Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gyermeknapi programok a debreceni Agórában

2023.05.25 | 2 perc

A debreceni Agóra Tudományos Élményközpont 2023. május 27-én, szombaton kedvezményes jeggyel látogatható a gyermeknap alkalmából. A belépő ára egységesen 1600 Ft/fő.

 

Gyereknapi programokkal várják a családokat 2023. június 27-én, szombaton 10 és 18 óra között az Agórában. A középpontban az állatkölykök állnak majd, megtudhatják többek között a gyerekek, mekkora egy elefántbébi, hány liter tejet iszik meg egy nap a kék bálnák borja, vagy éppen, hogy mit keres egy kakukkfióka a nádiposzáták fészkében. Emellett a kísérleti bemutatóból kiderül az is, hogy egy plazmagömb alkalmas-e jóslásra, tud-e Barbie baba villámokon lovagolni és hogyan lehet egy műanyagrúd segítségével összeszedni a konfettit a padlóról. Jó idő esetén az érdeklődők csillagász szakember vezetésével, mobil naptávcsövön keresztül csodálhatják meg a Napot, és bejárhatják az Agóra Naprendszer-modelljét, amelyben csillagunkat az épület 11 méter átmérőjű tűzfala szimbolizálja.

Gyermeknapi programok a debreceni Agóra Tudományos Élményközpontban 2023. május 27-énGyermeknapi programok a debreceni Agóra Tudományos Élményközpontban 2023. május 27-én

Gyermeknapi programok a debreceni Agóra Tudományos Élményközpontban 2023. május 27-énGyermeknapi programok a debreceni Agóra Tudományos Élményközpontban 2023. május 27-én

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Az internet elterjedése óta bizonyára sokan találkoztunk már számos helyen és formában mémekkel. De tudtátok, hogy Budapesten található Magyarország első és a világ harmadik Meme Múzeuma? Heller Z. Péterrel, a múzeum alapítójával beszélgettünk és most megosztunk veletek mindent, amit tudni érdemes erről az igazán különleges múzeumról.
Május 3-án látta meg a napvilágot a kislány zebracsikó a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Az állatkert oldalán 4 névre szavazhattak a látogatók, melyek közül végül a Zuri lett a befutó. A szuahéli eredetű név jelentése: szépséges, ragyogó, nagyszerű.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
Ötletek belföldi nyaraláshoz - 10 szálloda közvetlen átjárással a fürdőbe
Szuper belföldi családi nyaralás vár rátok, ha olyan szállodát választotok az ide vakáció helyszínéül, ahonnan közvetlen átjárással megközelíthető az éményfürdő. Az elsőosztályú kulináris élmények és szórakozási lehetőségek mellett ezernyi közös élményt szerezhettek az alábbi 10 hazai hotelben. Hozzátok ki a maximumot az idei nyaralásból!
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
2023.06.13 | 8 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!
Balatoni családbarát wellness szállodák, amiket a gyerekek is imádni fognak!
2022.03.11 | 11 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
A Balaton partja telis-tele van családbarát wellness szállodákkal, ahol a gyerekekre is kiemelt figyelmet fordítanak. Akár totyogó apróságokkal, akár kamaszokkal tervezitek a pihenést, garantáltan találtok olyan hotelt, amely minden igényeteket kielégíti. Ebben a cikkben olyan balatoni családbarát wellness szállodákat mutatunk, amiket a gyerekek is imádni fognak!