Koczor Pincészet és Vendégfogadó Balatonfüred

a 108 balatonfüredi szállás közül
Kategória
Fogadó
Koczor Pincészet és Vendégfogadó Balatonfüred
Koczor Pincészet és Vendégfogadó BalatonfüredKoczor Pincészet és Vendégfogadó Balatonfüred
13 fotó

8 vendég értékelése alapján

75%
25%
4,4Személyzet
4Ár / érték
4,7Szolgáltatás
4,6Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Füred Centrum Panzió Balatonfüred - Október 23.
Füred Centrum Panzió Balatonfüred
27.500 Ft / 2 fő / éjtől büféreggelivel

Koczor Pincészet és Vendégfogadó Balatonfüred vélemények

Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2025. augusztus 8.a párjával járt itt
Egy léleksimogató,elegáns hely,szuper volt ez a pár nap. 36. hazassagi evfordulonkat ünnepeltük itt a héten. A Balatoni Koczor Pincészet szálláshelye maga a megtestesült nyugalom és elegancia. Már az első pillanatban elvarázsolt a provanszi hangulatú bája minden részletében ott rejlik a szeretet és az ízlés.
Koczor Pincészet és Vendégfogadó Balatonfüred - EgyébKoczor Pincészet és Vendégfogadó Balatonfüred - EgyébKoczor Pincészet és Vendégfogadó Balatonfüred - EgyébKoczor Pincészet és Vendégfogadó Balatonfüred - EgyébKoczor Pincészet és Vendégfogadó Balatonfüred - Egyéb
Még több kép (2 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 11 városban járt már
Kiváló 2018. szeptember 15.gyerekekkel járt itt
Csak pozitívumokat tudok írni a helyről! Az elhelyezkedés, a szobák, az ételek, a vendéglátás mind tökéletes! Balatonfüred felett a domboldalon gyönyörű panorámával. Az ételek főbb alapanyagait a birtokon termelik meg és nagyon finom minden, természetesen a borokat is beleértve. Mindenki nagyon kedves volt velünk, Kálmán a tulajdonos pedig egy tündéri ember! Mi még visszatérünk hozzájuk!
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 22 városban járt márFelfedező - 10 helyen első értékelőNépszerű író - 21 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
Kiváló 2017. október 16.a párjával járt itt
Már második alkalommal jártunk itt a párommal. Mindkét alkalommal simán ment a foglalás és mivel első alkalommal is nagyon tetszett, visszatértünk. A pincészet nagyon jó helyen fekszik - kellő távolságra Balatonfüredtől és Tihanytól -, mindkettő pár perc autóval, viszont fent van már a szőlőhegyen, így csend és nyugalom veszi körül a környéket.
Koczor Pincészet és Vendégfogadó Balatonfüred - Külső képKoczor Pincészet és Vendégfogadó Balatonfüred - VendéglátásKoczor Pincészet és Vendégfogadó Balatonfüred - Szobák
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 14 városban járt már1 évnyi aktív tagság
Szörnyű 2017. május 11.a párjával járt itt
Most örülök csak, hogy rendszeresen olvasom az -Itt jártam. hu - értékeléseit. Április 8-án telefonon foglaltam a szállást a Koczor Pincészetben. 2 éjszakát szerettem volna. A kért hétvégén csak péntekre volt szabad szobájuk. Mikor mondtam nekem csak ez az időpont jó,és 2 éjszakát szeretnék,ezért ez nekem nem megfelelő.
Kiváló 2017. február 2.a párjával járt itt
A Koczor Pincészet panziójában egy éjszakát tölthettünk párom születésnapja alkalmával. Megérkezésünkkor ugyan volt egy kis fennakadás, később tudtuk csak elfoglalni a szobánkat, de ezt a kis kellemetlenséget a tulajdonos bőségesen kompenzálta. A szobánkból csodálatos panoráma nyílt a Balatonra, fantasztikus látvány volt reggel az ágyból nézni a befagyott tó fölött felkelő napot!
Koczor Pincészet és Vendégfogadó Balatonfüred - VendéglátásKoczor Pincészet és Vendégfogadó Balatonfüred - BelsőKoczor Pincészet és Vendégfogadó Balatonfüred - KörnyékKoczor Pincészet és Vendégfogadó Balatonfüred - Külső képKoczor Pincészet és Vendégfogadó Balatonfüred - Medence/kert
Még több kép (2 db) >>
Szörnyű 2016. július 22.a párjával járt itt
Ajándékutalvánnyal szerettem volna megszállni 2 éjszakára. Az első éjszakát az utalvánnyal, a másodikat utalással szerettük volna kifizetni. Telefonon lefoglaltam a szállást, majd kb. másfél hét múlva érdeklődtem, mert szerettem volna elutalni a második éjszaka árát, ekkor közölték velem kiadták másnak a szobát. Még egy elnézést sem kaptam.
Kiváló 2014. január 3.a párjával járt itt
Csodás hely, kilátás a Balatonra,a borok és ételek szuperek, mindenki kedves, készséges. Az új vendégház nagyon korszerü,jó ötlet, hogy a lakok borokról lettek elnevezve. Tematikus vacsorákkal is várják a leatogatókat, mi Márton napon jártunk ott. Biztos megyünk még!
Kiváló 2013. november 20.a párjával járt itt
A vendéglátók kedvesek, segítőkészek , rugalmasak. Dóri a ház asszonya pedig példaértékűen vezeti a pincészetet és a panziót is. A szobák régi bútorokkal berendezettek, de nagyok és kényelmesek. Az étel és a bor kiváló ! ! ! ! Csodálatos a kilátás a vendégházból a Balatonra. Nyugi van és béke.