Kiváló 2016. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az idei nyár egyik kirobbanóan jó gasztroélménye volt Kánya Zoli Halsütőjében a fogas. A tudatlan és igénytelen magyar szerte a tó partján hekket kér a sütödékben, és "balatoni ebéd"-nek nevezi az argentin halat. Brrr. Itt viszont, az autentikus helyen keszeget és pontyot eszel, fogast és pisztrángot is ha akarsz, de harcsa is van. És egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan készítik el. itt nagymester áll a konyhában, az biztos! A Tikkadt szöcske meg kiváló ital, ha vezetsz és nem ihatod az egyébként kitűnő söröket.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Jó
Ár / érték arány:Jó
Tisztaság:Jó
Fényképek (3)
Kánya Zoli halsütője és halfüstölője további értékelései
Kánya Zoli halsütőjéről jókat lehet olvasni, így aztán, amikor legutóbb Budapest fele tartottam Badacsonyból, vettem egy 180 fokos kanyart és leparkoltam az egység előtt. Több étel is csábító volt, végül a fish and chips mellett döntöttem, amit itt harcsából készítenek. A krumpli egyszerű...
Kétszemélyes haltálat kértünk,vegyes sülthalakból ,sültkrumpliból,savanyúságból,friss salátából. A kiszolgáló kedvesen jelezte,hogy szerinte ez eléglesz négyünknek is. Így is lett még hoztunk is el belőle. Dél körül voltunk ott a terasz televolt,de kb 10 perc alatt megkaptuk az ételt frissen...
Ebbe a balatoni kilátással rendelkező büfébe az illat csalogatott be bennünket.A retró hangulatú büfében meglepő ételekkel is találkoztunk. Nagyon finom a moszatsaláta, a balatoni haltálhoz adott céklás heringsaláta is érdekes párosítás, bár azoknak akik az intenzív halízt nem kedvelik nem...