Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

TOP5 wellness szálloda a varázslatos őszi pihenéshez

2022.09.09 | 7 perc

Modern wellnessezés és középkori hangulat a Sümegi vár lábánál? Különleges mofetta kezelés a festői Parádfürdőn? Illatos hotel a Mecsek fái között Sikondán? Lássuk, mely TOP5 belföldi wellness hotelt érdemes felkeresni az indián nyáron!

 

Keleti és középkori varázslat: Hotel Kapitány Wellness****superior - Sümeg

Utazzatok vissza a középkorba, ahol mai körülmények között érezhetitek magatokat valódi főuraknak! A Sümegi vár lábánál fekvő Hotel Kapitány Wellness****superiorban minden adott ahhoz, hogy valóra váljon álmaitok nyaralása. Lubickoljatok a szálláshely termálvízzel feltöltött medencéiben, engedjétek el a stresszt a jakuzziban vagy a szaunákban ülve, és töltődjetek fel a keleti, illetve középkori motívumokkal díszített wellnessbirodalomban! Az egész napos fürdőzés után kellemes fáradtság kerít majd hatalmába benneteket, amit - a lovagi torna megtekintése után - a tágas szobákban pihenhettek ki. A kiváló éttermek pedig gondoskodnak róla, hogy ne feküdjetek le éhesen…

Tekintsd meg a Hotel Kapitány Wellness ellenállhatatlan szállásajánlatait>>

Kép: Hotel Kapitány Wellness****superiorKép: Hotel Kapitány Wellness****superior

Kép: Hotel Kapitány Wellness****superiorKép: Hotel Kapitány Wellness****superior

 

 

Zöld- és családbarát szálloda: Royal Club Hotel**** - Visegrád

Meghitt pillanatokhoz, családi nyaralásokhoz és baráti kiruccanásokhoz is tökéletes választás a Royal Club Hotel****, mely komfortos, lakásméretű szobáival, igényes apartmanjaival hamar belopja magát a szívetekbe. A csábító wellness élményeknek ráadásul egész évben hódolhattok a szálláson. A legkisebbek a gyermekmedencét, a kézműves programokat, a kecskeetetést, valamint a játszószobában táncolást fogják igazán kedvelni. A felnőttbarát wellnessoázist, a melegvizes hidromasszázs medencét, a frissítő masszázsokat és fenomenális arckezeléseket pedig az idősebb korosztály igényeihez igazították. Fedezzétek fel a környék híres látnivalóit, programjait – élen a Visegrádi Fellegvárral és a szélsebes bobpályával!

Tekintsd meg a Royal Club Hotel ellenállhatatlan szállásajánlatait>>

Kép: Royal Club Hotel****Kép: Royal Club Hotel****

Kép: Royal Club Hotel****Kép: Royal Club Hotel****

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Szentendre, a Dunakanyar ékszerdoboza - látnivalók, programok
A művészetek és a színes programok városa. Jó fekvése, szerethetősége és kultúrája miatt egy nagyon közkedvelt kirándulóhely lett. Szentendre sajátos bájával könnyen rabul ejti látogatóit, így összeszedtünk pár lehetőséget mit is tud kínálni számunkra ez a város, ha következő kirándulóhelynek választanánk.

 

 

Körülvesz a természet és a kiváló wellness: Erzsébet Park Hotel***superior - Parádfürdő

A vadregényes Mátra északi részén, kéthektáros őspark gyűrűjében magasodik az Erzsébet Park Hotel***Superior mesés épülete. A két ízlésesen kialakított szárnyban kényelmes szobák és apartmanok sorakoznak, melyekben zavartalanul töltődhettek fel egy eseménydús nap után. A túraútvonalakkal átszőtt Parádfürdőtől nem messze helyezkedik el a csodálatos Siroki vár és az izgalmas kalandokat rejtő Oxygen Adrenalin Park is. Ha viszont inkább henyélnétek, akkor ki sem kell mozdulni a szállodából. A fantasztikus wellnessrészlegben pezsgőfürdőt, fényterápiás gőzkabint, úszómedencéket és rengeteg jobbnál jobb gyógyászati szolgáltatást is találtok - például az egyedülálló mofetta kezelést.

