Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

5 bakancslistás szállás wellnessrészleggel

Összeállításunkban mutatunk 5 olyan szállodát, melyek kiváló elhelyezkedésük és kimagasló szolgáltatásaik mellett wellnessrészlegükkel teszik igazán feledhetetlenné tartózkodásunkat. Szemezgess hát válogatásunkból és foglalj pihentető belföldi wellness utazást, hogy magad mögött hagyhasd a mindennapok fáradalmait!

 

Bordűr Wellness Hotel és Szőnyegmúzeum****sup (Békésszentandrás)

Békésszentandrás egy csodálatos szállodával gazdagodott, köszönhetően az egykori, száz évvel ezelőtt épült szövőgyár kastélyszerű épületének felújításának. A Kákafoki-holtág partján található 38 szobás szálloda komplex élményekkel várja vendégeit. A hotel wellnessrészlege 3150 négyzetméteren terül el, ebből 340 négyzetméter vízfelület: 37 fokos bel- és kültéri medencék mellett pezsgőfürdő és élményelemek teszik teljessé a kikapcsolódást. Újdonságnak számít az egyedülálló lebegést nyújtó Float Spa, mely kiváló relaxációs hatásáról ismert. A szálloda éttermében helyi alapanyagok felhasználása mellett a hagyományok tiszteletét szem előtt tartva nemzetközi fúziós konyha üzemel. Privát kikapcsolódást nyújt a Sky Bar, kellemes zenével, grillezési lehetőséggel. Egyedülálló programként lehetőség van a Szőnyegmúzeum megtekintésére, ahol az elmúlt időszak legszebb darabjai kerültek kiállításra.

Tovább az ajánlatokhoz>>

5+1 bakancslistás szállás wellnessrészleggel - Bordűr Wellness Hotel és Szőnyegmúzeum****sup (Békésszentandrás)5+1 bakancslistás szállás wellnessrészleggel - Bordűr Wellness Hotel és Szőnyegmúzeum****sup (Békésszentandrás)

 

 

Cardoner Hotel**** (Pilisszentkereszt)

Az 1993 óta jezsuita tulajdonban álló, korábban Manréza Hotel néven működő Cardoner Hotel teljeskörű felújításon esett át. Jelenleg 57 lakóegység gondoskodik a vendégek kényelméről. A rusztikus megjelenésű, termeskővel borított épület lobbyjában egy fatüzelésű kandalló fogadja a vendégeket. A modern, ám otthonosan kialakított szálloda éttermében előszeretettel kóstolhatjuk meg a magyaros és vadételek széles választékát. A panorámás üvegezett terasz, az ősfás parkban kialakított kertipavilon, vagy a wellness részleg számos eleme (infraszauna, bioszauna, finn szauna, jacuzzi, sószoba, Float Spa, továbbá a kültéren található fűrdődézsa és finn látványszauna) még teljesebbé teszi Dobogókőn töltött pihenésünket.

Tovább az ajánlatokhoz>>

5+1 bakancslistás szállás wellnessrészleggel - Cardoner Hotel**** (Pilisszentkereszt)5+1 bakancslistás szállás wellnessrészleggel - Cardoner Hotel**** (Pilisszentkereszt)

 

 

Lifestyle Hotel Mátra****sup (Mátraháza)

Május 1-én nyitott újra a Lifestyle Hotel Mátra, mely tulajdonosváltást követően új dizájnkoncepció mellett felújítva várja a vendégeket. Az épület komplett gépészeti felújításon esett át, emellett a lakóegységek is új külsőt kaptak: kicserélték a padlószőnyegeket, textíliákat, részben a bútorzatot is, így a Mátra csodás környezetében kimagasló környezetben élhetjük meg a természet közelségét. A szálloda wellness szolgáltatásai is bővültek, a meglévők mellett igénybe vehetjük a stresszoldó és relaxáló holt-tengeri lebegést, kipróbálhatjuk, milyenek a kriokabinban illetve a jégkádban eltöltött hidegterápiás kezelések. Kraus Gábor séf vezetésével a szálloda gasztronómiai koncepciója is megújult, szem előtt tartva a gasztronómiai hagyományokat, a térség alapanyagkínálatát és az egészséges táplálkozási trendeket.

Tovább az ajánlatokhoz>>

5+1 bakancslistás szállás wellnessrészleggel - Lifestyle Hotel Mátra****sup (Mátraháza)5+1 bakancslistás szállás wellnessrészleggel - Lifestyle Hotel Mátra****sup (Mátraháza)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Tófürdőket keresel a meleg nyári napokra? Jó helyen jársz!
Végre itt van a tökéletes strandidő, úgyhogy fürdőruhát és törölközőt ragadhatunk, hogy a hétvégét valamelyik vízparton töltsük. Ez a cikk most kifejezetten azoknak szól, akik a pancsolás mellett aktív pihenésre is vágynak, és gyűjteményünkben olyan rejtett helyeket is megmutatunk, ahol a tömegtől távol élvezhetitek a napsugarakat és a hűs vizet.

