Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

10 álomszép hely, amit bababarát családi nyaralásra terveztek

2022.08.03 | 8 perc

Utazás babával? Nem lehetetlen! Csak böngésszétek át remek szállásajánlónkat, mert az említett szállodákból ki sem kell mozdulnotok ahhoz, hogy szenzációs wellness kalandokkal és csodás ízekkel találkozzatok! Nézzétek meg, mely szabadtéri pancsolóval is rendelkező hotelek kerültek fel a listánkra!

További bababarát ajánlatok>>

 

Mjus Resort & Thermal Park****sup (Körmend)

Csobbanjatok a kristálytiszta tó medencébe, mely a pálmafák, valamint a nádtetős napernyők gyűrűjében terül el, és élvezzétek a több mint 1000 méter mélyről feltörő termálvíz erejét! A panorámás finn szauna, a török- és római fürdő, illetve a két beltéri óriáscsúszda gondoskodik a felhőtlen kikapcsolódásotokról, ha úgy döntötök, hogy a Mjus Resort & Thermal Parkban szálltok meg. Tovább a baba- és családbarát hotel ajánlataihoz>>

Bababarát családi nyaralás, gyerekbarát szállodák - Mjus Resort & Thermal Park****sup (Körmend)Bababarát családi nyaralás, gyerekbarát szállodák - Mjus Resort & Thermal Park****sup (Körmend)

 

 

Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel**** (Egerszalók)

Mártózzatok meg a különleges sódomb szomszédságában, a Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel 1900 négyzetméteres wellnessoázisában, mely elképesztő szaunakínálattal és 17 medencével – közte szabadtéri gyermek- és pancsolómedencével csábít benneteket nyaralásra! Emellett páratlan kulináris kalandokban lehet részetek, ha ide látogattok. Tovább a baba- és családbarát hotel ajánlataihoz>>

Bababarát családi nyaralás, gyerekbarát szállodák - Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel**** (Egerszalók)Bababarát családi nyaralás, gyerekbarát szállodák - Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel**** (Egerszalók)

 

 

Hotel Freya*** (Zalakaros)

A családbarát, kitűnő elhelyezkedésű Hotel Freya-ban minden korosztály garantáltan jól érzi majd magát. A kényelmes szobákon, a függőhíddal ellátott kétszintes gyermekbirodalmon és a szuper szolgáltatásokon kívül ráadásul – a közvetlen összeköttetésnek hála – bármikor átsétálhattok egy kiadós lubickolásra a népszerű Zalakarosi Fürdőbe, ami a gyerekeknek is igazi víziparadicsom lesz! Tovább a baba- és családbarát hotel ajánlataihoz>>

Bababarát családi nyaralás, gyerekbarát szállodák - Hotel Freya*** (Zalakaros)Bababarát családi nyaralás, gyerekbarát szállodák - Hotel Freya*** (Zalakaros)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Az élmények otthona: programok, látnivalók Zalakaroson
Kóstoljatok kemencében sült finomságokat, ízletes borokat egy fejedelmi panorámát nyújtó kilátó lábánál, vagy derítsétek fel a lebilincselő tanösvényeket, a különleges termáltavat, a remek fürdőt és a többi élményt, amit Zalakaros városa kínál nektek…

 

 

Hotel Silver**** (Hajdúszoboszló)

Gyógyuláshoz és üdítő wellness örömökhöz is tökéletes választás a Hotel Silver, mely mediterrán strandjával, ízlésesen berendezett szobáival és szórakozásra megálmodott szabadidőközpontjával hamar belopja magát a szívetekbe.  A játszóház mellett bababarát, kristálytiszta, vegyszermentes medencét is találtok majd itt. A kiváló étterem fogásairól ezután Gonda Attila világ- és olimpiai bajnok mesterszakács, chef gondoskodik. Tovább a baba- és családbarát hotel ajánlataihoz>>

Bababarát családi nyaralás, gyerekbarát szállodák - Hotel Silver**** (Hajdúszoboszló)Bababarát családi nyaralás, gyerekbarát szállodák - Hotel Silver**** (Hajdúszoboszló)

 

 

Hotel Kapitány Wellness****sup (Sümeg)

A középkor varázslatos világa elevenedik meg előttetek a Hotel Kapitány Superior Wellness falai között, ahol lenyűgöző szobákban hajthatjátok álomra a fejeteket, hűsítő medencékben fürdőzhettek, remek masszázsokra nevezhettek be – mindezt elképesztő panoráma mellett, a Sümegi vár lábánál. Ezen túl történelmi lovasjátékok, középkori lakomák és csodálatos színházi előadások is várnak rátok a szállodában. Tovább a baba- és családbarát hotel ajánlataihoz>>

Bababarát családi nyaralás, gyerekbarát szállodák - Hotel Kapitány Wellness****sup (Sümeg)Bababarát családi nyaralás, gyerekbarát szállodák - Hotel Kapitány Wellness****sup (Sümeg)

 

 

Hunguest Hotel Forrás**** (Szeged)

Romantikus pihenés, baráti élményszerzés vagy családi nyaralás? A gyönyörű zöld környezetben elhelyezkedő, Tisza-parti Hunguest Hotel Forrás minden igényt kiszolgál. Adjátok át magatokat az aktív vagy passzív kikapcsolódásnak és fedezzétek fel a vízi örömök széles tárházát a Napfényfürdő Aquapolisban, ahová bármikor átruccanhattok!  A gyerekek örömteli pillanatait pedig Szegi Teki, a szálloda kabalateknőse biztosítja. Tovább a baba- és családbarát hotel ajánlataihoz>>

Bababarát családi nyaralás, gyerekbarát szállodák - Hunguest Hotel Forrás**** (Szeged)Bababarát családi nyaralás, gyerekbarát szállodák - Hunguest Hotel Forrás**** (Szeged)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.

