Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi bemutatkozása
Megnyílt a Balaton első, nemzetközi standard szerint épített és üzemeltetett, négycsillagos konferencia, wellness és resort szállodája, a Hunguest Hotel Bál Resort, amely egész évben várja kedves vendégeit.
A telt ház nem tett jót az egyébként sem túl csábító szolgáltatásoknak. A lift a szálloda egyik leggyengébb pontja, ennyi ember szállítására nagyon kevés. A szolgáltatások a balatoni strandok nélkül nagyon kevésnek és szegényesnek bizonyultak. A tisztaság is hagyott kivetni valót maga után (pl. a billiárd asztal fölötti lámpára.
a porba péntek éjszaka rajzolt szív még vasárnap is látható volt). Az étkezés az átlagos szállodai színvonalat hozta. Meglátásom szerint a 4 csillag túlzott, mondom ezt úgy, hogy az elmúlt időszakban volt szerencsém Kelet-Magyarországon két 4 csillagos szálloda szolgáltatását élvezni és a különbség leírhatatlan.
A húsvéti hétvégét töltöttük a hotelben 6 fős családi társaságként. A telt házas szállodában kiderült, hogy a balatoni szálloda a Balaton nélkül kevés! Az étkezés, az egyéb szolgáltatások gyalázatosak ennyi embernek. A billiárdnál nem tudtuk eldönteni, hogy az eredeti ajánlatban az alapszolgáltatásoknál szerepelt, vagy a fizetősnél, ám a személyzet részéről a nettó ár közlése mindenképpen amatőr dolog.
Az úszó medence és a hozzákapcsolódó szolgáltatások gyengék és nem túl tiszták. A tisztaság hiányzott a szobák ablakairól és függönyeiről! Megdöbbenésünkre az étkezésnél foglalt asztalok lettek egyik pillanatról a másikra. . . A személyzet vegyes. Volt olyan aki nagyon profi volt és barátságos, de találkoztunk olyannal is akitől egyszer kérdeztünk és többé már nem akartunk, olyannal is aki nem állt a helyzet magaslatán. Barátainktól kaptuk az ajánlást, de Ők eddig csak szezonban voltak. Tény, hogy akkor jobban eloszlik a tömeg és nem akarja mindenki egyszerre a szálloda igen szegényes szolgáltatásait igénybe venni. A szombati Rákász disco nosztalgikus élményeket ébresztett, ezért köszönet! Vasárnap a sok kicsekkolásnak és a kellemes időnek köszönhetően sokat javult a helyzet a kényelem és a szolgáltatások tekintetében.
Először jártunk Almádiban,a szálloda kellemes meglepetés volt. A legfelső emeleten laktunk 7 és 10 éves gyerekeinkkel,nagyon szép panoráma nyílt a tóra.Tisztaság, kedves személyzet, finom ételek,jó ár-érték arány.
Tisztelt Ramada Hotel ! Nagy megtiszteltetés,hogy értékelhetem az önök szállodájukat. Nagyon megtisztelő egy olyan helyet értékelni amiben a vendég csak jól tudja érezni magát . A vezetőségtől a személyzet mindíg maximalista,látszik a vendégekért vannak és dolgoznak.
A Hotelről csak jót lehet mondani az értékelésnél természetesen a maximális pontszámot kívánok adni mivel ezt érdemli! ! Már most biztosak vagyunk abban,hogy máskor is szeretnénk a vendéglátásukat élvezni,sőt ismerőseinknek ,barátainknak ajánlani a Ramada Hotelt ! Tehát a baráti társaságunkal együtt a pontozásunk"csillagos 5-ös ! ! Kívánunk további sikereket:Bereczkiék
Üdv! A Balatoni panoráma csodálatos volt és a személyzet is segítőkész volt. A programok is tetszettek mind a felnőttek mind a gyermekek részére.Egyetlen dolog zavart csak , a szállodához képest a wellnes részleg kicsi.
Húsvéti ünnepeket töltöttük a szállodában. Személyzet udvarias, jól végzik munkájukat. Tisztaság jónak mondható. A csomagár kedvező volt. Sok mindent kaptunk a kialakított árban. Gondoskodtak esti zenével szórakozásunkról. Ami kifogásolható, nagyon magasak a Mistrál bár ital árai.