Tekintsd meg az Erszébet Park Hotel ellenállhatatlan szállásajánlatait>>

 

Kép: Erzsébet Park Hotel***superiorKép: Erzsébet Park Hotel***superior

Kép: Erzsébet Park Hotel***superiorKép: Erzsébet Park Hotel***superior

 

 

Termálvizes medencék és illatos szobák: Ambient Hotel & AromaSPA**** - Sikonda

A Mecsek északi térfelén barangolva lelhettek rá Sikondára, mely minden érzéketeket egyszerre bódítja el. Hazánk első illat- és wellness szállodáját, az Ambient Hotelt Zólyomi Zsolt illatszelekciója hatja át, amit több szobában és apartmanban is megtapasztalhattok.  Kalandozzatok az ízek otthonában a Forrás étteremben, igyatok egy kávét a Lobby Bárban vagy csemegézzetek a Snack Bár kínálatából! Társasozzatok babzsákokon ülve a játékteremben vagy mérjétek össze az ügyességeteket csocsóban és Xboxban! Egy vagány bowlingparty után pedig termálvizes medencékben merülhettek vagy élvezhetitek a szaunapark és a relax terasz szolgáltatásait!

Tekintsd meg az Ambient Hotel & AromaSPA ellenállhatatlan szállásajánlatait>>

Kép: Ambient Hotel & AromaSPA****Kép: Ambient Hotel & AromaSPA****

Kép: Ambient Hotel & AromaSPA****Kép: Ambient Hotel & AromaSPA****

 

 

B

orozóknak, fürdőzőknek és városnézőknek: Szent István Hotel*** - Eger

Cseréljétek le a munkát egy koktélozásra a medence parton vagy egy tradicionális gőzfürdőzésre, ami után szinte újjászülettek! Jól hangzik? Akkor foglaljatok szállást még ma a Szent István Hotel***-ben, ami 4 csodálatos szaunával, 6 fős pezsgőfürdővel, valamint bel- és kültéri medencével ejt ámulatba benneteket! Ebben a csendes, nyugodt környezetben végre teljesen ellazulhattok és még éttermet sem kell keresgélnetek. A bőséges, finom fogásokat ugyanis a hotel garantálja számotokra. Azért ne mulasszátok el a történelmi kincsekben és kulturális látnivalókban bővelkedő kirándulást sem, mert Eger belvárosától csupán egy negyedórás séta választ majd el titeket! Tekintsétek meg az Egri várat és a csodaszép fürdőket is!

Tekintsd meg a Szent István Hotel ellenállhatatlan szállásajánlatait>>

Kép: Szent István Hotel***Kép: Szent István Hotel***

Kép: Szent István Hotel***Kép: Szent István Hotel***

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Kipróbáltuk: Eger megér egy misét – Macok Bisztró és barátai
Egy esküvőre voltam hivatalos Egerbe, és ha már arra jártam, akkor beiktattam egy plusz 1,5 napos gasztro túrát is. Kipróbáltam egy vacsora erejéig a Macok Bisztrót.
Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Főzés helyett válasszátok Ti is a legjobb éttermeket Budapest környékén. Rengeteg jó hely van a fővároshoz közel, most megmutatjuk a mi válogatásunkat - a teljesség igénye nélkül.
Debrecen látnivalóit hosszasan lehetne sorolni, hiszen Magyarország második legnépesebb települése számtalan nevezetességgel és programlehetőséggel kecsegtet. Most szemezgettünk nektek ezek közül, mert szerintünk, ha ide utaztok, ezeket kár lenne kihagyni.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.