Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

TOP5 fürdő közeli szálloda

2022.12.08 | 6 perc

Wellness, Spa, kényelem, különleges gasztroélmények és ez mind egyszerre? Ki ne vágyna akár egy pihentető hétvégére, hogy egy finom ebéd után testileg és lelkileg is feltöltődhessen a közeli fürdő wellnessrészlegében? Íme 5 szálloda, ahol ezt mind megtehetitek.

 

Komló Hotel****, Gyula

A négycsillagos, sokak által csak ékszerdobozként emlegetett Komló Hotel a város szívében várja vendégeit. A gyönyörűen felújított szecessziós eleganciájú hotel 12 db két légterű lakosztállyal, privát wellness sarokkal, finn szaunával és merülő dézsával, masszázs szobával, szoláriummal és Sensolite fényterápiás központtal dicsekszik. A kialakításakor a legfontosabb szempont a kényelem és az egyediség volt, amivel utánozhatatlan élményt teremt. Ha igazi gasztroélményre vágytok, a galériás étterem biztosan nem fog csalódást okozni. A minőségi szolgáltatásokon, a gasztronómiai élményeken és kifogástalan hangulaton kívül lehetőségeket van a helyi látványosságokat egy retro kocsis transzferrel is megtekinteni, amit a hotel biztosít. Tovább a Komló Hotel ajánlataihoz>>

Fürdő közeli szállodák - Komló Hotel, GyulaFürdő közeli szállodák - Komló Hotel, Gyula

Fürdő közeli szállodák - Komló Hotel, GyulaFürdő közeli szállodák - Komló Hotel, Gyula

 

Hunguest Hotel Panoráma****, Hévíz

Hévíz neve ismerősen csenghet, hiszen a Hévízi-tó sok jótékony tulajdonsága miatt igencsak népszerűvé vált.  A város magjában található, Hunguest Hotel Panoráma ennek a hévízi gyógytónak a közvetlen közelébe épült és egész évben tárt karokkal vár. A hotel különlegességei közé tartozik, hogy egy fedett és fűtött hídon keresztül térhettek át a világhírű hévízi Szent András Gyógycentrumba, ahol európai színvonalú, szakképzett orvosok segítségével vehetitek igénybe a különféle kúracsomagokat.  Hévíz az aktív pihenést előnyben részesítőknek is kedvez, hiszen a hotel nem messze helyezkedik el a főbb látnivalóktól, a Balaton part pedig pár kilométerre van. Emellett számos sportolási lehetőség, városi program és koncert közül választhattok. Tovább a Hunguest Hotel Panoráma ajánlataihoz>>

Fürdő közeli szállodák - Hunguest Hotel Panoráma, HévízFürdő közeli szállodák - Hunguest Hotel Panoráma, Hévíz

Fürdő közeli szállodák - Hunguest Hotel Panoráma, HévízFürdő közeli szállodák - Hunguest Hotel Panoráma, Hévíz

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Látnivalók Hévízen - ezeket ne hagyd ki!
Senkinek nem kell bemutatni Hévíz fő nevezetességét, a Hévízi-gyógytavat, azonban az is kellemesen el tudja tölteni az időt a városban, aki esetleg kicsit már megunta a fürdőzést. Akár intellektuális, akár gasztronómiai programot keresünk, itt biztosan megtaláljuk a nekünk tetsző elfoglaltságot.

 

Hotel Aquarell****, Cegléd

A négycsillagos Hotel Aquarell maga a nyugalom és a harmónia szigete, melyet az extra kényelmet nyújtó szobákkal alapoznak meg. Kihagyhatatlan az Aranyhegy étterem, ahol a hazai fogások mellett, nemzetközi ételeket is megkóstolhattok. Svédasztallal, menüsorokkal, finger food ajánlatokkal és üdvözlőitallal várnak. A szálloda ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásaihoz tartozik a Harmónia Wellness Centrum és Szauna Világ használata, ahol igazán pihentető wellness napot tölthettek. Pezsgőfürdő, gyógymedence, finn-, infra- és bioszauna, gőzkabin, fitneszterem és élménymedence vár benneteket. Tovább a Hotel Aquarell ajánlataihoz>>

