Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi bemutatkozása
Megnyílt a Balaton első, nemzetközi standard szerint épített és üzemeltetett, négycsillagos konferencia, wellness és resort szállodája, a Hunguest Hotel Bál Resort, amely egész évben várja kedves vendégeit.
11. emeleten kaptunk két, összenyitható szobát, ahol kényelmesen elfértünk. A szobából csodás kilátás nyílt a Balatonra. Az ellátás minden igényünket kielégítette. Bőséges és változatos ételek voltak a reggelinél és a vacsoránál is. A szeményzet is kedves, segítőkész volt.
A kaja nagyon finom volt és bőséges. A wellness részlegen a jakuzi viccesen kicsi volt,egy ekkor szálodába kicsinek találom!!Ezt leszámítva jól éreztük magunkat!
Nagyon tetszett a szálloda, a legfőbb probléma az volt, hogy két éjszaka kevés mindenre. Isteni és rengeteg volt az étterem választéka. A squash ajándék fél óra nagyon pozitív kikapcsolódást nyújtott. A fitneszterem szuperül felszerelt és igényes gépeken lehet edzeni!
Többször voltunk már ebben a szállodában, mert kitűnő helyen van, csodálatos a kilátás a Balatonra,az étkezés is megfelelő számunkra. Véleményünk szerint az uszoda és a női zuhanyozó felújítása időszerű.
Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet nagyon kedves. Az étkezés osztályon felüli, a pincérek nagyon udvariasak voltak. A szoba nagyon kényelmes volt.
Tökéletesen kipihentük magunkat. A szobákból csodálatos a kilátás, az egész város nagyon hangulatos. A szállodai szolgáltatásokkal meg voltunk elégedve, az étteremben és a bárban is hibátlan volt a kiszolgálás, az ételválaszték pedig hihetetlenül bőséges és finom. A wellness-részlegben is minden rendben volt, talán a jakuzzi lehetne egy kicsit nagyobb :)
Aranylag kellemes 6 napot toltottunk a Balatonnal,az ettermi ellatas kituno,valtozatos etelek,mindenki talat kedvere valot.Sajnos a tisztasagon lenne mit javitani ha mar 4*!!Na mega Welness reszlegen, a peszgofurdo lehetne nagyobb!! Amugy jol ereztuk magunkat,kivanok sok sikert s vendeget.
Tiszta, személyzet készséges, kissé meleg volt, de hát nyár van.Sajnos nem lehetett rendesen szellőztetni, a bogarak miatt. Az étkezés, és a személyzet kiváló, a strandja is tiszta, kicsit közel van a kikötőhöz.
A szoba ablakát csak bukóra lehetett kinyitni.A szobával ez volt az egyetlen probléma. A szállodai pedikűr manikűr, fodrász kozmetikus csak hírdetve volt, nem tudtuk igénybe venni. Vízi torna csak szombaton volt. Egyébként szép napokat töltöttünk ott.
A hotel elhelyezkedése minden igényt kielégít, közel az állomásokhoz (busz, vonat), közel a központhoz. A szobából csodálatos volt a kilátás a Balatonra. A személyzet kedves, segítőkész. A wellness részleg színvonalas. Az ételek kifogástalanok, de választékban azért lehetne gazdagabb is. Ami a tisztaságot illeti, azon néhol van mit javítani.
Azt mindenképpen kifogásolom, hogy a hotelben még mindig van dohányzó szint, a szobába belépve minden alkalommal áradt a cigaretta szag! A szobát NEM DOHÁNYZÓ részre foglaltam, mégis dohányzóra kaptam! ! ! Összességében jól éreztük magunkat!