Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hozzuk ki a legtöbbet a télből: Magyarország legjobb kültéri medencés wellness szállodái

Van annál jobb dolog ebben a jeges időben, mint egy meleg medencében üldögélve nézni a fejünk felett a csillagokat? A cikkünkben összegyűjtött szállodák nem csupán pihenést, hanem élményt is kínálnak, amely ötvözi a gyógyító vizet, a kényelmet és a lenyűgöző környezetet. Legyen szó romantikus hétvégéről, családi vakációról vagy egyszerűen a mindennapi stressz elkerüléséről, ezek a hotelek garantáltan emlékezetessé teszik az ott-tartózkodást.


Wellness élmények a legjobb wellness szállodákban>>

 

Ensana Thermal Sárvár

Az Ensana Thermal Sárvár a város központjától mindössze néhány percre található, az elegáns szálláshely letisztult dizájnnal és kényelmes szobákkal várja vendégeit. A gyógyvizes kültéri medence különleges élményt nyújt, ahol a vendégek ellazulhatnak, miközben a víz jótékony hatásait élvezik. A szálloda wellnessrészlege különböző kezeléseket és masszázsokat kínál, hogy a látogatók számára teljes legyen a kikapcsolódás.

Tovább az Ensana Thermal Sárvár szállásajánlataihoz>>

Magyarország legjobb kültéri medencés wellness-szállodái - Ensana Thermal SárvárMagyarország legjobb kültéri medencés wellness-szállodái - Ensana Thermal Sárvár

 

 

Ensana Thermal Aqua**** (Hévíz)

A hévízi Ensana Thermal Aqua vendégei négycsillagos kényelmet élvezhetnek pihenésük alatt. A népszerű Hévízi-tó közvetlen közelében elhelyezkedő szálloda gyógy- és wellnessrészlege számos lehetőséget kínál a teljes testi és lelki regenerálódásra, és mindezt a kültéri medence egyedi atmoszférája teszi teljessé.

Tovább az Ensana Thermal Aqua szállásajánlataihoz>>

Magyarország legjobb kültéri medencés wellness-szállodái - Ensana Thermal Aqua**** (Hévíz)Magyarország legjobb kültéri medencés wellness-szállodái - Ensana Thermal Aqua**** (Hévíz)

 

 

Hunguest Hotel Pelion*** (Tapolca)

A tapolcai Hunguest Hotel Pelion a Balaton-felvidék mediterrán hangulatú kisvárosában kínál szállást a szálloda elegáns szobáiban. A gyógyvizes medence a természet közelségét és a wellnessélményt egyesíti, teret adva a teljes relaxálásnak. Ha megéheznénk, a szálloda étterme nem fog csalódást okozni, és a környék látnivalói is könnyen elérhetőek innen, ha kirándulni támadna kedvünk.

Tovább a Hunguest Hotel Pelion szállásajánlataihoz>>

Magyarország legjobb kültéri medencés wellness-szállodái - Hunguest Hotel Pelion*** (Tapolca)Magyarország legjobb kültéri medencés wellness-szállodái - Hunguest Hotel Pelion*** (Tapolca)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
7 varázslatos kastély Magyarországon, amitől elámulsz
Részt vennél egy mesebeli kalandon? Akkor kövess minket, mert legfrissebb cikkünkben 7 varázslatos kastélyba látogatunk el! Ezek a különleges, történelmi építmények nemcsak Magyarország múltjába engednek bepillantást, hanem páratlan szépségükkel és bámulatos atmoszférájukkal minden kirándulót elbűvölnek. Sőt, még a megújult és nemrég nyitott Andrássy-kastélyba is bekukucskálhatsz! Kezdődjön a kastélytúra!

 

 

Thermal Hotel Visegrád****sup

A Thermal Hotel Visegrád már csupán az elhelyezkedésből fakadóan előnnyel indul; a visegrádi vár egy 10 perces autóúttal elérhető, míg a Dunakanyar és a Pilisi Parkerdő is ott van egy karnyújtásnyira. A tágas szobákból lenyűgöző kilátás nyílik a környező tájra, de a panoráma az egész évben működő kinti medencéből is megcsodálható, ahogy a többi wellness-szolgáltatás is túlszárnyalja majd az elvárásainkat.

Tovább a Thermal Hotel Visegrad szállásajánlataihoz>>

Magyarország legjobb kültéri medencés wellness-szállodái - Thermal Hotel Visegrad****sup Magyarország legjobb kültéri medencés wellness-szállodái - Thermal Hotel Visegrad****sup

 

 

 

Spirit Hotel Thermal Spa*****sup (Sárvár)

A többszörös díjnyertes Spirit Hotel Sárvár olyan exkluzív környezetet biztosít, ahol a vendégek a pihenés új dimenzióit ismerhetik meg. A 10 ezer négyzetméteres spa-részleg nem hagy kívánnivalót maga után, többek között kilenc szauna és egy 46 fokos gyógyvizes medence vár ránk, míg természetesen a kültéri pancsolásról itt sem kell lemondanunk.

Tovább a Spirit Hotel szállásajánlataihoz>>

Magyarország legjobb kültéri medencés wellness-szállodái - Spirit Hotel Thermal Spa*****sup (Sárvár)Magyarország legjobb kültéri medencés wellness-szállodái - Spirit Hotel Thermal Spa*****sup (Sárvár)

 

 

 

Naturmed Carbona Hotel**** (Hévíz)

Hévíz nem véletlenül szerepel többször is ebben a cikkben, gyógyvizét az ország határain belül és kívül is rengetegen kedvelik. A Naturmed Carbona Hotel kellemes környezetben, gyönyörű kerttel körülvéve várja vendégeit, miközben a gyógyvizes kültéri medence és a modern wellness-szolgáltatások egyedi élményt kínálnak. A szálloda szakértői masszázsokkal és gyógykezelésekkel gondoskodnak a vendégek teljes kikapcsolódásáról.

