A Hotel Margaréta szálloda a közkedvelt és folyamatosan fejlődő üdülőhely, Balatonfüred frekventált részén helyezkedik el, közvetlenül a 71-es főút mellett. Hatalmas parkkal, kényelmes szobákkal, színvonalas szolgáltatásokkal, gyermekjátszótérrel és konferencia-rendezési lehetőségekkel várja vendégeit.
A szoba nagyon szűkös volt két gyerekkel.Az ágymatrac kifeküdt volt. Éjjel valami zúgás zavarta A szeszennyvízcső bűze érződött a szobában. Az ételek viszont finomak voltak, a személyzet kedves, a wellness tágas annak ellenére, hogy csak egy kis gyerekmedence van a pezsgőfürdők mellett, amibe viszont beleültek a felnőttek.
Tökéletes választás volt itt tölteni a 2016-os Szilvesztert a családunkkal. Az ételek jók és változatosak voltak, mindenki talált kedvérevalót. A szilveszteri buli remekül sikerült. Örültünk, hogy olyan szállodát sikerült találnunk, mely odafigyel arra, hogy néha a kevesebb, több.
Felejthetetlen élményt nyújtott nekünk, gyermekeinknek főleg. A személyzet kedves, rugalmas, a tisztaság kiváló, a kényelemről csak superlativusokban tudok írni. Az ételek ízletesek, változatosak voltak. Köszönet mindenért!
Egyszerű, de rendezett. Az ételek megfelelőek. A szilveszteri rendezvény szép és kellemes volt. Az ételek finomak. A szoba nem túl nagy de elfértünk. A személyzet kedves és segítőkész. A fütésel voltak gondok, de adtak radiátort. A wellnes tiszta, de sokan nem tudnak egyszerre nyugodtan fürdőzni. A szauna nagyon jó és tiszta,rendezett. Pozitív élmény volt.
Ár-érték arányban kiváló szálloda. Kényelmes, nagyméretű szobák, jó minőségű, ízletes ételek, bár nem nagy választékban. Újonnan kialakított, szép wellness részleg, udvarias személyzet, a szobákban és a közös helyiségekben is tisztaság. Hiányosság: a szobában nem működött az internet.
A szálloda nagyon szép kívülről és belülről is,közel van a szabadidőközpont. A wellness részleg egy kicsit kicsi, de mivel jó időt fogtunk ki,így nem sokat tartózkodtunk a hotelben. A személyzet kedves, a tisztasággal alapvetően meg voltunk elégedve,de itt-ott lehetett találkozni pókkal a szobában. A tv egy kicsit pici, de úgysem azért mentünk.
Udvarias kiszolgálás, mosolygó, segítőkész személyzet. Finom ételek. Az egész szállodában tisztaság. A wellness rész nem túl nagy, de tiszta és modern, kellemes.
A szüleimnek választottam a hotelt, 20. házassági évfordulós ajándékként. Nagyon jól érezték magukat, semmiben nem találtak kifogást. Mind a személyzet, mind a szoba, az ételek nagyon tetszettek nekik. Nem utoljára voltak itt, legközelebb is visszalátogatnak majd. Köszönjük a remek hetet!
Bátran merem ajánlani kisgyermekes családoknak, nagyon szuper a beltéri gyerekmedence. Az ételek is nagyon finomak voltak. A személyzet nagyon figyelmes és tisztelettudóak. Ami a legjobb, ha jó az idő, a kültéri medencéjük nagyon tiszta és a vize is nagyon kellemes. Egyszóval szuper volt, mindenkinek ajánlom!!!
A Hotel alkalmazottjai nagyon udvariasak. Az ételek ízletesek voltak és a választék is bőséges volt. A hotelszoba nagyon meleg volt,éjszaka nagyon nehezen lehetett elviselni a hőséget. Ventillátor nem volt a szobában, pedig megkönnyítette volna a meleg elviselhetőségét.
A szálloda gyermekbarát, azonban a kiírt figyelmeztetéseket (ne ugráljon a medencébe, ne zavarja a többiek nyugalmát) a szülők és gyermekek nem tartották be, ezeket az alkalmazottak nem ellenőrizték.