gyanikó étterem értékelései

Értékelései
11
20
43
21
0
0
73

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg gyanikó értékeléseit!

Olvasd el gyanikó étterem értékeléseit!

gyanikó értékelései

2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 5.
Szezon elején jártunk itt, ennek ellenére - bár a legnagyobb kánikula volt - nagyon sok vendég volt. Először felmértem a süteménykínálatot, melyből széles a kínálat. Vannak hagyományos, de újdonságnak számító sütemények is, nehezen is tudtam választani, végül egy kókuszos süti mellett döntöttem, ami ízlett. A kávék is finomak voltak.
Megosztom
Karitatív étkezde -

Empathy Cafe & Bistro Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 28.
Szociális érzékenységemből kifolyólag csak üdvözölni tudom a kezdeményezést és a lehetőségeim függvényében párszor már betértem. Tetszik a berendezés. A kiszolgálás lehetne előzékenyebb, betérve nem pattannak rögtön oda, pedig a bejárattal szemben van a pult, ahol rendelni kell. A választék sem igazán nagy: első látogatásomkor valamit szerettem volna enni, de csak egy fonnyadt péksütemény volt.
Megosztom
2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bartók Béla úton sétálgatva véletlenül akadtam a helyre. A belső berendezés modern, vidám. Jól esett az őszi napfényben az utcai rattan garnitúrában elfogyasztani a finom kávét. A csokoládé, kimért bonbon és egyéb édességek tekintetében pazar a kínálat. Nehezen választottam a sütemény kínálatból is, de a pisztáciás sütemény igazi csemegének bizonyult.
Megosztom
2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 17.
Véletlenül találtam helyre ebédidő környékén. Ennek ellenére érkezésemkor nem voltak túl sokan. 6-7 asztalnál üldögéltek. A rendelést gyorsan felvették, de a kért limonádéra kb. 20 percet kellett várnom. Igaz, ezután az étel is érkezett rögtön. Bár addigra már egy kicsit kiakadtam étlen-szomjan. A belső tér nagyon dekoratív, hangulatos, az apró részletek sokáig lekötik az embert.
Megosztom
2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 1.
A belváros szívében, az Egyetem téren, pont az Egyetemi templommal szemben helyezkedik el az étterem. Az augusztusi kora délutáni nagy melegben nem volt tolongás, így válogatni lehetett az asztalok között. Az én szempontom a minél hűvösebb klíma volt, de a belső tér nem légkondicionált, így a napernyőkkel árnyékolt teraszon foglaltam helyet.
Megosztom
2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 20.
A közelben járva az értékelések miatt választottam a helyet. A hétköznap kora este ellenére tele volt az étterem, ennek ellenére foglalás nélkül jutottam asztalhoz. Az indiai ételeket nem ismerve kíváncsian néztem át a számomra teljesen ismeretlen étlapot. A pincér segített a választásban és megígérte, hogy nem lesz csípős az általam választott házi sajt kadaiban főzve.
Megosztom
Tóparti étterem -

Deck Bistro & Bar Szombathely

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szombathelyen a belvárostól nem messze van a Csónakázó-tó, amit érdemes felkeresni, ha egy kis természetközeli élményre vágyunk. Magam is így tettem és az ittjartam értékelései szerint itt van a város legjobb étterme is. Így minden kívánságom teljesült, amit szerettem volna megvalósítani egy több órás koncentrációt igénylő munka után.
Megosztom
Kilátás az egyetemre -

Véndiák Étterem Budapest

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 17.
Egyszer már jártam a helyen, amikor az öcsém doktori avatása előtt felhörpintett valamit. Most végre volt időm, hogy kényelmesen megebédeljek a gyönyörű szép napsütéses időben. Az étterem előtti teraszon lehet találni árnyékos és napsütötte asztal is. A melegre való tekintettel inkább egy árnyékosabb helyet választottam, ahol a várakozással töltött idő is kellemesen telt.
Megosztom
Stílusosan "isteni" -

Taverna Dionysos Étterem Budapest

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A jó értékelések miatt már régóta terveztem az étterem felkeresését, de csak most volt alkalmam rá. Helyfoglalás nélkül vasárnap ebédidőben - lehet, hogy szerencsém volt - sikerült asztalt kapnom. Már betérve nagyon előzékeny volt a főpincér, aki odakísért az asztalhoz. Az étel és italválaszték bőséges, az árak felső középkategóriások, de a nyújtott szolgáltatáshoz képest ez megfelelő.
Megosztom
Exkluzív kávéház gyenge szolgáltatással -

Centrál Kávéház Budapest

2018. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. május 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Központi fekvése és a kiülős részén helyet foglaló tömeg miatt mindig is izgatott. Csodás belső tere és hagyományokra utaló megjelenése miatt azonban drágább árfekvésre saccoltam, ezért most először vettem a bátorságot, hogy kipróbáljam. Szombat délután, csöpörgős időben, se meleg, se hideg időjárásban egy kicsit éhes voltam és ettem volna valami könnyű, de igényes valamit.
Megosztom
5 oldalon / 43 találat


TérképX