Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Prémium feltöltődés: TOP 10 négycsillagos wellness szálloda

Nem úri huncutság néha-néha elmerülni a 4 csillagos wellness hotelek kényeztetésében. A prémium szálláshelyek minőségi feltöltődést garantálnak, így ha a következő szállodákat választjátok, biztosan nem ér majd csalódás. Nézzétek meg a listánkat, amin felnőtt- és gyermekbarát wellness hotelek is helyet kaptak!

 

Még több négycsillagos wellness hotel>>

 

Aura Hotel (Balatonfüred)

A felnőttbarát hotelekben a pihenésé a főszerep, melyről az Aura Hotelben is megbizonyosodhattok. A klímás szobákban king size méretű franciaágyak, választható párnák, valamint minőségi Damana kozmetikumok találhatóak. A kettesben töltött időt számos extra bekészítéssel tehetitek különlegesebbé. Bújjatok össze a wellness csodás jakuzzijában, medencéjében és élvezzétek együtt a gasztronómiai kínálatot!

Tovább az Aura Hotel szállásajánlataihoz>>

Négycsillagos wellness hotelek - Aura Hotel (Balatonfüred)Négycsillagos wellness hotelek - Aura Hotel (Balatonfüred)

 

 

Hotel Ózon & Luxury Villas****sup (Gyöngyös)

Meneküljetek el a természetbe, a Mátra tömör erdei fölé magasodó Hotel Ózonban, ahol a gyönyörű szobákból, a luxusvillákból és a wellnessből is élvezhetitek a hegyvidéki panorámát. A nívós fürdőtérben a sodrófolyótól a relaxációs medencén át a vízi csúszdáig mindent megtaláltok. Az érzékeket rabul ejtő Barlang Spa-ban pedig szauna ceremóniákon vagy gyertyafényes pihenésben is részetek lehet.

Tovább a Hotel Ózon szállásajánlataihoz>>

Négycsillagos wellness hotelek - Hotel Ózon & Luxury Villas****sup (Gyöngyös)Négycsillagos wellness hotelek - Hotel Ózon & Luxury Villas****sup (Gyöngyös)

 

 

Fagus Hotel**** (Sopron)

A Lővérek szívében átadhatjátok magatokat a maximális testi-lelki feltöltődésnek, melyről a Fagus Hotel Conference & Spa**** gondoskodik. Az exkluzív szállodában harmonikus színvilágú, kényelmes szobákat, apartmanokat, illetve lakosztályokat alakítottak ki. Az Evergreen étterem vonzó étlapjára ráadásul csupa-csupa ínyencség került fel, hogy a kulináris kalandokba is belekóstolhassatok egy jóleső masszázs vagy wellness után.

Tovább a Fagus Hotel szállásajánlataihoz>>

Négycsillagos wellness hotelek - Fagus Hotel**** (Sopron)Négycsillagos wellness hotelek - Fagus Hotel**** (Sopron)

 

 

Sirius Hotel****sup (Keszthely)

A Balaton-parton emelkedő, modern Sirius Hotel 128 meseszép szobájában a magyar tenger hullámzó kéksége köszön vissza. A víz közelségét ráadásul az 1500 négyzetméteres wellnessben tovább fokozhatjátok, ahol 7 medence, valamint 10 csábító szaunaattrakció ejt ámulatba. De beauty kezelésekkel és kényeztető masszázsokkal is feldobhatjátok a pihenést.

Tovább a Sirius Hotel szállásajánlataihoz>>

Négycsillagos wellness hotelek - Sirius Hotel****sup (Keszthely)Négycsillagos wellness hotelek - Sirius Hotel****sup (Keszthely)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Baranya vármegye TOP10 látnivalója, hogy semmi se maradjon ki a környéken járva
Pécs, Villány, Mohács – mi a közös bennük? Mindegyik említett város Baranya vármegye határain belül található, így kulturális és természeti értékekben biztosan nem fogunk szűkölködni, ha arrafelé vesszük az irányt. Szőlődűlők, múzeumok és szabadtéri programok hada vár, már csak azt kell eldöntenünk, hogy mivel szeretnénk eltölteni utazásra szánt napjainkat.

 

 

Bonvital Wellness & Gastro Hotel****sup (Hévíz)

Gyerekektől távol, valóban zavartalan lehet a kikapcsolódás. Foglaljatok szobát a felnőttbarát Bonvital Wellness & Gastro Hotelben, ahol páratlan környezetben frissülhettek fel! Térjetek be a designos Wellness & SPA részleg szaunavilágába, ahol a gőzfürdőről, a finn és infraszaunáról sem kell lemondanotok! A hang- és fényeffektekkel ellátott élményzuhany, a jakuzzi, illetve a medence pedig garantálja az ellazulást.

