Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Megvan a 2022/23-as tanév rendje és az iskolai szünetek időpontjai is

2022.08.03 | 2 perc

Kijött a rendelet a Magyar Közlönyben a 2022/23-as tanév rendjéről, valamint az iskolai szünetek időpontjairól is. Összeszedtük nektek, hogy milyen lesz a 2022. szeptember első napján induló tanév menetrendje.

2022/23. tanév első tanítási napja 2022. szeptember 1. (csütörtök), az utolsó tanítási napja 2023. június 15. (szintén csütörtök), vagyis a nyári szünet hivatalosan 2023. június 16-án, pénteken kezdődik.

 

Iskolai szünetek 2022/23 tanévben:

Őszi szünet: 2022. október 28., péntek a szünet előtti utolsó, november 7., hétfő a szünet utáni első tanítási nap.
Szuper programokkal és ajánlatokkal várnak a szálláshelyek országszerte. Nézzetek körül és találjátok meg az igazit>>

Téli szünet: 2022. december 21., szerda az utolsó, 2023. január 3., kedd az első tanítási nap.
Töltsetek együtt néhány napot és kapcsolódjatok ki a két ünnep között a téli szünetben. Remek ajánlatokkal várnak>>

Tavaszi szünet: a szünet előtti utolsó tanítási nap 2023. április 05. (szerda), míg a szünet utáni első tanítási nap 2023. április 12. (szerda).
Az egyik legnépszerűbb időszak utazás szempontjából, ezért érdemes időben elkezdeni a tervezést, nézzetek szét a szálláslehetőségek között>>

 

Hosszú hétvégék, munkaszüneti napok és ünnepek 2022.

 

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Utazás babával? Nem lehetetlen! Csak böngésszétek át remek szállásajánlónkat, mert az említett szállodákból ki sem kell mozdulnotok ahhoz, hogy szenzációs wellness kalandokkal és csodás ízekkel találkozzatok! Nézzétek meg, mely szabadtéri pancsolóval is rendelkező hotelek kerültek fel a listánkra!
Szabaduljatok ki a négy fal közül és lepjétek meg magatokat egy családi nyaralással a listánkon szereplő 5 balatoni hotel bármelyikébe, ahol gyermek- és bababarát szolgáltatások széles tárházával segítenek felejthetetlenné tenni a vakációtokat! Szabadtéri gyermekpancsolók, játszóházak és felnőtteknek szánt szuper wellness lehetőségek is szerepelnek a kínálatunkban.
Előző
Következő
Ajánlott cikkek
Mohácsi busójárás – vegyél részt Magyarország egyik legkülönlegesebb ünnepségén!
2024.01.10 | 6 perc | Hétvégi kimozduláshoz | Események
Ugyan még a tél jelentős része előttünk van, de nemsokára kezdődik a farsang, mely a hosszú, hideg hónapok elűzésének időszaka. A mára hungarikummá vált Mohácsi Busójárás is ékes példája a tavaszköszöntő szokáshagyományoknak, melynek eredetét a török időktől tartják számon.
Átadták a helyreállított boldogkői várat
Közel 650 millió forintból valósult meg a vár belső felújítása és eredeti állapotának visszaállítása, valamint látogatóközpont is épült. "A versenyképességet szolgálja a középkori kastélyok és várak felújítása" - mondta a közigazgatási és területfejlesztési miniszter a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Boldogkőváralján a helyreállított boldogkői vár megnyitóján, kedden.
Egyedülálló virtuális kiállítás mutatja be a magyar sportolók sikereit
2024.02.28 | 4 perc | Szuper látnivalók | Események
A 1991 óta működő Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesületének gondozásában nyílt 3D múzeum hazánkban. A virtuális tárlatnak köszönhetően az egyesület tagjainak életrajzait, relikviáit ismerhetjük meg.
Urban art, fotótavasz, kerámia triennálé - a Pécsi Galériák évadát a műfaji sokszínűség jellemzi!
2024.02.16 | 7 perc | Események
Vasárnap bezárt az elmúlt négy év leglátogatottabb kiállítása, a Hiány és emlékezet – Breuer Marcell emlékkiállítás a Zsolnay Negyed m21 Galériájában, amely először adott átfogó képet a Pécsen született, világhírűvé vált designer és építész életművéről. Ám a kiállításkedvelők továbbra sem fognak unatkozni, mutatjuk a 2024-es kiállítási programot!
Bike Maffia - Másik Szoba kávézó és bár nyílt Budapesten a Tűzoltó utcában
2023.09.28 | 4 perc | Gasztronómia
Hallottál már a Bike Maffiáról? 2011 karácsonyán hozta létre a szervezetet néhány fiatal kerékpáros azzal a céllal, hogy kétkeréken, közvetlenül segítsenek a rászorulóknak. Alaptevékenységük az adománygyűjtés, így most is a segíteni akarás jegyében kinyitották a Másik Szoba ajtaját, ami a nevével ellentétben nem egy lakóhely, hanem egy kávézó-forró csokizó és közösségi tér, amolyan „bikemaffiásan“.