Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kertmozi egész nyáron a pécsi Zsolnay Negyedben!

Nincs is romantikusabb, mint közönségkedvenc filmeket nézni nyáron a csillagos ég alatt! Békebeli kertmozi hangulattal, a legjobb filmekkel és finom popcornnal vár mindenkit Pécsett a Pirogránit Kertmozi!

 

Június 9-től vasárnap esténként a Zsolnay Negyed Pirogránit udvarán, a díszes Cifra kémény tövében élvezheti a közönség a legnépszerűbb filmeket hatalmas kivetítőn. A vetítések előtt tematikus vezetett sétán is részt vehetnek, amely során az idegenvezető bemutatja a Zsolnay Negyed legérdekesebb látnivalóit.

Cikkajánló: Pécs látnivalói – Minden, amit vétek lenne kihagyni a pécsi kiruccanásból

 

Pirogránit Kertmozi program:

06.09. vasárnap 21.00: Halálos fegyver (16)

06.16. vasárnap 21.00: Mátrix (16)

06.23. vasárnap 21.00: Dirty Dancing – Piszkos tánc (16)

07.14. vasárnap 21.00: WALL-E (6)

07.21. vasárnap 21.00: Marley meg én (12)

07.28. vasárnap 21.00: A függetlenség napja (12)

08.04. vasárnap 21.00: Moulin Rouge! (12)

08.11. vasárnap 21.00: Jojo Nyuszi (16)

08.18. vasárnap 21.00: Szárnyas fejvadász – Final Cut (16)

08.25. vasárnap 20.00: Elliott, a sárkány (6)

 

A rendszeres heti időpontok két alkalommal szakadnak meg: a Sétatér Fesztivál és a Zsolnay Fényfesztivál vasárnapján nem lesz vetítés.

Kertmozi egész nyáron a pécsi Zsolnay Negyedben! - Fotó: Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. Kertmozi egész nyáron a pécsi Zsolnay Negyedben! - Fotó: Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft.

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Csapjuk fel a szótárat: a híd definíciója szerint olyan építmény, amely kapcsolatot teremt, akadályokon átível és összeköt. Ennél pontosabb nem is lehetne a meghatározás, hiszen a hidak sok esetben valóban kapcsolatot teremtenek köztünk és lélegzetelállító látványosságok között, melyek közül 13-at össze is gyűjtöttünk ebben a cikkünkben. Fahidak, kőhidak, függőhidak – itt mindent megtaláltok!
Kirándulás, városnézés, csúszdázás, vízparti relax - akárhogy is képzeled el a tökéletes nyaralást, a megfelelő szálláshely elengedhetetlen. 10 utazási tippet hoztunk, ahol nem csak a szállás csodás, de a környék is rengeteg látnivalóval kecsegtet.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Ötletek belföldi nyaraláshoz - 10 szálloda közvetlen átjárással a fürdőbe
Szuper belföldi családi nyaralás vár rátok, ha olyan szállodát választotok az ide vakáció helyszínéül, ahonnan közvetlen átjárással megközelíthető az éményfürdő. Az elsőosztályú kulináris élmények és szórakozási lehetőségek mellett ezernyi közös élményt szerezhettek az alábbi 10 hazai hotelben. Hozzátok ki a maximumot az idei nyaralásból!
A Balaton-felvidék legelképesztőbb látnivalói, amit kár lenne kihagyni
Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a magyar Toszkánaként is emlegetett Balaton-felvidék az egyik legnépszerűbb úti cél ebben az időszakban. Összeválogattunk néhány fantasztikus látnivalót a pannon vidéken, ha két pancsolás között felfedeznétek a legszebb gyalogtúra útvonalakat, és bejárnátok az északi part csodás kirándulóhelyeit.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
2023.06.13 | 8 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!