 

 

 

Hotel Neptun Badacsony****

Már 1896-ban szálloda állt itt, akkor Neptun Szálló névre hallgatott, mára felújítva, felnőttbarát hotelként várja vendégeit a hegy lábánál található szálláshely. A Balaton közelsége, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park érintetlen szépsége mellett az elegáns kőépületben kialakított romantikus hangulatú, egyedileg berendezett szobák tökéletes helyszín biztosítanak egy kellemes ott tartózkodásnak. A századfordulós villaépület barátságos sókamrával, szaunával, jakuzzival és tepidáriummal felszerelt wellnessrészleggel is rendelkezik, a Tilia a Badacsonyi Borvendéglő pedig a la carte fogásaival és a badacsonyi borok széles választékával tökéletes gasztronómiai élményt ad.

Tovább az ajánlatokhoz>>

5+1 bakancslistás szállás wellnessrészleggel - Hotel Neptun Badacsony****5+1 bakancslistás szállás wellnessrészleggel - Hotel Neptun Badacsony****

 

 

Fibula Residence Hotel & Wellness**** (Pécs)

A belváros szívében, mintegy 4000 négyzetméteren elterülő szállodakomplexum öt épületében összesen 32 modern apartmannal, szobával és lakosztállyal várja vendégeit. Pécs egyetlen felnőttbarát szállodájaként kiemelt figyelmet kap a vendégek kényelme, amit a 400 négyzetméteren található fürdő- és wellnessközpont beltéri medencéke, szaunája, törökfürdője még kellemesebbé tesz. Az exkluzív környezetben található szálloda svédasztalos, kontinentális, továbbá vegetáriánus reggelivel készül.

Tovább az ajánlatokhoz>>

5+1 bakancslistás szállás wellnessrészleggel - Fibula Residence Hotel & Wellness**** (Pécs)5+1 bakancslistás szállás wellnessrészleggel - Fibula Residence Hotel & Wellness**** (Pécs)

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Végre itt van a tökéletes strandidő, úgyhogy fürdőruhát és törölközőt ragadhatunk, hogy a hétvégét valamelyik vízparton töltsük. Ez a cikk most kifejezetten azoknak szól, akik a pancsolás mellett aktív pihenésre is vágynak, és gyűjteményünkben olyan rejtett helyeket is megmutatunk, ahol a tömegtől távol élvezhetitek a napsugarakat és a hűs vizet.
A Bakony vadregényes szurdokai, a Balaton-felvidék vulkanikus kúpjai és a hegyek ormán magasodó történelmi várak mind Magyarország legjobb kirándulóhelyei közé tartoznak. Veszprém megye azonban a túrázáson kívül is bőven rejt izgalmas látnivalókat. Csónakázhattok föld gyomrában megbújó tavasbarlangban vagy épp barangolhattok egy illatos levendulamezőn a Balaton hangulatos falujában. Hol? Már mutatjuk is!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
Cegléd több mint gondolnád: töltődj fel a ceglédi fürdőkomplexumban és apartmanparkban!
A Ceglédfürdő Apartmanpark és Kemping színes szolgáltatásainak köszönhetően új családi élményekkel lesztek gazdagabbak, de akár a lemerült energiatartalékaitok feltöltésében is segítségetekre lehet. Akár egy 1 napos pihenéssel is jót tehettek a szervezetetek számára, hiszen a kikapcsolódás önmagában is óriási segítség az immunrendszernek. A ceglédi fürdő medencéiben, gyógyvizében, szaunáiban lehetőségetek nyílik arra, hogy a gondokat elfeledve átadjátok magatokat a felhőtlen kikapcsolódásnak.
Sosem tudhatod mit tartogat a túloldal – 13 lenyűgöző gyaloghíd Magyarországon
Csapjuk fel a szótárat: a híd definíciója szerint olyan építmény, amely kapcsolatot teremt, akadályokon átível és összeköt. Ennél pontosabb nem is lehetne a meghatározás, hiszen a hidak sok esetben valóban kapcsolatot teremtenek köztünk és lélegzetelállító látványosságok között, melyek közül 13-at össze is gyűjtöttünk ebben a cikkünkben. Fahidak, kőhidak, függőhidak – itt mindent megtaláltok!
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
2023.06.13 | 8 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!