Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A feltöltődés fellegvárai – Mutatunk TOP 10 balatoni wellness szállodát

A sűrű, akár monotonnak érződő hétköznapok forgatagát talán nem is lehetne jobb helyen kipihenni, mint egy hibátlan, balatoni wellness szállodában. Az északi és a déli partról egyaránt hoztunk most inspirációt, ha olyan helyet keresel, ahol a wellnessrészleg, a kulináris élvezetek, a relaxáló atmoszféra, és a hotel kollégáinak kedvessége egyaránt topon van. Vedd hát elő hazai bakancslistádat, és véss fel rá néhányat a TOP 10 szálloda közül!

 

Balatoni szállástippek>>

 

Hotel Helikon****sup, Keszthely

A közel 50 éves Hotel Helikont teljeskörűen felújították, így 176 elegáns, modern szobával, elbűvölő, háromszintes wellnessrészleggel, fitneszteremmel, és extravagáns fogásokkal várják a pihenni vágyókat. Kortyolj bele egy isteni koktélba az igazi „wow-pillanatot” jelentő, zöldtetős panorámateraszon, válogass a kültéri és beltéri jacuzzi között, izzadj ki minden stresszt magadból a szaunavilágban, és mártózz meg az élménymedencében! Tovább a Hotel Helikon szállásajánlataihoz>>

TOP 10 balatoni wellness szálloda - Hotel Helikon****sup (Keszthely)TOP 10 balatoni wellness szálloda - Hotel Helikon****sup (Keszthely)

 

 

CE Plaza Hotel****, Siófok

A CE Plaza Hotel egyik különlegessége, hogy karnyújtásnyira fekszik a Fő tértől és a Balaton-parttól, mégis csendes környezetben várja vendégeit. Másik egyedisége, hogy az ország egyik legnagyobb szállodai játszóházával bír: ugrálóvár, akadálypálya, playstation sarok, társasjátékok, ping-pong, darts, csocsó, és biliárd tölti meg a teret. Természetesen a felnőttek is csillagos ötös szolgáltatást kapnak: a zuhanykülönlegességekkel is felszerelt wellness, a hangulatos lounge bár, borbár, és Granario étterem mind-mind erről gondoskodnak. Tovább a CE Plaza Hotel szállásajánlataihoz>>

TOP 10 balatoni wellness szálloda - CE Plaza Hotel**** (Siófok)TOP 10 balatoni wellness szálloda - CE Plaza Hotel**** (Siófok)

 

 

Hunguest Hotel Bál Resort, Balatonalmádi

Hangulatos híd vezet a Hunguest Hotel Bál Resort saját partszakaszára, ahol a nyári melegben gondtalanul csobbanhatunk, az év többi részében pedig relaxáló sétákat tehetünk. A vízi élmények bent is folytatódnak: élménymedence, tágas pihenőhelyek, finn és rönkszauna, valamint gőzkabin feledteti velünk a fárasztó hétköznapokat. A teljeskörűen felújított, 209 szobás szállodában mindenütt visszaköszön a Balaton sokszínűsége, így végig közel érezhetjük magunkat a természethez. Tovább a Hunguest Hotel Bál Resort szállásajánlataihoz>>

TOP 10 balatoni wellness szálloda - Hunguest Hotel Bál Resort (Balatonalmádi)TOP 10 balatoni wellness szálloda - Hunguest Hotel Bál Resort (Balatonalmádi)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
10+1 ellenállhatatlan pékség a Balaton környékén
Akár egynapos, akár hosszabb kikapcsolódásra érkezel a Balaton környékére, jó pár olyan péksütemény-lelőhelyet felfedezhetsz, ahol mennyei kínálatból lehet válogatni. Legyen szó omlós, pisztáciás croissant-ról, nosztalgikus sós kifliről, vagy fejedelmi túrós batyuról, éhes biztosan nem maradsz.

