Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

TOP5 fürdő közeli szálloda

2022.12.08 | 6 perc

Wellness, Spa, kényelem, különleges gasztroélmények és ez mind egyszerre? Ki ne vágyna akár egy pihentető hétvégére, hogy egy finom ebéd után testileg és lelkileg is feltöltődhessen a közeli fürdő wellnessrészlegében? Íme 5 szálloda, ahol ezt mind megtehetitek.

 

Komló Hotel****, Gyula

A négycsillagos, sokak által csak ékszerdobozként emlegetett Komló Hotel a város szívében várja vendégeit. A gyönyörűen felújított szecessziós eleganciájú hotel 12 db két légterű lakosztállyal, privát wellness sarokkal, finn szaunával és merülő dézsával, masszázs szobával, szoláriummal és Sensolite fényterápiás központtal dicsekszik. A kialakításakor a legfontosabb szempont a kényelem és az egyediség volt, amivel utánozhatatlan élményt teremt. Ha igazi gasztroélményre vágytok, a galériás étterem biztosan nem fog csalódást okozni. A minőségi szolgáltatásokon, a gasztronómiai élményeken és kifogástalan hangulaton kívül lehetőségeket van a helyi látványosságokat egy retro kocsis transzferrel is megtekinteni, amit a hotel biztosít. Tovább a Komló Hotel ajánlataihoz>>

Fürdő közeli szállodák - Komló Hotel, GyulaFürdő közeli szállodák - Komló Hotel, Gyula

Fürdő közeli szállodák - Komló Hotel, GyulaFürdő közeli szállodák - Komló Hotel, Gyula

 

Hunguest Hotel Panoráma****, Hévíz

Hévíz neve ismerősen csenghet, hiszen a Hévízi-tó sok jótékony tulajdonsága miatt igencsak népszerűvé vált.  A város magjában található, Hunguest Hotel Panoráma ennek a hévízi gyógytónak a közvetlen közelébe épült és egész évben tárt karokkal vár. A hotel különlegességei közé tartozik, hogy egy fedett és fűtött hídon keresztül térhettek át a világhírű hévízi Szent András Gyógycentrumba, ahol európai színvonalú, szakképzett orvosok segítségével vehetitek igénybe a különféle kúracsomagokat.  Hévíz az aktív pihenést előnyben részesítőknek is kedvez, hiszen a hotel nem messze helyezkedik el a főbb látnivalóktól, a Balaton part pedig pár kilométerre van. Emellett számos sportolási lehetőség, városi program és koncert közül választhattok. Tovább a Hunguest Hotel Panoráma ajánlataihoz>>

Fürdő közeli szállodák - Hunguest Hotel Panoráma, HévízFürdő közeli szállodák - Hunguest Hotel Panoráma, Hévíz

Fürdő közeli szállodák - Hunguest Hotel Panoráma, HévízFürdő közeli szállodák - Hunguest Hotel Panoráma, Hévíz

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Látnivalók Hévízen - ezeket ne hagyd ki!
Senkinek nem kell bemutatni Hévíz fő nevezetességét, a Hévízi-gyógytavat, azonban az is kellemesen el tudja tölteni az időt a városban, aki esetleg kicsit már megunta a fürdőzést. Akár intellektuális, akár gasztronómiai programot keresünk, itt biztosan megtaláljuk a nekünk tetsző elfoglaltságot.

 

Hotel Aquarell****, Cegléd

A négycsillagos Hotel Aquarell maga a nyugalom és a harmónia szigete, melyet az extra kényelmet nyújtó szobákkal alapoznak meg. Kihagyhatatlan az Aranyhegy étterem, ahol a hazai fogások mellett, nemzetközi ételeket is megkóstolhattok. Svédasztallal, menüsorokkal, finger food ajánlatokkal és üdvözlőitallal várnak. A szálloda ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásaihoz tartozik a Harmónia Wellness Centrum és Szauna Világ használata, ahol igazán pihentető wellness napot tölthettek. Pezsgőfürdő, gyógymedence, finn-, infra- és bioszauna, gőzkabin, fitneszterem és élménymedence vár benneteket. Tovább a Hotel Aquarell ajánlataihoz>>

Fürdő közeli szállodák - Hotel Aquarell, CeglédFürdő közeli szállodák - Hotel Aquarell, Cegléd

Fürdő közeli szállodák - Hotel Aquarell, CeglédFürdő közeli szállodák - Hotel Aquarell, Cegléd

 

