A Lilaakác Kisvendéglő Abádszalókon a Tisza-tó partján található, egy régi parasztházból kialakított étterem, amely barátságos hangulatú kerthelyiséggel várja a vendégeket. A lugas alá befuttatott lilaakác árnyékot és nyugodt hangulatot teremt, különösen nyári időben mutatkozik meg a legjobban. A belső tér rusztikus, kockás abroszokkal és retro berendezéssel idézi a vidéki vendéglátás hagyományait.
Az ételkínálat gazdag és változatos: halas ételek, sertésből készült fogások és hagyományos házias ízek jellemzik a kínálatot. Az adagok jellemzően nagyok, a sültek és a főételek kiemelkedő frissességgel készülnek, a sültkrumpli pedig megfelelő mennyiségű. A levesek között megtalálhatók hagyományos alternatívák, például orjaleves, és több klasszikus fogás is szerepel a választékban. A személyzet gyors és udvarias, a kiszolgálás figyelmes, a kérésekre gördülékenyen reagálnak. A kerthelyiség és a belső tér egyaránt rendezett, a terasz a lugas alatt gyakran nyújt hűs árnyékot és kellemes hátteret ad a étkezéshez. Az ár-érték arány általában kedvezőnek tűnik: a nagy adagok és a jó minőség komoly értéket képviselnek a helyi árszínvonalhoz mérten. A Lilaakác Kisvendéglő Abádszalókon egyértelműen kiemelkedik a vendéglátás színvonalában: gyors kiszolgálás, friss alapanyagok és házias ízek jellemzik a kínálatot. A hely adottságai és hangulata miatt kellemes visszatérési pont lehet mindenkinek, aki a vidéki, régi stílusú vendéglőt keresi a Tisza-tó közelében.
Régi épületből kialakított, családias kisvendéglő. Nevét a kerthelyiséget körbefutó akácról kapta. Tömve volt mikor mi mentünk de mégis normális időben megkaptuk az ételt, ami kifogástalan. Jó étvágyú vagyok, de csak a felét tudtam megenni. Üdítő élmény volt az étterem, a szalóki strand minősíthetetlen vendéglői után. A strand helyett mindenkinek ezt az éttermet ajánlom.
5241Abádszalók, Blaha Lujza tér 3.
06 30 903 1330
Szolgáltatások
kerthelyiség vegetáriánus ételválaszték étel elvitelre kisállat bevihető parkolási lehetőség SZÉP Kártya elfogadás