 

 

Két Korona Konferencia & Wellness Hotel****, Balatonszárszó

A Hotel Két Korona 600 négyzetméteres wellnessrészlegében időpontfoglalás nélkül, csendes környezetben pezsgőfürdőzhetünk, sőt a medence élményelemeit is háborítatlan hangulatban próbálhatjuk ki. Legyen szó sodrófolyosóról, nyakzuhanyokról, hátmasszírozókról, vagy feltörő gejzírekről, itt minden a harmonikus pihenésről szól. Szaunaszigetüknél ne felejtsd el megtapasztalni a 40-50 fokos caldariumot, amely a keringésre, az izmokra, a légzőszervekre, és a bőrre is jó hatással van! Tovább a Két Korona Wellness Hotel szállásajánlataihoz>>

TOP 10 balatoni wellness szálloda - Két Korona Konferencia & Wellness Hotel**** (Balatonszárszó)TOP 10 balatoni wellness szálloda - Két Korona Konferencia & Wellness Hotel**** (Balatonszárszó)

 

 

Hotel Golden Lake Resort****sup, Balatonfüred

Lélegzetelállító panoráma nyílik a Balatonra és a Tihanyi-félszigetre a Hotel Golden Lake Resort wellnessközpontjából. A kilátást felhőtlen szórakozás koronázza meg, legyen annak helyszíne akár a kültéri medencék valamelyike, a napozóterasz, a beltéri medence, vagy épp a jacuzzi. Jelentkezz a különleges szaunaszeánszok valamelyikére, próbáld ki a frigidariumot, és az egyedi mediterrán pihenőt, ahol a híres Kossuth Forrás vizéből is kortyolhatsz! A hotel 8 és 9, valamint 19 és 20 óra között csendes wellnesst biztosít (14 éves kortól). Tovább a Hotel Golden Lake Resort szállásajánlataihoz>>

TOP 10 balatoni wellness szálloda - Hotel Golden Lake Resort****sup (Balatonfüred)TOP 10 balatoni wellness szálloda - Hotel Golden Lake Resort****sup (Balatonfüred)

 

 

Prémium Hotel Panoráma, Siófok

A 157 szobás, láblógatós és aktív pihenésre is tökéletes, aranyparti Prémium Hotel Panoráma csupán pár percnyi sétatávolságra van a városközponttól. A közvetlen balaton-parti elhelyezkedés mellett számos előnnyel kecsegtet a kényeztető szállás: van itt fedett úszómedence, különleges szaunapark, barlangfürdő, szezonális kültéri medence, fitnessterem, ping-pong asztal, sőt kerékpárkölcsönzés is. A sportos pillanatokhoz pedig kiváló fogásokkal adnak energiát. Tovább a Prémium Hotel Panoráma szállásajánlataihoz>>

TOP 10 balatoni wellness szálloda - Prémium Hotel Panoráma (Siófok)TOP 10 balatoni wellness szálloda - Prémium Hotel Panoráma (Siófok)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Izgalmas balatoni látnivalók, amiket nem érdemes kihagyni
A Balatonra nem csak nyáron érdemes menni, hiszen a környék települései, történelmi emlékei és természeti csodái kifogyhatatlan programlehetőséget tartogatnak. Ebben a gyűjtésben olyan látnivalókat válogattunk össze, amiket talán még a legelvetemültebb Balaton-rajongók sem ismernek, pedig egyértelműen érdemes felkeresni őket!

