Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Íme, egy hely, ahol távol lehetsz a város zajától - Hercegasszony Birtok Wellness&Garden

Modern, elegáns, fiatalos, mégis van benne valami igazán kedves, régmúltra emlékeztető a Hercegasszony Birtok Wellness&Garden egy különleges gyöngyszem, egy hamisítatlan vidéki kozmopolita butikhotel. Kár lenne kihagyni!

Mezőtúr és Szarvas között, a Körös túrtői holtágának közvetlen vízpartján áll egy több mint száz éves kastély. Ezt a hajlott korú épületet azonban nem veszni hagyták, inkább gyönyörűen felújították, hogy 13 szobában 26 pihenésre vágyó vendég hajthassa álomra a fejét, festői környezetben, távol a világ zajától. A vidéki kozmopolita butikhotel amelynek története egyébként az 1800-as évek végétől íródik a Dél-Alföld egyedülálló gyöngyszeme, ami csak azért van és dolgozik, hogy a stresszes hétköznapokból kiszakadó vendégeinek 2 hektáron pihentető kikapcsolódást nyújthasson. Eláruljuk, hogyan!

A múlt...

A szállodatulajdonos Juhász családot személyes szálak kötik a kúriához, így a szobák kialakításánál arra törekedtek, hogy ne vesszen nyoma a régi értékeknek, mégis legyen formabontó, a mostani divatba jól illeszkedő.

 

Megérkezni és beleszeretni

Az alföldi táj üde, zöld édenkertjeként tündöklő virágos parkjában és gyümölcsös kertjeiben tett séták tetőtől talpig feltöltenek. Aki egyszer ellátogatott a Hercegasszony Birtok Wellness&Gardenbe, minden bizonnyal visszavágyik majd!

Tudj meg többet a szálláshelyről, nézd meg az ajánlatokat és foglalj>>

 

Spa

A hotel wellnessrészlegében infraszauna és finn szauna, beltéri élménymedence és pezsgőfürdő várja a kikapcsolódni vágyókat. A relaxálást segíti a pazar panoráma a Körös Túrtői holtágára. A wellness bár térítés ellenében frissítőket kínál.

 

Gasztronómia

A birtok séfjei helyi termelők friss alapanyagaiból készült ételeivel örvendeztetnek meg az igazán bájos Iréne Bisztróban. Ragyogják be hát a te nyári estédet is fáklyák és lampionok! Üldögélj a teraszon te is, falatozz kedvedre az ízletes ételekből, kortyolgass a különleges borokból és hagyd, hogy átjárjon a kellemes, lágy élőzene! Nyaranta egy óriási grillteraszon készülnek a finomabbnál finomabb szezonális falatok, és megannyi kikapcsolódási lehetőség is vár rátok.

 

kikapcsolódás

Csobbanj, napozz, töltődj fel, amit akár aktív sportolással is megtehetsz.

Tudj meg többet a szálláshelyről, nézd meg az ajánlatokat és foglalj>>

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Noha valószínűleg már többször is süttetted a hasad Siófokon, akadhat néhány dolog, amit talán nem tudtál e Balaton-parti városról. Például a következő igencsak izgalmas, érdekes 5+1 tényt.
Vannak dolgok, amelyek egyszerűen elkerülhetetlenek. Ilyen például a nyári lángos evés is. Magyarország ráadásul tele van jobbnál jobb helyekkel, ahol olyan isteni lángosokat sütnek, ami után mind a tíz ujjad megnyalod.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
Romantikus wellness szállodák Valentin-napra
A Valentin-nap kiváló ürügy arra, hogy pároddal kinézzetek egy romantikus wellness szállodát, ahol kettesben eltölthettek néhány napot. Mi összegyűjtöttünk 12 olyan helyet, ahol kizárhatjátok a külvilágot, hogy csak egymásra kelljen figyelnetek!
10 partmenti szállás a Balatonon túl – mesés vízparti szállások Magyarországon
2022.06.20 | 10 perc | Szállások | Hová utazzak?
A jól megérdemelt nyári utazást tervezitek, de idén kihagynátok a Balatont? Akkor van egy jó hírünk! Hazánkban számos kiváló szálláslehetőséget találtok, amely büszkélkedhet vízparti kapcsolattal. Csobbanás a Tisza-tóban, kenuzás a Dunán, wakeboardozás Hódmezővásárhelyen, csónakázás a Zemplénben - csokorba szedtünk nektek jópár vízparti szállást, hogy legyen miből válogatni.
5 hangulatos szállás tipp, ha egy kis őszi romantikára vágytok
2022.09.05 | 5 perc | Szállások | Wellness | Utazási tippek
Következzen 5 olyan romantikus szálláshely, ahol a lehető legszebb környezetben tölthettek el néhány napot, miközben csak egymással kell foglalkoznotok.
10 elbújós vidéki szálláshely a hideg, téli estékhez
Panorámás szaunázás, csónakázás a hegyek között, pezsgőfürdőzés a csillagok alatt, erdei kisvonatozás vagy lóháton utazás? Bármelyik kalandot kipróbálhatjátok a most következő, 10 szálláshelyen, ahol valóban elvonulhattok a világ elől…