Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Felejtsd el a stresszt! Íme egy szép hely és egy hétvége, ahol újraformálhatod a lelked

2018.09.29 | 3 perc

Érezted már magad annyira stresszesnek, hogy legszívesebben kiszaladtál volna a világból?

Ha már mindenképpen menekülnél, akkor adunk egy tippet, hova érdemes. Nincs mese: innen csak feltöltődve, lelked ráncait kisimítva tudsz visszatérni a hétköznapokba. Érdekel? 

A Greenfield Hotel Golf & Spa nyugat-magyarországi termálrégió központjában, Bükfürdőn található.A Greenfield Hotel Golf & Spa nyugat-magyarországi termálrégió központjában, Bükfürdőn található.

 

Nagy terhelés

Hetente legalább kétszer kerülünk intenzív stresszhelyzetbe, legyen szó erről a magánéletünkben vagy épp a munkahelyünkön - ilyen és ehhez hasonló megdöbbentő adatokat mutatnak a legutóbbi egészségügyi stresszfelmérések. Ezekben az igencsak kellemetlen helyzetekben a szervezetünk nagy fizikai és mentális terhelést kap, amit persze el lehet bagatellizálni, csak nem érdemes. Hogy miért? Csakis magunk miatt!

A szálloda 3500 négyzetméteres wellness és spa centruma több mint 80 féle hagyományos, egzotikus és gyógykezeléssel várja vendégeit.A szálloda 3500 négyzetméteres wellness és spa centruma több mint 80 féle hagyományos, egzotikus és gyógykezeléssel várja vendégeit.

 

Testi-lelki feltöltődés

Kössünk egy üzletet: legyen ez a nap az, amikor elhatározod, odafigyelsz magadra és elkezded megtanulni azt, hogy hogyan kezelheted jól a stresszt! Az első lépést ugyan nem mindig olyan könnyű megtenni, de ha a figyelmed tudatosan a kiegyensúlyozott táplálkozásra, a rendszeres mozgásra, a pihenésre és a relaxálásra irányítod, akkor bizony észrevétlenül már meg is lesz a második és a harmadik lépés is. És ha hiszed, ha nem, a megújuláshoz és a stresszmentességre törekvéshez éppen hozzátartozik az is, hogy szép helyekre utazol, és jól érzed magad.

 

Engedd el magad!

Ilyen az ország nyugati csücskében, a gyógyító forrásairól híres Bükfürdőn található Greenfield Hotel Golf&Spa, ahol egyébként is minden rólad, a kényelmedről és a pihenésedről szól, de október 5-7-én meg aztán pláne! Ez lesz ugyanis az a hétvége, amelyen ellazulhatsz, feltöltődhetsz, szó szerint újraformálhatod a lelked.

A Greenfield spirituális wellness napjain jógával kezdheted és zárhatod a napod, elengedheted a rossz érzéseket és gondolatokat, közelebb kerülhetsz önmagad megismeréséhez és azt is megtanulhatod, hogyan kezelheted a stresszt. Mindehhez olyan szakemberek nyújtanak segítséget, mint Zámbó Márta spirit coach-kommunikációs specialista, valamint Sütő Mária Erőmerítő tréner és jógatanár.

Feltöltődésre fel: a részleteket itt találod>>

A Greenfield spirituális wellness napjain jógával kezdheted és zárhatod a napod.A Greenfield spirituális wellness napjain jógával kezdheted és zárhatod a napod.

 

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A nyárral csak a kánikula búcsúzott! A vidámságról, az izgalmakról és a fittségről nem kell lemondanod a hűvösebb hónapokban sem, pláne akkor, ha szórakozásod helyszínéül mondjuk, egy kalandparkot választasz.
Szépen megtisztítva már a szögre is akasztottad a bringádat? Akkor kapd le onnan gyorsan, ne hagyd még pihenni, addig semmiképp, amíg tart ez a gyönyörű ősz!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Magyarországi naturista szaunák, ha ledobnád a textilt az izzadáshoz!
2023.03.27 | 7 perc | Szállások | Wellness | Legnépszerűbb
A szaunázás igazi orvosságként hat szervezetünkre, javítja a vérkeringést és az immunrendszert, miközben a méreganyagok távoznak. A naturista szaunákban meztelenül élvezhetjük a forró levegő jótékony hatását, azonban fontos felhívni a figyelmet arra, hogy minden hely különböző szabályokhoz köti a kabinok textilmentes használatát, ahogy a kukkolás és a másik méregetése is szembe megy az etikettel. Lássuk, hogy idehaza hol van lehetőségünk fürdőruha nélküli szaunázásra!
5+1 mesés szállás Bükfürdőn
2024.02.07 | 7 perc | Szállások | Wellness | Utazási tippek
Magyarország második legnagyobb fürdőjének otthona a Bükhöz tartozó Bükfürdő, ahol nem maradhat ki a kirándulásból a Répcementi tanösvény, illetve a Kneipp és Nordic Walking Park bejárása sem. Ha viszont szempont a családbarát program, akkor a Kristály Tornyot, a Napsugár Játszóparkot és a felnőtteknek is ideális Funcity-t célozd meg!
5 szuper panorámás wellness hotel álomszép kilátással
2021.09.15 | 6 perc | Szállások | Wellness | Utazási tippek
Borozgatnál a lenyugvó nap fényénél a Sümegi vár tövében, vagy épp a pezsgőfürdő melegéből élveznéd a balatoni panorámát? Mindegyiket megtehet, mert mutatunk most neked 5 olyan wellness hotelt, ahonnan eszméletlen kilátásban lehet részed!
Ahol a test és a lélek is újjászületik - forró szaunaszeánszok és szaunafelöntések wellness szállodában
2023.02.06 | 7 perc | Szállások | Hová utazzak? | Wellness
Repüljetek el a nyugalom szigetére és kezdjétek a feltöltődést egy szuper pihentető és egészséges kikapcsolódással: a szaunázással! Csak annyi a dolgotok, hogy átböngészitek a most következő kiváló wellness szállodákat, melyek falai között érzékeket elbódító szaunafelöntéseket és egyedi programokat is találtok!
Tetőtéri medencétől a növényfallal bélelt wellnessig: 5+1 megújult szálloda Magyarországon
2022.08.17 | 7 perc | Szállások
Üvegfalú tetőtéri medence, élménydús szórakoztatóközpontok, felfrissített hotelszobák, zseniális szaunaattrakciók, kibővített, gyermekbarát szolgáltatások? Többek között ezekkel az újdonságokkal tért vissza az alábbi 5+1 káprázatos, belföldi szálloda.