2024. december 2., csoporttal járt itt 45Házassági évfordulót ünnepeltünk a családdal és barátokkal. A hely jó hangulatú, de szombat lévén meglehetősen zsúfolt volt. Egy nagyszámú kínai társaság kellemetlenül zajongott, sikoltozott - szerencsére hamar elmentek.
Az ételek nagyon finomak, hatalmas adagok és elfogadhatóak az árak. A kiszolgálás pontos volt és udvarias. Mindenkinek ajánlom. Mi is visszatérő vendégek leszünk.
Kihagyható
2024. november 28.a párjával járt itt 25 Nagyon jó gyógyvize van, ezért újra tettünk egy próbát. Sajnos november volt - senkinek nem ajánlom télen, mert gyakorlatilag nincs fűtés. Csak a gyógyvizes medencékben van valamelyest meleg , de az is jellemző, hogy az "úszómesterek" tetőtől talpig felöltözve ülnek a medence mellett.
Az öltözőszekrények ócskák, nincsenek padok, hogy a vendég letegye a holmiját. Feltehetően a nyári szezonban jobbak a körülmények,de télen kerülendő!
2024. május 28.a párjával járt itt 35 A Szálloda elhelyezkedése kiváló, közel a fürdőhöz a sétányon. Superior szobát kértünk, a dizájn nagyon kellemes, de: a szobában 1 db konnektor van 40 cm-re a padlótól a takarításhoz. Ígértek elosztót, de 4 napig nem érkezett meg. Elképesztő, hogy a fürdőszobában sincs konnektor.
Takarítás, törülközőcsere 4 napig nem volt, csak a szemetet vitték el, amikor kifejezetten kértük . Sajnos a fürdő kádas volt és olyan magas, hogy a gyógyfürdőben zuhanyoztam. Furcsa apróság, hogy az erkély nincs leválasztva szobánként az ajtaját éjjel be kellett zárni. Az étkezés elfogadható, de nem változatos, számomra a főételek nagyon sósak voltak. összességében egy jó háromcsillagos színvonal a svéd asztal. Wellness nincs, egy közeli szállodába lehetne átjárni, de mi nem éltünk vele.
2024. január 9.a párjával járt itt 35 Nagy várakozással készültünk, de csalódás volt. A szálloda teljesen átlagos, a szoba elég nagy, de az ágyak nagyon puhák, gericgyilkosnak neveztük. A fürdőben a zuhanyból kifolyt a víz, pakolási lehetőség csak a szekrényekben volt. A teraszról hoztunk be székeket. Az étel finom volt, a választék megfelelő - de a reggelihez csak gyógytea volt, a többiért fizetni kellett!
! ? ? A legnagyobb csalódás a szilveszteri program volt. Vacsora az étteremben, program és tánc a recepció mellett - csak állóhelyekkel. Szilveszteri díszítés semmi, de volt tűzijáték éjfélkor.
2023. szeptember 25.barátokkal járt itt 15 Hetekkel előre foglaltak a barátaim egy 15 fős asztalt. Vasárnap lévén jelezték, hogy esküvő lesz( kb. 60-70 fő lehetett). Az étterem egyik felén helyezték el az esküvőt, a másik oldalon voltunk mi - svédasztalos rendeléssel és mint a helyszínen kiderült oda helyeztek el egy másik kisebb esküvőt 13 fővel.
Tömegnyomor, hozzáférhetetlen svédasztal, hangzavar, zaj! A kitett ételek szárazak voltak, órák óta aszalódtak. Olyan "vadas" volt, amit egy korábban készített pörkölt szaftjából bekevertek egy kis tejföllel. Egy magára valamit adó étterem ilyen rendezvényt nem engedhet magának a bevétel maximalizálásáért sem.
2023. május 25.a párjával járt itt 45 Színvonalas apartmanszálloda, nagyon jó helyen, Hévíz központjában. Jól felszerelt konyhasarok, kényelmes ágy. Egylégterű stúdióban laktunk, nagyon hideg esős napokon - temperáló fűtés volt, nem kellett fázni. Ami nem méltó egy superior szállodához, az a "bőséges" svédasztalos reggeli - kétféle olcsó felvágott és lapkasajt, amiből már 9-kor is alig volt a tálon, pedig 10-ig volt reggeli.
A meleg étel mindig hideg volt, egyszóval nagyon gyenge volt a reggeli. Hévízen nagyon drága lett a parkolás, ennek megfelelően a szálloda 5000 Ft-ot kér naponként a parkolásért, ez a szomszédor 4 csillagos szállodában is csak 3500 Ft! ! !
2023. április 20.a párjával járt itt 35 A gyógyfürdőben voltunk csak, erről tudok véleményt mondani. A gyógyvíz kiváló, a tisztaság megfelelő. Nagyon jók a büfék, jó a választék, pénztárcabarát árakkal. Maga a fürdőtér nem túl szép, csak természetes fény van, ezért borult időben olvasni sem tudtunk.
Ami nagyon kényelmetlen, az öltözők szűkek, a szekrények között nincs egy pad, hogy a vendég letegye a holmiját. Hosszú várakozás volt az átöltöző kabinoknál.
2023. április 20.a párjával járt itt 35 A szálloda nagyon jó helyen van, közel a Zsóry fürdő nyári bejáratához. A közösségi terek és a szobák jó állapotúak, a tisztaság jellemző volt mindenhol. A recepciós reggeliztetett, nagyon segítőkészek voltak. A honlappal ellentétben az étterem nem működik, csak reggeli van, a választék elég szegényes.
A szobákban nagyon kevés a konnektor, a Wifi csak a recepción működött. A legnagyobb gond az volt, hogy semmiféle szárítási lehetőség nincs - annak ellenére, hogy a vendégek a fürdő miatt járnak ide.
2023. február 16.a párjával járt itt 55 Szilveszteri csomagajánlatukat választottuk és nem bántuk meg. A modern szálloda pár éve épült, a belváros szélén van, rövid sétára a Király utcától. Tágas, szépen berendezett szobák, minden kényelemmel, amit a négy csillag megkövetel. Barátságos személyzet, mindenben segítőkészek voltak.
Szuper volt a szilveszteri program, ügyesen szervezték meg a svédasztalt. Az ételek is nagyon finomak voltak. Jövőre is szívesen jövünk.
2023. január 15.gyerekekkel járt itt 45Családi ünnepet - házassági évfordulót - rendeztünk meg az étteremben. Korrekt volt minden, a foglalás, a kiszolgálás, a tisztaság. Az ételek nagyon finomak voltak, az adagok is bőségesek. Ár / érték arányban teljesen elégedettek voltunk. Minden szempontból jó választás volt. Ide egész biztosan még visszatérünk.