 

 

Sirius Hotel****sup, Keszthely

Ne maradj le Keszthely legújabb, 128 szobás, modern szállodájáról, amely közvetlenül a Balaton partján helyezkedik el, és 1500 négyzetméteres spa és szaunavilággal segít a hiánytalan feltöltődésben! A Sirius Hotel exkluzív wellnessrészlegében 7 különböző medence és 10 szauna-attrakció varázsolja el a vendégeket. Az egyik legcsábítóbb elem a külső szaunaház, amely filmbe illő balatoni panorámával, finn szaunával, merülőmedencével, és pihenőtérrel teszi fel az i-re a pontot. Tovább a Sirius Hotel szállásajánlataihoz>>

TOP 10 balatoni wellness szálloda - Sirius Hotel****sup (Keszthely)TOP 10 balatoni wellness szálloda - Sirius Hotel****sup (Keszthely)

 

 

Hotel Wellamarin****sup, Zamárdi

Hagyd magad mögött a mindennapokat, és pihenj a feng-shui elven kialakított, minimalista, kényelmes terekkel büszkélkedő, vízparti Hotel Wellamarinban! Wellnessrészlegük kültéri és beltéri medencével (kétszer 16,5 méteres úszósávval), különböző erősségű nyakzuhanyokkal, zuhatagokkal, vízgombákkal, a medence aljába beépített fúvókákkal, és gejzírekkel teszi feledhetetlenné a csobbanást. A lazításhoz emellett a slow food irányzatot képviselő éttermük, mediterrán bisztrójuk, és kávézójuk is garantáltan hozzátesz. Tovább a Hotel Wellamarin szállásajánlataihoz>>

TOP 10 balatoni wellness szálloda - Hotel Wellamarin****sup (Zamárdi)TOP 10 balatoni wellness szálloda - Hotel Wellamarin****sup (Zamárdi)

 

 

Hotel Bonvino Wine & Spa, Badacsony

Ha badacsonyi wellnessélményekre vágysz, akkor nincs is jobb hívószó a Hotel Bonvinonál! Mind a 48 szobájuk más-más történetet mesél, hangulatukból visszaköszön a Balaton, és a szőlőkultúra. Indulj túrázni a környéken, vagy csobbanj a 6x13 méteres medencéjükben, lazíts a jacuzziban, a szaunákban, valamint a gőzkabinban! Talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a boros tematika nemcsak a 100 tételes borlapról, hanem a kezelések sorából is visszaköszön: válaszd a szőlőmagolajos testmasszázzsal és chardonnay-krémes arcpakolással gazdagított terápiát! Tovább a Hotel Bonvino szállásajánlataihoz>>

TOP 10 balatoni wellness szálloda - Hotel Bonvino Wine & Spa (Badacsony)TOP 10 balatoni wellness szálloda - Hotel Bonvino Wine & Spa (Badacsony)

 

 

Aura Hotel, Balatonfüred

Ha kipróbálnád Balatonfüred legújabb exkluzív felnőtt szállodáját (12 éves kortól), akkor nem kell messzebb menned a csodás Aura Hotelnél, ahol egészségügyi szolgáltatásokat is kínálnak! A king size méretű ágyakkal, fantasztikus esőerdő zuhannyal, natúrkozmetikumokkal, és térítésmentes aquabárral felszerelt szobáikban biztosan sikerül kipihenni magadat. Wellnessközpontjuk (450 négyzetméteren) minden fontos elemet – például élménymedencét, jacuzzit, merülőmedencét, és szaunákat is – tartalmaz. Tovább az Aura Hotel szállásajánlataihoz>>

TOP 10 balatoni wellness szálloda - Aura Hotel (Balatonfüred)TOP 10 balatoni wellness szálloda - Aura Hotel (Balatonfüred)

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A Bartók Béla út, mint egy kulturális kavalkád, úgy várja a művészetekre fogékonyakat, akik a galériák, műtermek között sétálva a kulináris sokszínűségnek is részesei lehetnek. Találunk is franciás bisztrót, spanyol tapas bárt vagy olasz pizzériát, de érdemes reggelente is a Bartók felé venni az irányt, mert a brunch felhozatal példás!
A Holt-Körös partján fekvő város bájosságát akkor érthetjük legjobban, ha hajóra szállunk és végig hajózunk a természeti szépségekben bővelkedő Békés megyei városkán.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.