KLMariann étterem értékelései

Értékelései
13
11
10
8
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg KLMariann értékeléseit!

Olvasd el KLMariann étterem értékeléseit!

Nagyon kellemes pizzéria, szép környezet -

Punto Gelato Budapest

2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 18.
Rendszeres vendégei vagyunk a Puntónak. Volt már rossz benyomásunk is, de a legutolsó látogatásunk után újra jó benyomásokkal távoztunk. Nagyon finom volt a pizza, rendben volt a feltét is. Isteni a kávéjuk és a sütik is szépek és finomak. Sajnos a kiszolgálás nem igazán jó - alkalmanként nagyon figyelmetlenek , máskor nagyon kedvesek a pincérek.
Megosztom
Méltán népszerű étterme a Varjú családnak. -

Vakvarjú Étterem - Újlipót Budapest

2020. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. február 12.
Vasárnap ebédidőben voltunk két kisgyerekkel. Sajnos az ígéret ellenére nem kaptunk a gyereksarokhoz közeli asztalt, de ez volt az egyetlen negatívum. Teltházas volt az étterem, de ennek ellenére nem éreztük zsúfoltnak. Kellemes meglepetés volt, hogy a nagy tömeg ellenére gyors és figyelmes volt a kiszolgálás. Az ételek elsőrangúak, mindenki elégedett volt.
Megosztom
2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 22.
Fiam szülinapját ünnepeltük - igazán jól sikerült. Nagyon széles az ételválaszték, és igazán finom volt minden. Sok inyencséget is kínálnak: libamáj pástétom, szarvas sült. Nem csak bort és sört kínálnak, hanem nagyon finom koktélokat is - többet is megkóstóltunk. A kiszolgálás gyors volt és udvarias, a végén kaptunk egy kis tortát tűzijátékkal.
Megosztom
Ha finom halászlét akarsz enni! -

Matróz Dunaparti Kisvendéglő Győr

2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 22.
Nagyon jó helyen van, a kialakítása hangulatos. Halászlét rendeltünk, ami bőséges és finom volt. Sajnos belsőséget csak ikrát tudtak adni - kár. A kenyér viszont elég száraz volt. A túróscsusza akkora adag volt, hogy csak ketten bírkóztunk meg vele. Viszont a deszert választék nagyon gyér, ezért aki nem szereti vagy nem eheti a tejes dolgokat, annak nincs választék.
Megosztom
Szép este volt a Tiszaparton -

Öreg Kőrössy Halászcsárda Szeged

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 21.
Nagyon hosszú idő után ismét elmentünk halászlét enni, nem csalódtunk. Telefonon foglaltunk, az asztalunk a teraszon volt. Nagyon finom volt és bőséges volt az adag is. Kedves és udvarias fiatal hölgy volt a felszolgálónk. Egyetlen negatívum, hogy több mint fél órát vártunk a palacsintára.
Megosztom
Hangulatos családi ebéd -

Vakvarjú Csónakház Budapest

2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 23.
Családi eseményeket ünnepeltünk múlt vasárnap hat és hároméves unokákkal. A hely kíváló volt, a zárt gyerek sarok animátor segítségével lehetővé tette, hogy a felnőttek zavartalanul élvezzék a nagyon finom ételeket. Mindenki elégedett volt a választott fogással, ízletesek és bőségesek voltak. A pincérek kedvesek és udvariasak, készek voltak extra kívánságok teljesítésére is.
Megosztom
Kedvenc éttermünk Hévízen. -

Gyöngyvirág Étterem Hévíz

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 18.
Gyakran pihenünk Hévízen és ez lett a kedvenc éttermünk. Akár az ebédmenüből, akár a vacsoramenüből választottunk, mindig nagyon finom volt az étel. Az adgok bőven elegendőek a jóllakáshoz. A terasz hangulatos, kellemes, a belső helység elég szűkös. Télen is voltunk itt, akkor nagyon nehéz helyet kapni. A kiszolgálás gyors és barátságos.
Megosztom
Szuper pizzéria Zamárdiban -

Pizza Pazza Zamárdi

2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 31.
Születésnapot ünnepeltünk augusztusban - emlékezetesen jól sikerült. Igaz, hogy nem pizzát ettünk, de minden nagyon finom volt. A kiszolgálás nagyon figyelmes és a nagy tömeg ellenére gyors volt. Egyetlen kifogásunk, hogy a hely telefonon elérhetetlen. Kedves gesztus, hogy a szülinapi tortát mi vihettük, és szépen szervírozták. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Megosztom
Finom borjúláb kis csalódással -

Négy Muskétás Étterem-Söröző Budapest

2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 7. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sokszor jártunk itt, mert a ház specialitása a borjúláb. Ennek minősége változatlan, de most a húsleves nagyon gyenge volt, méltatlan a színvonalhoz. Ami megdöbbentett, fizetéskor a pincér kikövetelte a borravalót. Az étteremnek van lehetősége szervízdíjat kérni, ez célszerűbb lenne. Most először keserű szájízzel jöttünk el.
Megosztom
Nagyon jó étterem Debrecen központjában. -

Flaska Vendéglő Debrecen

2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 6. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sok év után újra meglátogattuk az éttermet és nem csalódtunk. Hangulatos berendezés, megfizethető árak, ízletes ételek, hatalmas adagok.
Olyan ételt választottunk, ahol nem volt feltüntetve az étlapon, hogy sajttal tálalják. Minthogy a párom ezt nem ette meg, egy dobzban elvittük és féláron hoztak másikat már sajt nélkül. Korrekt eljárás.
Megosztom


TérképX