Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tudunk 8 okot, amiért érdemes a körmendi Mjusba Hotelbe menned

Hol régen egy cipőgyár állt, két éve egy szálloda született. A Mjus World Resort & Thermal Park az a szálloda, ahol gyönyörű környezetben töltődhetsz, ahol minden adott, hogy akár az egész család együtt pihenjen.

Ez az a hely, ahol 100.000 négyzetméteren egy 100 mosolyból álló csapat vár.

 

A hely, ahol minden más feledésbe vész...

Az Őrségi Nemzeti Park kapujában, Körmenden fogadja vendégeit a Mjus World Resort&Thermal Park. Íme, 8 ok, amiért érdemes ott töltened legalább egy hosszú hétvégét, de annál sokkal több időt is érdemes.

 

Kényelem és pihenés

A szálloda 122 szobája egytől egyig rendkívül hangulatos. Ráadásul hat különböző élményt is kínálnak, csak döntsd el, melyiket választod: az intim és otthonos Smart, a tágasabb Premium, az elegáns Grand, az önállóság híveinek berendezett Grandapart szobát vagy a két elegáns lakosztály valamelyikét.

 

teljes feltöltődés a wellnessben

A négy belső, egy külső, valamint egy kül-és beltéri medencével rendelkező szálloda wellnessrészlegének fedett területe Magyarország egyik legnagyobbja. Medencéiben Körmend termálvizének kellemes simogatását élvezheted. A szálloda tiszta termálvize, állandó hőfokon, több mint 1000 m mélységről fakad.

A hotel szaunavilágában többek között lazulhatsz a római- és török fürdőben, valamint a relaxációs medencében, pezseghetsz a panoráma- és szauna jakuzziban, regenerálódhatsz a finn- vagy a bio szaunában, kipróbálhatod a Kneipp-taposót, benézhetsz a fitneszterembe és süttetheted magad a szoláriumban is.

Naná, hogy a teljes felfrissüléshez hozzátartozik a pedikűr- és manikűr, valamint a masszázs is, ki ne hagyd!

A négy belső, egy külső, valamint egy kül-és beltéri medencével rendelkező szálloda wellnessrészlegének fedett területe Magyarország egyik legnagyobbja.A négy belső, egy külső, valamint egy kül-és beltéri medencével rendelkező szálloda wellnessrészlegének fedett területe Magyarország egyik legnagyobbja.

 

Itt képtelenség unatkozni

Sportolhatsz is, amennyit csak bírsz: bowlingozhatsz, akár hat pályán is, léghokizhatsz, csocsózhatsz, pingpongozhatsz vagy billiárdozhatsz. Mi több, animációs programokban sincs hiány, legyen az gyermekeknek vagy felnőtteknek szóló.

Animációs programok: acquafitness, meditáció, stretching, Fit-Ball, torna, Thai Chi - csak egy pár a számtalan lehetőség közül.

Töltődj fel a kedvenc sportoddal: tenisz, kosárlabda, kispályás labdarúgás vagy más sportolási lehetőség várnak. Azoknak a vendégeknek, akik nem kedvelik a zárt edzőtermeket, kültéri fitnesz lehetőségeket biztosítanak.

A hotel, földrajzi elhelyezkedésének hála, jó kis kirándulásokra indulhatsz innen. Akár biciklivel is, hiszen a szállodában kerékpárbérlési lehetőség is van.

Számtalan lehetőség kínálkozik szabadidős tevékenységek űzésére és sportolásra.Számtalan lehetőség kínálkozik szabadidős tevékenységek űzésére és sportolásra.

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Ha igazán közel szeretnéd érezni magadhoz a tavaszt, szállj meg olyan helyen, ahonnan tényleg csak egyetlen lépés a csodálatos természet! Íme, 5 igazán különleges hazai hely, ahol tárt karokkal várnak.
A tavasz nemcsak testet és lelket melengető napsütést, hanem izgalmas fesztiválokat is tartogat nekünk. Íme, közülük néhány kihagyhatatlan, fergetegesnek ígérkező esemény!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!