A Hotel Margaréta szálloda a közkedvelt és folyamatosan fejlődő üdülőhely, Balatonfüred frekventált részén helyezkedik el, közvetlenül a 71-es főút mellett. Hatalmas parkkal, kényelmes szobákkal, színvonalas szolgáltatásokkal, gyermekjátszótérrel és konferencia-rendezési lehetőségekkel várja vendégeit.
2014. május középkorú pár. Mindenkinek csak ajánlani tudom barátságos környezet. Tiszta minden igényt kielégítő wellnes. Interneten találkoztam a szálloda hirdetésével így volt szerencsénk 3 éjszakát itt tölteni. A szoba tiszta és rendezett a személyzet nagyon barátságos és segítő kész az ételek finomak és választékosak voltak . A munkájukhoz sok sikert kívánok !
Nos elég korrekt volt minden , ami nagyon tetszett, hogy a foglalásunk szerinti szoba a régi szárnyba szólt (ezt nem tudtuk ) érkezéskor nagyon kellemetlen volt mert a régi szoba nagyon nem tetszett kb mint a 70-es években, vagy valami öreg olasz 3 csillagos apartman, A személyzet készséges volt nagyon és azonnal adtak egy másik szobát az új részben természetesen egy minimális bevállalható felárért.
Hát itt minden király volt csodaszép szoba minden vadi új pont olyan amire vágyik az ember a pihenésen. Wellness rész nagyon szép új 3 külön szauna , sószoba 2 jacuzzi , gyerekmedence kicsiknek 2-5 éveseknek való. (itt minden szuper volt ) Az egyetlen ami csalódás volt, hogy nem voltak elegen így nem készítettek svédasztalos vacsorát bár megjegyzem , hogy az egyféle menü ami volt finom volt , illetve én nem szerettem volna rántott pulykamell filét vacsizni és készítettek nekem grillezettet, nagyon kedves volt mindenki ! ! ! ez mostanában már néha ritka . Összeségében nagyon jól éreztem magam.
A kiszolgálás és a személyzet segítőkészsége, rugalmassága mind az ellátás, mind a számla rendezés során zökkenőmentes és igen jó volt. A welnes részlegen lehetne fejleszteni, ugyanis ha többen vannak, akkor a 2 kis pezsgőmedence hamar megtelik, ugyanez igaz a finn szaunára, annyi kitétellel, hogy szaunákban van alternatíva, ha ez egyikben sokan lennének, valamelyik rendelkezésre áll, igaz működtetni sem ártana őket.
Balatonfüredet télen nem ajánlom - még Szilveszter naoján sem volt pezsgés a parton. A szálloda jó helyen van, nem túl messze a mólótól, jó parkolási lehetőséggel. A közösségi terek és a szobák is kényelmesek, a személyzet segítőkész és udvarias. Mindhárom napra igyekeztek programot szervezni, de a Szilveszter nem igazán sikerült.
A DJ nem gondolt ai idősebbekre, csak "ugrálós" zenét játszott. A hotelben bő választék volt a svédasztalon reggel is, a vacsoránál is, de ettől nem igazán különbözött a szilveszteri menű, egy átlagosan finom vacsora volt. A wellness nem rossz, de nagyon hiányzik egy akár kisebb uszómedence.
A kiszolgáló személyzet igazán segítőkész volt. Minden aktuális programról, látnivalóról, helyi nevezetességekről részletes információt kaptunk.A szálláson igazán ízletes étkezést biztosítottak. A Balatonfüred festői szépségű központja csak tizenöt perc kellemes sétára volt a szállástól.
A szálloda könnyen megközelíthető. A személyzetre és a kiszolgálásra semmiféle panaszunk nem lehet. Az általunk választott csomaggal teljes mértékben meg voltam elégedve, mindent megkaptunk amit ígértek. Negatívunkként csak a welnes-részlegben található medencék nagyságát tudom említeni.
Nagyon szép 3 napot töltöttünk el a hotelben.A kiszolgálás tökéletes az ételek finomak.A szolgáltatásokkal is meg voltunk elégedve. Nekünk csak a gőzkabin hiányzott.
A szálloda nagyon jó helyen van,10 perces sétával könnyedén elérhető a központ. Esti sétának például kiváló. A szálloda személyzete nagyon kedves. Az ételek rendkívül finomak voltak frissek ízletes. A pincérek sűrűn járnak körbe italt hoznak elviszik a tányért. Sürögnek forognak. A külső medence nagyon jó bár picivel lehetne melegebb a vize.
A belső részleg pici de nekünk szerencsénk volt mindig befértünk a jakuzziba. Az egyetlen "negatívum" a szoba berendezése. Sajnos ez még a 70-es évekből való. De pályáznak és akkor talán ez a rész is felújításra kerül ,mint a szálloda többi része. Ha ez kész lesz tökéletes hely lesz.
Minden oké , de ugyan az a visszatérő problémám. Nem tartják be a vendégek a dohányzási szabályokat és a szálloda dolgozóit nem is érdekli. Nagyon rossz a medence mellett cigifüstben pihenni.
A szàlloda elhelyezkedèse nagyon jó, minden könnyedén és gyorsan elérhető. Mind a reggeli mind a vacsora rendkívül bő választékot kínál a vendégek számára. A szállodában eltöltött hétvége alatt egyetlen negatívumot észleltünk. A kültéri medencénél nincs elegendő napozóágy, illetve nincs lehetőség árnyékba húzodni.