Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Megvan a 2022/23-as tanév rendje és az iskolai szünetek időpontjai is

2022.08.03 | 2 perc

Kijött a rendelet a Magyar Közlönyben a 2022/23-as tanév rendjéről, valamint az iskolai szünetek időpontjairól is. Összeszedtük nektek, hogy milyen lesz a 2022. szeptember első napján induló tanév menetrendje.

2022/23. tanév első tanítási napja 2022. szeptember 1. (csütörtök), az utolsó tanítási napja 2023. június 15. (szintén csütörtök), vagyis a nyári szünet hivatalosan 2023. június 16-án, pénteken kezdődik.

 

Iskolai szünetek 2022/23 tanévben:

Őszi szünet: 2022. október 28., péntek a szünet előtti utolsó, november 7., hétfő a szünet utáni első tanítási nap.
Szuper programokkal és ajánlatokkal várnak a szálláshelyek országszerte. Nézzetek körül és találjátok meg az igazit>>

Téli szünet: 2022. december 21., szerda az utolsó, 2023. január 3., kedd az első tanítási nap.
Töltsetek együtt néhány napot és kapcsolódjatok ki a két ünnep között a téli szünetben. Remek ajánlatokkal várnak>>

Tavaszi szünet: a szünet előtti utolsó tanítási nap 2023. április 05. (szerda), míg a szünet utáni első tanítási nap 2023. április 12. (szerda).
Az egyik legnépszerűbb időszak utazás szempontjából, ezért érdemes időben elkezdeni a tervezést, nézzetek szét a szálláslehetőségek között>>

 

Hosszú hétvégék, munkaszüneti napok és ünnepek 2022.

 

 

Hosszú hétvégék, munkaszüneti napok és ünnepek 2023-ban
Két négynapos és négy háromnapos hosszú hétvégére számíthatunk 2023-ban, ledolgozós szombat viszont nem lesz. Összegyűjtöttük, mikor és milyen ünnepnapok, munkaszüneti napok és iskolai szünetek várnak rátok jövőre.

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Utazás babával? Nem lehetetlen! Csak böngésszétek át remek szállásajánlónkat, mert az említett szállodákból ki sem kell mozdulnotok ahhoz, hogy szenzációs wellness kalandokkal és csodás ízekkel találkozzatok! Nézzétek meg, mely szabadtéri pancsolóval is rendelkező hotelek kerültek fel a listánkra!
Szabaduljatok ki a négy fal közül és lepjétek meg magatokat egy családi nyaralással a listánkon szereplő 5 balatoni hotel bármelyikébe, ahol gyermek- és bababarát szolgáltatások széles tárházával segítenek felejthetetlenné tenni a vakációtokat! Szabadtéri gyermekpancsolók, játszóházak és felnőtteknek szánt szuper wellness lehetőségek is szerepelnek a kínálatunkban.
Előző
Következő
Ajánlott cikkek
Hosszú hétvégék, munkaszüneti napok és ünnepek 2023-ban
2022.06.07 | 4 perc | Események | Legnépszerűbb
Két négynapos és négy háromnapos hosszú hétvégére számíthatunk 2023-ban, ledolgozós szombat viszont nem lesz. Összegyűjtöttük, mikor és milyen ünnepnapok, munkaszüneti napok és iskolai szünetek várnak rátok jövőre.
Hétvégén indul az átcsúszó és a kabinos kötélpálya a Zemplén Kalandparkban
2022.06.10 | 3 perc | Hétvégi kimozduláshoz | Események
Június 11. szombattól indul a Zemplén Kalandparkban az átcsúszó és a kabinos kötélpálya. Egyelőre hétvégente tudjátok használni.
Megújult a vadregényes Szent László tanösvény Mogyoródon
Megújult tanösvényt avattak fel a hétvégén, amely vadregényes erdei környezetben vezeti végig a Mogyoródnál kirándulókat egészen a Szent László Kilátó-Kápolnáig. Azonban nem ez a környék egyedüli új látnivalója!
Értékelj és nyerj!
2022.08.12 | 4 perc | Események | Legnépszerűbb
Fontos számunkra a véleményed, szóljon az étteremről, szálláshelyről vagy bármilyen látnivalóról, ezért a játék ideje alatt értékelők között kisorsolunk 2 db wellness ajándékutalványt, és 1 fantasztikus vacsora vouchert. Ne feledd: minél több értékelést adsz le, annál nagyobb esélyed lesz nyerni!
Újranyit az inotai hőerőmű, audiovizuális eseménysorozattal tér vissza
50 évig szolgáltatta az áramot az Inota Hőerőmű a magyarországi elektromos hálózatba, mielőtt bezárt. A 2001-es bezárásától és leszerelésétől egészen mostanáig senki sem léphetett be a területére, a Szárnyas fejvadász 2049 stábja, néhány kalandvágyó urbexes és fotós kivételével. Idén nyáron két alkalommal is megnyitja a gyártelep kapuit a szélesebb közönség előtt. Séták, audiovizuális performanszok és installációk várnak titeket.