 

Elixír Medical Wellness Hotel***sup (Mórahalom)

Bronz fokozatú Családbarát Szolgáltatóhely minősítéssel rendelkezik a fantasztikus Elixír Medical Wellness Hotel, amely közvetlen összeköttetésben áll a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdővel, ahol sodrófolyó, beltéri csúszda, bébi pancsoló és sok más szórakoztató vízi elem is helyet kapott. Tovább a baba- és családbarát hotel ajánlataihoz>>

Bababarát családi nyaralás, gyerekbarát szállodák - Elixír Medical Wellness Hotel***sup (Mórahalom)Bababarát családi nyaralás, gyerekbarát szállodák - Elixír Medical Wellness Hotel***sup (Mórahalom)

 

 

Hotel Castello**** (Siklós)

Hörpintsetek bele a Villányi borvidék kitűnő boraiba, de ne menjetek el Siklós további élményei mellett se! Az itt magasodó Hotel Castello ugyanis minden generációnak csodás meglepetéseket tartogat – még a legkisebbeknek is. A csodás medencék, a sportpályák és a forró szaunák csupán pár lépésnyire lesznek tőletek a Thermal Spa Siklósban, ahová köntösben is átruccanhattok. Tovább a baba- és családbarát hotel ajánlataihoz>>

Bababarát családi nyaralás, gyerekbarát szállodák - Hotel Castello**** (Siklós)Bababarát családi nyaralás, gyerekbarát szállodák - Hotel Castello**** (Siklós)

 

 

Caramell Premium Resort **** Superior (Bükfürdő)

A 2000 m2-es wellness világ, a szépészeti-, wellness-, és gyógykezelések hosszú sora és természetesen a kiváló családbarát szolgáltatások teszik olyan vonzóvá a Caramell Premium Resort-ot. A gyerkőcöknek színes animációs programokkal, hotel melletti kalandparkkal, tematikus játszószobával és ZEN SPA gyermekmedencével kedveskednek. Tovább a baba- és családbarát hotel ajánlataihoz>>

Bababarát családi nyaralás, gyerekbarát szállodák - Caramell Premium Resort **** Superior (Bükfürdő)Bababarát családi nyaralás, gyerekbarát szállodák - Caramell Premium Resort **** Superior (Bükfürdő)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Hotelek saját kalandparkkal
Itthon is több olyan szállodát találunk már, ahol a hely saját kalandparkjában vezethetjük le a felesleges energiát - most ebből mutatunk nektek néhányat.

 

Bagolyvár (Inárcs)

Az inárcsi  Bagolyvárban a fedett, fűtött élménymedencéket legalább annyira fogja élvezni a család legfiatalabb tagja, mint a legidősebb. Nyári napokon a szabad ég alatt, a pálmafák árnyékában is csobbanhattok, miközben begyűjtitek a szükséges D-vitamin mennyiséget. Az egész napos ejtőzés után a díjnyertes étteremben és a csodás szobákban pótolhatjátok a lemerült energiakészletet. Tovább a baba- és családbarát hotel ajánlataihoz>>

Bababarát családi nyaralás, gyerekbarát szállodák - Bagolyvár (Inárcs)Bababarát családi nyaralás, gyerekbarát szállodák - Bagolyvár (Inárcs)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Meseösvények Magyarországon - 5 varázslatos hely az országban gyerekeknek
Minden szülő számára fontos, hogy gyermekével megismertesse a természeti értékeket már egészen kicsi kortól. A meseösvények azt a célt szolgálják, hogy interaktív, játékos módon mutassák be egy adott terület állat- és növényvilágát úgy, hogy az mind a gyerekek, mind a felnőttek számára is szórakoztató legyen. Íme néhány szuper meseösvény, ahová mindenképp érdemes idén nyáron ellátogatni!

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Ha a hőség kegyetlenül betör a városba, olyankor nem is vágyunk többre, mint egy hűs szegletre valahol a város peremén. De mi lenne, ha ötvöznénk a finom ételeket az árnyat adó kertekkel, ahol egyszerre tudunk jókat enni és kellemesen pihenni? Összegyűjtöttük Budapest legcsábítóbb éttermeit, szigorúan árnyas fák alatti étkezésre invitálva, varázslatos kerthelyiségekben.
Szabaduljatok ki a négy fal közül és lepjétek meg magatokat egy családi nyaralással a listánkon szereplő 5 balatoni hotel bármelyikébe, ahol gyermek- és bababarát szolgáltatások széles tárházával segítenek felejthetetlenné tenni a vakációtokat! Szabadtéri gyermekpancsolók, játszóházak és felnőtteknek szánt szuper wellness lehetőségek is szerepelnek a kínálatunkban.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.