gyanikó étterem értékelései

Értékelései
12
21
47
23
0
0
81

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg gyanikó értékeléseit!

Olvasd el gyanikó étterem értékeléseit!

gyanikó értékelései

Panoráma étterem -

Rudas Restaurant & Bar Budapest

2020. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. február 18.
Az egész délutáni fürdőzés után este ettem volna valamit. A választék nem nyerte meg az ízlésemet, mert csupa különleges étel volt. Végül egy gulyáslevest választottam, melynek sem a mennyiségétől, sem az ízétől nem voltam elragadtatva. A kiszolgálás megfelelő volt, a hely igényes kialakítású és a panoráma gyönyörű. Nyilván az árak ennek tudatában lettek kialakítva.
Megosztom
2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 14.
Véletlenül jártam erre, de mivel éhes voltam, felkeltette a hely a kíváncsiságomat. Az étterem fiatalos, modern, loft jellegű. Az ülőhelyek között pulttól kezdve a normál asztalon át a kis beülősebb kanapéig van minden. Ételválaszték pizza és saláta. A pizza készülhet hagyományos tésztával, illetve teljes kiőrlésű alapanyagból is.
Megosztom
Az ország legjobb fagyizója -

Puncs Fagyizó Nagykanizsa

2019. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 8.
Még a 80-as években nyitott és a helyi fiatalok kedvenc találkozóhelyévé vált. Azóta is töretlenül működik az eredeti helyen, de megújult, a kornak megfelelő infrastruktúrával. A kerthelyiség falain a korabeli fotók segítségével jól rekonstruálható az elmúlt évtizedek. A tulajdonosok azóta is maguk készítik a természetes alapanyagokból, hagyományos módon készült főzött fagylaltokat.
Megosztom
Júliusban a Mostban -

Most Kortárs Bisztró Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 8.
A szállásomhoz legközelebbi éttermet kerestem, így az Ó utca felől közelítettem a helyet. A nyári nagy melegben hangulatos volt a romkocsma szerű kerthelyiség. Viszont csak néhány ventillátor gondoskodott a hűvösebb klímáról, ez egy kicsit kellemetlen volt. Érkezésemkor tele volt volt a kerthelyiség, ennek ellenére gyorsan érkezett a pincér.
Megosztom
2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 5.
Szezon elején jártunk itt, ennek ellenére - bár a legnagyobb kánikula volt - nagyon sok vendég volt. Először felmértem a süteménykínálatot, melyből széles a kínálat. Vannak hagyományos, de újdonságnak számító sütemények is, nehezen is tudtam választani, végül egy kókuszos süti mellett döntöttem, ami ízlett. A kávék is finomak voltak.
Megosztom
Karitatív étkezde -

Empathy Cafe & Bistro Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 28.
Szociális érzékenységemből kifolyólag csak üdvözölni tudom a kezdeményezést és a lehetőségeim függvényében párszor már betértem. Tetszik a berendezés. A kiszolgálás lehetne előzékenyebb, betérve nem pattannak rögtön oda, pedig a bejárattal szemben van a pult, ahol rendelni kell. A választék sem igazán nagy: első látogatásomkor valamit szerettem volna enni, de csak egy fonnyadt péksütemény volt.
Megosztom
2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bartók Béla úton sétálgatva véletlenül akadtam a helyre. A belső berendezés modern, vidám. Jól esett az őszi napfényben az utcai rattan garnitúrában elfogyasztani a finom kávét. A csokoládé, kimért bonbon és egyéb édességek tekintetében pazar a kínálat. Nehezen választottam a sütemény kínálatból is, de a pisztáciás sütemény igazi csemegének bizonyult.
Megosztom
2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 17.
Véletlenül találtam helyre ebédidő környékén. Ennek ellenére érkezésemkor nem voltak túl sokan. 6-7 asztalnál üldögéltek. A rendelést gyorsan felvették, de a kért limonádéra kb. 20 percet kellett várnom. Igaz, ezután az étel is érkezett rögtön. Bár addigra már egy kicsit kiakadtam étlen-szomjan. A belső tér nagyon dekoratív, hangulatos, az apró részletek sokáig lekötik az embert.
Megosztom
2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 1.
A belváros szívében, az Egyetem téren, pont az Egyetemi templommal szemben helyezkedik el az étterem. Az augusztusi kora délutáni nagy melegben nem volt tolongás, így válogatni lehetett az asztalok között. Az én szempontom a minél hűvösebb klíma volt, de a belső tér nem légkondicionált, így a napernyőkkel árnyékolt teraszon foglaltam helyet.
Megosztom
2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A közelben járva az értékelések miatt választottam a helyet. A hétköznap kora este ellenére tele volt az étterem, ennek ellenére foglalás nélkül jutottam asztalhoz. Az indiai ételeket nem ismerve kíváncsian néztem át a számomra teljesen ismeretlen étlapot. A pincér segített a választásban és megígérte, hogy nem lesz csípős az általam választott házi sajt kadaiban főzve.
Megosztom
5 oldalon / 47 találat


TérképX