Sokkal nagyobb lett volna a fogyasztás, és a bár látogatottsága, ha nem olyan magasak az árak. Magyar vendégek voltak főként, és az első nap fogyasztottak, amikor a locsoló bál volt, de a többi napon már csak alig. A szoba kényelmes, ami kifogásolható a kopott padlószőnyeg, és elmaradt a húsvéti függönymosás. A wellnes rész nagyon jó, de a jacucci ekkora szállodához képest nagyon kicsi. Étkezés jó. Mindenki találhatott a kínálatból számára megfelelőt. Szálloda elhelyezkedése kiváló. Vissza fogunk még menni.
Az étkezés gazdag, bőséges.A program jó lehetőségeket biztosított a kikapcsolódáshoz.A jakuzzi mérete igen kicsi ekkora tömeghez képest.A TV igen régi a szobában, az, hogy a csatornák közözz fizetősek is vannak eléggé megdöbbentett.
Összességében elégedettek voltunk, de néhány inkább javító szándék: elviselhetetlen a wellness részleg pihenőágyainak minősége - írhatnám, hogy kritikán aluli, fájdalmas, maradandó sérüléseket okozó stb. Tv utolsó este egyáltalán nem működött. Ételek minősége, íze kifogástalan, de nem találkoztunk még nyomokban sem gyümölcsökkel - csak gyüm.
saláta formájában. Fürdőszobában a wc lehúzó rosszul működött. De. . . a negatívumok ellenére is a személyzet kiemelkedő, odaadó, segítőkész munkája magasan 5*-os, ami minden kellemetlenségért kárpótolt. Összességében tisztaság, odafigyelés, élménydús napok tették feledhetetlenné ezt a 4 napot. Köszönünk mindent.
A szálloda berendezése és elhelyezkedése nagyon jó volt, a személyzet kedvesen reagált a kéréseinkre. Jó volt, hogy lehetett a szobákat fűteni, mert éjjel még elég hideg volt. Sajnos a húsvéti megnövekedett vendégszámra egyáltalán nem voltak felkészülve. Többször kellett lemenni a recepcióra fürdőköntöst kérni,mert nem volt elegendő, végül csak másnapra sikerült kapnunk belőle.
A wellness részlegen is várni kellett a fürdőlepedőre. A szoláriumban vagy csövet kellene már cserélni, vagy nem illene érte pénzt kérni, mert semmi barnító hatása nincs már. A liftek nem bírtak el ekkora forgalmat és e miatt legtöbbször a lépcsőházakat kellett használni, ha az ember nem akart 10-15 percet várni a liftre. Az ott tartózkodásunk mélypontja az étkezés volt, ami mindhárom vacsoránál teljesen egyhangú és különösen ízetlen volt. Az utolsó este konkrétan éhesen mentünk fel a szobába, mert csak a fagylalt és a leves volt ehető és ízletes. Nagyon kicsi volt a választék és mindig ugyanazok a jellegű ételek voltak, ami azért is furcsa, mert úgy volt meghirdetve a csomag, hogy egy mesterszakács ételei közül válogathatunk majd. . . ezért ez különösen nagy csalódás volt. Első reggelinél például elfogyott a kalács már az első 1 órában (Húsvétkor! ) A vacsoráknál szerintem 2 féle édesség egy ekkora hotelben elég gyenge választék, főleg ha abból az egyik 2 napon keresztül a karamellás puding :-( Gyümölccsel egyik nap sem találkoztam. . . Mivel szerencsére mi nem kifejezetten az étkezések miatt mentünk, így alapvetően jól éreztük magunkat, de úgy gondolom ez mindenkinek fontos szempont, ezért sajnos e miatt többet nem választanánk ezt a szállodát.
Mi először jártunk ebben a hotelben. Kezdeti nehézségeket eltekintve jól éreztük magunkat. (nagyon szuper szobát kaptunk, gyönyörű kilátással, de sajnos el kellett cserélni. -nem részl. ) Wellness részleg valóban ennyi embernek picike, és még plusz az úszómedencében 3 sáv le volt zárva.
A jacuzzi nem is próbáltuk használni, szerintem, ha 5 ember befér, akkor sokat írtam. A szaunára is várni kell, mivel állandóan foglalt volt. Az ételek nagyon finomak és bőségesek, a személyzet kedves volt.