Fürdő közeli szállodák - Hotel Aquarell, CeglédFürdő közeli szállodák - Hotel Aquarell, Cegléd

Fürdő közeli szállodák - Hotel Aquarell, CeglédFürdő közeli szállodák - Hotel Aquarell, Cegléd

 

Grand Hotel Glorius****, Makó

Egy különleges Art Deco ihlette hotel, Makó városának szívében. Magát a szállodát a Hagymatikum fürdő közvetlen szomszédságában találjátok.  Ha itt szállnátok meg, lehetőségetek van kedvezményes jegyet váltani a gyógyfürdőbe, ahol testileg és lelkileg is tökéletesen feltöltődhettek. Természetesen ezenkívül a hotelben teret kaptok a jakuzzi, finn- és infraszauna, thai masszázs, svédmasszázs, fitneszterem igénybevételére is.  Ha igazi meghittségre vágynátok, a tetőtérben elhelyezkedő Romantique lakosztály ideális választás és az emeleten található panoráma-szaunában pompás kilátás mellett lazulhattok. Tovább a Grand Hotel Glorius ajánlataihoz>>

Fürdő közeli szállodák - Grand Hotel Glorius, MakóFürdő közeli szállodák - Grand Hotel Glorius, Makó

Fürdő közeli szállodák - Grand Hotel Glorius, MakóFürdő közeli szállodák - Grand Hotel Glorius, Makó

 

Grand Hotel****sup, Esztergom

A négycsillagos superior Grand Hotel nem olyan régen, 2021 nyarán nyitott meg a Prímás-szigeten, Esztergomban. A hotel 18 tágas, luxus lakosztálya mellé csodás panorámás kilátás is társul. Az épület ékköve a tetőtérben elhelyezkedő Day Spa névre keresztelt wellnessrészleg, ahonnan csodás kilátás nyílik Esztergomra. Ez egy viszonylag kisebb méretű helyiség, ezért a létszám limitált, így adva lehetőséget arra, hogy nyugalomba élvezhessétek a hotel exkluzív részlegét. A panoráma jacuzzi, finn-, bio- és infraszauna, a Day Spa bár és a panorámás pihenőszoba mind rátok vár, hogy felejthetetlen élményeket gyűjtsetek. A hotel szomszédságában található az Aquasziget Élményfürdő azoknak, akik több “vizes programra” vágynak. Tovább a Grand Hotel Esztergom ajánlataihoz>>

Fürdő közeli szállodák - Grand Hotel EsztergomFürdő közeli szállodák - Grand Hotel Esztergom

Fürdő közeli szállodák - Grand Hotel EsztergomFürdő közeli szállodák - Grand Hotel Esztergom

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
A Dunakanyar kincsei - kihagyhatatlan települések és látnivalók Szentendrétől Esztergomig
A Dunakanyar hazánk egyik legszebb pontja. Természeti szépségei mellett művészeti látnivalói és történelmi emlékei is megannyi izgalmas élményt ígérnek. A túrázás mellett érdemes bejárni a térségben található települések közül néhányat. Mi ezeket ajánljuk.

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Rengeteg olyan momentum van történelmünkben, amire valóban büszkék lehetünk. Emlékhelyeink látogatása ma már nem csak egy kötelező iskolai program keretében merül fel, ugyanis számos városunk a mai kor technikai igényeihez igazodva valóban izgalmas, a fiatalokat is megszólító kiállításokkal hívja fel a figyelmet a régmúlt eseményeire. Cikkünkben összegyűjtöttünk pár olyan fontos győztes ütközet helyszínét, ahova érdemes akár családi program keretében is ellátogatni.
Az adventi időszak és készülődés jellegzetes süteménye a mézeskalács, amit számtalan formában és díszítési technikával készíthettek el. De vajon azt tudjátok, hogy honnan ered a készítése? Már a Grimm testvérek híres meséjében is megjelenik a mézeskalács házikó, erről is hoztunk egy érdekességet nektek és egy szuper recepttel is készültünk cikkünkben!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.