Tovább a Bonvital Hotel szállásajánlataihoz>>

Négycsillagos wellness hotelek - Bonvital Wellness & Gastro Hotel****sup (Hévíz)Négycsillagos wellness hotelek - Bonvital Wellness & Gastro Hotel****sup (Hévíz)

 

 

Caramell Premium Resort****sup (Bükfürdő)

A gyógyfürdőjéről nevezetes Bükfürdőn színvonalas gyógyászati- és wellness szolgáltatásokat nyújt a Caramell Premium Resort. Válasszátok a nyugalmat árasztó, komfortos szobákat vagy lakosztályokat, és kényeztessétek magatokat bűntudat nélkül a kiváló étteremben! Az egyedi kialakítású, csendes zónás wellness szigetben és a ZEN SPA gyermekpancsolós, élménymedencés világában mindenki megleli az ideális felüdülési lehetőséget.

Tovább a Caramell Premium Resort szállásajánlataihoz>>

Négycsillagos wellness hotelek - Caramell Premium Resort****sup (Bükfürdő)Négycsillagos wellness hotelek - Caramell Premium Resort****sup (Bükfürdő)

 

 

Vital Hotel Nautis****sup (Gárdony)

A Velencei-tó partján kötött ki a hajóformájú Vital Hotel Nautis, melynek fedélzetén ezernyi élménybe csöppenhettek. A magyar- és a nemzetközi konyha legjavát varázsolják a tányérra az étterem fantasztikus szakácsai, de a vízi örömöknek is hódolhattok a kül- és beltéri élménymedencékben. Azért próbáljátok ki a Vitalitárium gőzkabinját, finn szaunáját és sókamráját is.

Tovább a Vital Hotel Nautis szállásajánlataihoz>>

Négycsillagos wellness hotelek - Vital Hotel Nautis****sup (Gárdony)Négycsillagos wellness hotelek - Vital Hotel Nautis****sup (Gárdony)

 

 

Imola Hotel Platán****sup (Eger)

Élvezzétek a szabadságot a felnőttbarát Imola Hotel Platánban, melynek exkluzív ajánlatai azonnal elcsábítanak! A formatervezett bútorokat rejtő, ízléses szobákat, lakosztályokat lehetetlen nem szeretni. A Platán étterem káprázatos gasztrofogásai mellé isteni borokat társíthattok. Teli hassal pedig irány a wellnessoázis! Feküdjetek fel a pezsgőágyakra vagy ejtőzzetek a radonos ülő gyógymedencében!

Tovább az Imola Hotel Platán szállásajánlataihoz>>

Négycsillagos wellness hotelek - Imola Hotel Platán****sup (Eger)Négycsillagos wellness hotelek - Imola Hotel Platán****sup (Eger)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
A vidék 10 izgalmas étterme, amiért érdemes útra kelned!
Lehet a legkisebb bisztró hazánkban vagy épp a legromantikusabb, egy biztos: ezekért az éttermekért érdemes átutazni akár az egész országot. Bemutatunk 10 olyan vidéki vendéglátóhelyet, melynek kialakítása és az elkészített ételek minősége is a tökéletes felé hajlik.

 

 

Mjus Resort & Thermal Park****sup (Körmend)

Egészen új szintre emelték a vendéglátást a prémium feltöltődést hirdető Mjus Resort & Thermal Parkban. A hotel barátságos légköre, a hangulatos szobák, az étterem kitűnő ételei élménnyé varázsolnak minden pillanatot. A lenyűgöző wellnessben több mint 1000 méter mélyből érkező termálvízben lazulhattok, de bébimedencét, szaunákat és jakuzzit is találtok majd a körmendi szálláshelyen.

Tovább a Mjus Resort szállásajánlataihoz>>

Négycsillagos wellness hotelek - Mjus Resort & Thermal Park****sup (Körmend)Négycsillagos wellness hotelek - Mjus Resort & Thermal Park****sup (Körmend)

 

 

Avar Hotel****sup (Mátrafüred)

Csöppenjetek bele az édes semmittevésbe az Avar Hotelben, ami festői környezetben, a Mátra hegység déli oldalán magasodik! A beltéri kikapcsolódásról fejedelmi wellness, valamint bowling terem gondoskodik. Az exkluzív étteremben ráadásul egyszerre vonul fel a tradicionális magyar, valamint a mediterrán és keleti konyha is. Próbáljátok ki!

Tovább az Avar Hotel szállásajánlataihoz>>

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Miért gúnyolják „Kisamerikának” Cserépfalu egyik híres látnivalóját? Milyen természetvédelmi terület rejtőzik a Liszt Ferenc repülőtér mögött? Melyik balatoni várból gyönyörködhettek az egyik legszebb panorámában? Kihagyhatatlan kirándulóhelyeket sorolunk, amiket akár kutyátokkal együtt is felfedezhettek!
Bár a tévés piac kínálata napjainkban is folyamatos átalakulás alatt van (mind mennyiségileg, mind minőségileg), érdemes olykor-olykor felülni a nosztalgia szárnyára és visszatekinteni, milyen kulcsmomentumok voltak a televíziózás eddigi életében. Emlékszel-e, illetve tudtad-e például, hogy Magyarországon egészen 1989-ig nem volt teljes adásidő? Hogy előrelépésnek számított, amikor heti 5, majd 6 napra bővült a műsorszórás?
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.