Grand Hotel Glorius****, Makó

Egy különleges Art Deco ihlette hotel, Makó városának szívében. Magát a szállodát a Hagymatikum fürdő közvetlen szomszédságában találjátok.  Ha itt szállnátok meg, lehetőségetek van kedvezményes jegyet váltani a gyógyfürdőbe, ahol testileg és lelkileg is tökéletesen feltöltődhettek. Természetesen ezenkívül a hotelben teret kaptok a jakuzzi, finn- és infraszauna, thai masszázs, svédmasszázs, fitneszterem igénybevételére is.  Ha igazi meghittségre vágynátok, a tetőtérben elhelyezkedő Romantique lakosztály ideális választás és az emeleten található panoráma-szaunában pompás kilátás mellett lazulhattok. Tovább a Grand Hotel Glorius ajánlataihoz>>

Fürdő közeli szállodák - Grand Hotel Glorius, MakóFürdő közeli szállodák - Grand Hotel Glorius, Makó

Fürdő közeli szállodák - Grand Hotel Glorius, MakóFürdő közeli szállodák - Grand Hotel Glorius, Makó

 

Grand Hotel****sup, Esztergom

A négycsillagos superior Grand Hotel nem olyan régen, 2021 nyarán nyitott meg a Prímás-szigeten, Esztergomban. A hotel 18 tágas, luxus lakosztálya mellé csodás panorámás kilátás is társul. Az épület ékköve a tetőtérben elhelyezkedő Day Spa névre keresztelt wellnessrészleg, ahonnan csodás kilátás nyílik Esztergomra. Ez egy viszonylag kisebb méretű helyiség, ezért a létszám limitált, így adva lehetőséget arra, hogy nyugalomba élvezhessétek a hotel exkluzív részlegét. A panoráma jacuzzi, finn-, bio- és infraszauna, a Day Spa bár és a panorámás pihenőszoba mind rátok vár, hogy felejthetetlen élményeket gyűjtsetek. A hotel szomszédságában található az Aquasziget Élményfürdő azoknak, akik több “vizes programra” vágynak. Tovább a Grand Hotel Esztergom ajánlataihoz>>

Fürdő közeli szállodák - Grand Hotel EsztergomFürdő közeli szállodák - Grand Hotel Esztergom

Fürdő közeli szállodák - Grand Hotel EsztergomFürdő közeli szállodák - Grand Hotel Esztergom

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
A Dunakanyar kincsei - kihagyhatatlan települések és látnivalók Szentendrétől Esztergomig
A Dunakanyar hazánk egyik legszebb pontja. Természeti szépségei mellett művészeti látnivalói és történelmi emlékei is megannyi izgalmas élményt ígérnek. A túrázás mellett érdemes bejárni a térségben található települések közül néhányat. Mi ezeket ajánljuk.

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Rengeteg olyan momentum van történelmünkben, amire valóban büszkék lehetünk. Emlékhelyeink látogatása ma már nem csak egy kötelező iskolai program keretében merül fel, ugyanis számos városunk a mai kor technikai igényeihez igazodva valóban izgalmas, a fiatalokat is megszólító kiállításokkal hívja fel a figyelmet a régmúlt eseményeire. Cikkünkben összegyűjtöttünk pár olyan fontos győztes ütközet helyszínét, ahova érdemes akár családi program keretében is ellátogatni.
Az adventi időszak és készülődés jellegzetes süteménye a mézeskalács, amit számtalan formában és díszítési technikával készíthettek el. De vajon azt tudjátok, hogy honnan ered a készítése? Már a Grimm testvérek híres meséjében is megjelenik a mézeskalács házikó, erről is hoztunk egy érdekességet nektek és egy szuper recepttel is készültünk cikkünkben!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
Cegléd több mint gondolnád: töltődj fel a ceglédi fürdőkomplexumban és apartmanparkban!
A Ceglédfürdő Apartmanpark és Kemping színes szolgáltatásainak köszönhetően új családi élményekkel lesztek gazdagabbak, de akár a lemerült energiatartalékaitok feltöltésében is segítségetekre lehet. Akár egy 1 napos pihenéssel is jót tehettek a szervezetetek számára, hiszen a kikapcsolódás önmagában is óriási segítség az immunrendszernek. A ceglédi fürdő medencéiben, gyógyvizében, szaunáiban lehetőségetek nyílik arra, hogy a gondokat elfeledve átadjátok magatokat a felhőtlen kikapcsolódásnak.
A magasból még kellemesebb a tavaszi levegő – függőhidak és lombkoronaösvények Magyarországon
Süt a nap, csicseregnek a madarak, visszavonhatatlanul itt a tavasz! A sok beltéri programot követően eljött a kirándulások ideje, és ha éppen azon törnétek a fejeteket, hogy merre is induljatok a hétvégén, akkor a legjobb helyen jártok, hiszen mostani cikkünkben a függőhidak, tanösvények és lombkoronasétányok világába kalauzolunk el benneteket.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
2023.06.13 | 8 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!