Tovább a Naturmed Carbona Hotel szállásajánlataihoz>>

 

Magyarország legjobb kültéri medencés wellness-szállodái - Naturmed Carbona Hotel**** (Hévíz)Magyarország legjobb kültéri medencés wellness-szállodái - Naturmed Carbona Hotel**** (Hévíz)

 

 

 

Hotel Európa Fit****sup (Hévíz)

Még egy Hévíz? Bizony, a Hotel Európa Fit sem maradhat ki a gyűjtésből, hiszen kiválóan ötvözi a természet közelségét és a komfortos szállás előnyeit. A szálloda látogatói a 28 fokos kültéri medencében évszaktól függetlenül úszkálhatnak, de a hotel falai között nyak- és vállmasszírozó, úszógép, fekvő és álló vízsugár, valamint beltéri úszómedence és whirlpool medence is található.

Tovább a Hotel Európa Fit szállásajánlataihoz>>

Magyarország legjobb kültéri medencés wellness-szállodái -Hotel Europa Fit****sup (Hévíz)Magyarország legjobb kültéri medencés wellness-szállodái -Hotel Europa Fit****sup (Hévíz)

 

 

Hotel Silver**** (Hajdúszoboszló)

A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő szomszédságában megépült Hotel Silver emelte a tétet, és a már meglévő wellnessrészlegét egy új épülettel bővítette, melynek egyik eleme egy szabadtéri gyógyvizes medence. Emellett természetesen választhatjuk a benti fedett gyógyvizes medencék egyikét is, de ha már ott vagyunk, akkor használjuk ki a kinti fürdőzés lehetőségét!

Tovább a Hotel Silver szállásajánlataihoz>>

Magyarország legjobb kültéri medencés wellness-szállodái - Hotel Silver**** (Hajdúszoboszló)Magyarország legjobb kültéri medencés wellness-szállodái - Hotel Silver**** (Hajdúszoboszló)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Téli bakancslista - szuper programtippek a hideg téli napokra
Kint hullik a hó, és ti éppen azon töritek a fejeteket, hogy mit is lehetne ebben az időben csinálni? Kezdésnek vegyétek fel a télikabátot, sálat és sapkát, útközben görgessétek végig a legújabb cikkünket, és mire a végére értek ígérjük, hogy alig fogtok tudni választani a számtalan lehetőség közül.

 

 

Hotel Ózon****sup (Gyöngyös)

Magyarország egyik legmagasabban fekvő szállodája, a Hotel Ózon Mátraházán, gyönyörű hegyvidéki környezetben fogad, lenyűgöző kilátással a Mátrára. Pezsgőmedencéjük télen is kellemes vizű, a Kékestető elénk táruló látványa pedig csak hab a tortán. Valóban semmire sem lesz gondunk, hiszen a Panoráma Wellness Snack- és Drinkbár gondosan összeállított étel- és italkínálattal; koktélokkal, szendvicsekkel és salátákkal várja a fürdőzőket.

Tovább a Hotel Ózon szállásajánlataihoz>>

Magyarország legjobb kültéri medencés wellness-szállodái - Hotel Ózon****sup (Gyöngyös)Magyarország legjobb kültéri medencés wellness-szállodái - Hotel Ózon****sup (Gyöngyös)

 

 

 

Lotus Therme Hotel & Spa***** (Hévíz)

Sosem fogjátok kitalálni, hogy hol található a listánkat záró Lotus Therme Hotel & Spa – igen, Hévízen! Kültéri medencéjük 30-32 Celsius-fokos vízzel rendelkezik, így ideális hely a nyugodt pihenésre és a wellness élvezetekre. Ha a maximumot szeretnénk kihozni a felfrissülésre, akkor szépségszalonukban választhatunk a L'oreál fodrászat vagy a Selvert arc-és testkezelések közül is.

Tovább a Lotus Therme Hotel szállásajánlataihoz>>

Magyarország legjobb kültéri medencés wellness-szállodái - Lotus Therme Hotel & Spa***** (Hévíz)Magyarország legjobb kültéri medencés wellness-szállodái - Lotus Therme Hotel & Spa***** (Hévíz)

 

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Amilyen kicsik, annyira érdekesek ezek a kiállítások, mert itt a szemünk előtt elevenednek meg gépek, városok, mozdonyok, falvak vagy éppen könyvek. A miniatűr kiállítások különlegessége, hogy méretarányosan, kicsinyített formában gyönyörködhetünk bennük. Mutatunk néhány mini kiállítást, amit érdemes megtekintenetek.
Erdők rejtekében bújnak meg Magyarország csodás vízesései, melyek minden kirándulást bearanyoznak, és különleges hangulatot kölcsönöznek a túrázásoknak. Kezdjétek az új évet egy szuper barangolással a természetben, és fedezzétek fel hazánk vízeséseit, ahol úgy érzitek majd, hogy még a lelketek is megtisztul.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
10 kiemelkedő étterem Budapest környékén
2022.09.08 | 9 perc | Hétvégi kimozduláshoz | Gasztronómia
Főzés helyett válasszátok Ti is a legjobb éttermeket Budapest környékén. Rengeteg jó hely van a fővároshoz közel, most megmutatjuk a mi válogatásunkat - a teljesség igénye nélkül.