KLMariann étterem értékelései

Értékelései
13
12
14
10
0
0
1

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg KLMariann értékeléseit!

Olvasd el KLMariann étterem értékeléseit!

Halászcsárda Siófokon - közepes halászlével. -

Öreg Halász Vendéglő Siófok

2020. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 25.
Augusztusban jártunk itt a családdal - 4 felnőtt és két gyerek. Kifejezetten a halászléért mentünk, ami nem volt rossz, inkább átlagos. Harcsahalászlét ettünk belsőséggel. A lé kissé sós volt, hal elegendő volt, be a belsőség kevés volt és nem volt teljesen átfőzve. A többi kaja átlagos volt. A helyszín kívül-belül kellemes, a terasz is hangulatos.
Megosztom
Kíváló cuki Zebegény központjában -

Galéria Cukrászda Zebegény

2020. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 10.
Zebegény központjában van a Galéria cukrászda. Kirándulásunk során kávézót kerestünk, egy helybéli lakos ajánlotta a cukit. Nagyon finom a kávé, a sütik választéka nem óriási, de amit ettünk, az nagyon finom volt. Hazatérés előtt visszatértünk egy fagyira, az is igazán nagyon finom volt. Annak ellenére kihozták a teraszra, hogy elvileg nincs ott kiszolgálás.
Megosztom
Igazán házias kaják -

Almáskert Fogadó Zebegény

2020. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 10.
Zebegényi kirándulásunk során kerestünk egy kellemes éttermet. Véletlenül találtunk rá az Almáskert fogadó kerthelységére. Gyors és pontos volt a kiszolgálás, az étlapon hatalmas választék. Az ételek nagyon finomak voltak és az adagok olyan hatalmasak, hogy egyébként jó étvágyú férjemen is kifogott - be kellett csomagoltatnunk mindkettőnk adagjából.
Megosztom
Finom kaják, korrekt árak. -

Super 8 Önkiszolgáló Étterem Budapest

2020. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. május 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már többször voltunk ebben az önkiszolgáló étterembe. Tiszta, kellemesen berendezett: egy önkiszolgáló pult óriási választékkal, mellette egy cukrászda, az U alakú helyiség másik szárnyában egy söröző. Az ételek nagyon finomak, mindig kétféle leves van - ennek fix az ára. A főételt egy tányérra lehet kiszedni - ki mit szeret és mennyit tud megenni.
Megosztom
Nagyon kellemes pizzéria, szép környezet -

Punto Gelato Budapest

2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 18.
Rendszeres vendégei vagyunk a Puntónak. Volt már rossz benyomásunk is, de a legutolsó látogatásunk után újra jó benyomásokkal távoztunk. Nagyon finom volt a pizza, rendben volt a feltét is. Isteni a kávéjuk és a sütik is szépek és finomak. Sajnos a kiszolgálás nem igazán jó - alkalmanként nagyon figyelmetlenek , máskor nagyon kedvesek a pincérek.
Megosztom
Méltán népszerű étterme a Varjú családnak. -

Vakvarjú Étterem - Újlipót Budapest

2020. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. február 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vasárnap ebédidőben voltunk két kisgyerekkel. Sajnos az ígéret ellenére nem kaptunk a gyereksarokhoz közeli asztalt, de ez volt az egyetlen negatívum. Teltházas volt az étterem, de ennek ellenére nem éreztük zsúfoltnak. Kellemes meglepetés volt, hogy a nagy tömeg ellenére gyors és figyelmes volt a kiszolgálás. Az ételek elsőrangúak, mindenki elégedett volt.
Megosztom
2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 22.
Fiam szülinapját ünnepeltük - igazán jól sikerült. Nagyon széles az ételválaszték, és igazán finom volt minden. Sok inyencséget is kínálnak: libamáj pástétom, szarvas sült. Nem csak bort és sört kínálnak, hanem nagyon finom koktélokat is - többet is megkóstóltunk. A kiszolgálás gyors volt és udvarias, a végén kaptunk egy kis tortát tűzijátékkal.
Megosztom
Ha finom halászlét akarsz enni! -

Matróz Dunaparti Kisvendéglő Győr

2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 22.
Nagyon jó helyen van, a kialakítása hangulatos. Halászlét rendeltünk, ami bőséges és finom volt. Sajnos belsőséget csak ikrát tudtak adni - kár. A kenyér viszont elég száraz volt. A túróscsusza akkora adag volt, hogy csak ketten bírkóztunk meg vele. Viszont a deszert választék nagyon gyér, ezért aki nem szereti vagy nem eheti a tejes dolgokat, annak nincs választék.
Megosztom
Szép este volt a Tiszaparton -

Öreg Kőrössy Halászcsárda Szeged

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 21.
Nagyon hosszú idő után ismét elmentünk halászlét enni, nem csalódtunk. Telefonon foglaltunk, az asztalunk a teraszon volt. Nagyon finom volt és bőséges volt az adag is. Kedves és udvarias fiatal hölgy volt a felszolgálónk. Egyetlen negatívum, hogy több mint fél órát vártunk a palacsintára.
Megosztom
Hangulatos családi ebéd -

Vakvarjú Csónakház Budapest

2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 23.
Családi eseményeket ünnepeltünk múlt vasárnap hat és hároméves unokákkal. A hely kíváló volt, a zárt gyerek sarok animátor segítségével lehetővé tette, hogy a felnőttek zavartalanul élvezzék a nagyon finom ételeket. Mindenki elégedett volt a választott fogással, ízletesek és bőségesek voltak. A pincérek kedvesek és udvariasak, készek voltak extra kívánságok teljesítésére is.
Megosztom
2 oldalon / 14 találat


TérképX