Aura Hotel Balatonfüred - Vendégvélemények összefoglalója
Az Aura Hotel Balatonfüred felnőttbarát szálláshely a Balaton partján, modern és tiszta környezetben. A szobák tágasak és jól felszereltek, a fürdőszoba és a berendezés igényes. A szálloda étkeztetése hibrid rendszerben működik: vacsoránál a főétel étlapról rendelhető, miközben az előételek, levesek, desszertek és sajtok svédasztalról választhatók, az Aura Hotel Balatonfüred jellegzetes koncepciója szerint.
A wellness részleg kompakt, de jól felszerelt, szaunák és gőzkabin, valamint egy kültéri medence biztosítja a kiegyensúlyozott pihenést. A vízpart közelsége lehetővé teszi kellemes sétákat a Balaton mentén, a környék falvai pedig történelmi és természeti szépséggel adnak plusz élményt. A személyzet rendkívül figyelmes és udvarias, a recepciótól az étteremig minden területen segítőkész hozzáállás figyelhető meg. A szobákban aquabár és ingyenes vízbekészítés szolgálja a kényelmet és a frissességet. Az illat és a gondoskodó figyelmesség egyediséget kölcsönöznek a szállásnak. A konyha magas színvonalú, a reggeli és vacsora kínálat változatos és esztétikusan tálalt, a frissen sülő ételek kiemelt figyelmet kapnak. A környezet megközelítése és a sétálóövezet mellett a Balaton közelsége lehetővé teszi a hosszabb tartózkodásra is ideális feltételeket. A szaunaszeánszok, az esti koktélakciók és a délutáni péksütemények is hozzájárulnak a kellemes atmoszférához. Összességében az Aura Hotel Balatonfüred a Balaton-part közelében kiemelkedő minőségű pihenést kínál.
A legjellemzőbb dolog a hideg volt, mindenhol, amin a személyzet kedvessége sem tudott javítani. A legrosszabb a welness részben dolgozó lyukas pólós (talán úszómester) volt, aki a vendégek által becsukott kültéri ajtót rendszeresen kinyitotta. Így a langyos vízből kijövö vendég egyből le is fagyott.
Tetszett a szoba tisztasága. A víz bekészítéssel is elégedettek voltunk. Ami kevésbé tetszett az az ételek. Nem találtuk finomnak a vacsorát. A reggeli omlettben talált tojáshéj sem adott plusz ízhatást. Kicsit túlzásnak éreztük a fogyasztott italok árát is. A személyzet kiszolgálását kedvesnek és figyelmesnek tartottuk.
A szoba kényelmes volt. Ugyanakkor nagyon kellemetlennek találtuk, hogy a fürdőszoba fala a szoba felé egy elvileg tejüveg volt. Nem volt jó érzés, hogy a wc használata közben a szoba lakója belet, és fordítva. A hibrid étkeztetés kicsit bonyolulttá teszi az étkezést. A sültek esetén illene megkérdezni, hogy milyen formában kérjük.
Sajnos a mediumként előadott hús tocsogott a vérben. Kértem, hogy süssek jól át, ezek után vissza kaptam egy új szeletet, ami lassan hasonlított egy médium szeletre, de én jól atsütve kértem. A büfé árai horribilisek. Ezt nem indokolja a 4 csillag. 1 dl bor ara még ha minősegi is 2500 Ft, ez túlzás. A felnőttbarat hotel cím megfelelt a valósagnak.
Tudom az étkezés nálam rizíkó faktor , hát itt is bejött . . két éjszakat voltunk félpanzióval . . . a meghírdetett csomag nem is volt , a szoba tiszta kellemes illatú az ágy alvásra alkalmatlan túl puha süppedős nekünk kényelmetlen . . szóval az étkezés a reggeli szuper tökéletes választékos , a vacsora .
a tálalás szép és ez volt az egyetlen pozitívum . . . . lementünk a sétányra vacsorázni . . . a medence meletti a napozóágyak szuperek. Közel van a központhoz laza sétával elérhető. . lehet visszajövünk , de csak vacsora nélkül . . . a személyzet kedves bár nagyon nagyon kényelmes a kiszolgálás. . .
A szobai világítás nem volt megfelelő az esti ill. kora reggeli olvasásra. Ez nagyon hiányzott nekünk! A szűrt víz szolgáltatás remek ötlet a minibár helyett, viszont 2 fő részére kevés. A szekrényben lévő fogasok száma kevés. A szoba mérete lehetővé tenné még egy fotel, v. szék elhelyezését.
3 nap és 2 éjszakát töltöttünk a hotelben!Első látásra bele szerettünk! Gyönyörű, tiszta, személyzet nagyon kedves mindenhol! Ételek isteniek és különlegesek!Reggelihez pezsgőt kínáltak,mindent megtesznek a vendég kényelméért! Ide vissza térünk!
Minden tökéletes volt! A szállás kiváló, szoba tisztasága és felszereltsége önmagáért beszél. Az ott dolgozók kedvesek, figyelmesek és mindenben rendelkezésre álltak. Az étterem kíváló az ételek rendkívül finomak voltak, hatalmas dícséret úgy a szakácsoknak mint a felszolgáló személyzetnek!
Tetszett: maga a szallida eleg jo volt, masszazs super Nem tetszett: egy szallodaba az ember pihenni megy. Ez sajnos itt lehetetlen volt mert aludni nem lehetett. A matrac sok eves, elhasznált volt, godorrel a közepén. Kertunk csereszobat, ugyanez volt a helyzet.
Napkozben sem tudtunk pihenni mert egy olyan társaság volta akik egyfolytában alkoholizáltak és hangoskodtak és senki nem volt a szemelyzetbol aki kordában tartsa őket. A vendegeknek turni kellett. Hangoskodtak a wellness részen és az étteremben is. Tönkretették mások pihenését. A staff tetlen volt. Csalodas volt.
A hotel tökéletes elhelyezkedése miatt pár perc séta a Balatonpart, illetve pár perc sétány Balatonfüred központja és a Tagore sétány. A hotel tisztasága tökéletes, kellemes, csendes hangulat, a személyzete kedves, udvarias, előzékeny. A wellness részleg minden igényt kielégít, a külső medence gyönyörű.
Gyönyörű szálloda! Minden igényt kielégít! Finom ételek, nagyon csodálatos welnes! Gyönyörű szobák, tisztaság mindenhol.Nem olcsó szálloda, de aki megteheti annak jó szívvel ajánlom! Minden tökéletes!