Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

5 magával ragadó családbarát hotel a Balaton partján – szabadtéri gyermekpancsolóval

2022.08.05 | 7 perc

Szabaduljatok ki a négy fal közül és lepjétek meg magatokat egy családi nyaralással a listánkon szereplő 5 balatoni hotel bármelyikébe, ahol gyermek- és bababarát szolgáltatások széles tárházával segítenek felejthetetlenné tenni a vakációtokat! Szabadtéri gyermekpancsolók, játszóházak és felnőtteknek szánt szuper wellness lehetőségek is szerepelnek a kínálatunkban.

 

A déli part kincse: Wellness Hotel Szindbád (Balatonszemes)

Összekötnétek a kültéri strandolás és a beltéri wellness élményét? Ez esetben válasszátok az igazi testi-lelki felfrissülést ígérő Wellness Hotel Szindbád  fantasztikus szállodáját, ahol gyönyörű kertben, ősfák között pihenhetitek ki a hétköznapok fáradalmait! A hotelben 15 méter hosszú úszómedencét, 2 db pezsgőfürdőt, valamint finn szaunát, aromakabint és sókamrát is találtok, de ezeket a kényeztető pillanatokat egy jó kis masszázzsal is teljessé tehetitek. Napozzatok a nyugágyakon a mesebeli kertben, ahol könnyedén szemmel tarthatjátok az élménymedencében vagy a gyermekpancsolóban játszadozó lurkókat is! Rossz idő esetén ráadásul bowling pálya, rex-, léghoki- és csocsóasztal gondoskodik a felhőtlen szórakozásról. A finom ételekre, a mosolygós személyzetre pedig biztosan nem lesz panasz. Tovább a szabadtéri gyerekmedencés hotel ajánlataihoz>>

Wellness Hotel Szindbád (Balatonszemes)Wellness Hotel Szindbád (Balatonszemes)

 

 

Vízi örömök a Balaton parton: Prémium Hotel Panoráma (Siófok)

Kóstoljatok bele a luxusba a Balaton fővárosában – alig pár lépésnyire a nyárillatú magyar tengertől, a Prémium Hotel Panoráma vendégeként! Az Aranyparton magasodó, modern, csillogó épületben nyugodt, vízparti környezetben hajthatjátok álomra a fejeteket a lakosztályok vagy a standard- és családi szobák valamelyikében!  A számos gyermekbarát szolgáltatást felvonultató szálláshelyen kültéri játszótér, játszószoba, illetve szezonálisan működő kültéri pancsolómedence is helyet kapott. Szerencsére azonban hűvösebb időjárás esetén sem kell lemondanotok a csobbanásról az olyan beltéri wellness kalandoknak köszönhetően, mint a fedett úszómedence vagy a látványnak sem utolsó, hangulatos barlang-medence. Tovább a szabadtéri gyerekmedencés hotel ajánlataihoz>>

Prémium Hotel Panoráma (Siófok)Prémium Hotel Panoráma (Siófok)

 


Saját strand és fedett wellness: Hotel Club Tihany**** (Tihany)

Csodaszép, tágas hotelszobákban vagy madárdalos, kényelmes faházakban töltenétek inkább a vakáció napjait? A Hotel Club Tihanyban mindkét megoldás a rendelkezésetekre áll, nappal pedig izgalmas programok és szédítő wellnessezés vár rátok. Úszkáljatok önfeledten a Balatonra nyíló panorámás medencében, frissüljetek fel az élménymedence masszázsfúvókái segítségével vagy teszteljétek le a gyógyászati- és terápiás kezelések valamelyikét egy kiadós szaunázás után! A legkisebb családtagoknak a 30-40 cm mély, melegvizes, fákkal árnyékolt delfines medencét ajánljuk. Ha azonban a magyar tenger hullámai között is lubickolnátok egyet, akkor az 500 méter hosszan elnyúló saját strandon mindezt megtehetitek. Tovább a szabadtéri gyerekmedencés hotel ajánlataihoz>>

Hotel Club Tihany**** (Tihany)Hotel Club Tihany**** (Tihany)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
A visszhangtól Gombóc Artúr szobráig - kihagyhatatlan látnivalók Tihanyban
Ha Tihany egyszer elrabolta a szívedet, biztos, hogy mint a mágnes, úgy húz vissza magához évről-évre. Még mielőtt azt gondolnád, hogy a balatoni panorámán és a visszhangon kívül ott nincs is más, jöjjön néhány csábító programlehetőség!

 

 

Prémium minőség és határtalan elegancia: Hotel Golden Lake Resort ****sup (Balatonfüred)

Nem álom többé a kompromisszummentes nyaralás, ha a balatonfüredi  Hotel Golden Lake Resort varázslatos szállodájába foglaltok szállást. A könnyen megközelíthető, tökéletes elhelyezkedésű vízparti szállodában 6 féle pompás és igényesen kialakított szoba közül szemezgethettek, ahonnan zavartalanul élvezhetitek a fenséges kilátást a susogó nádasokra és a festői kikötőre.  A kellemes hőmérsékletű gyermekpancsolóval a legkisebbeknek, a panorámás szaunával, az élménymedencével és a napozóterasszal pedig a felnőttek igényeinek kedveznek a hotelben, ahol egy napon akár két időpontban is lehetőség van a gyermekzsivaj nélküli fürdőzésre a csendes wellnessben. A zseniális ízekkel zsonglőrködő étteremben pedig garantáltan senki nem marad majd éhes. Tovább a szabadtéri gyerekmedencés hotel ajánlataihoz>>

Hotel Golden Lake Resort ****sup (Balatonfüred)Hotel Golden Lake Resort ****sup (Balatonfüred)

 

 

Új köntösbe öltözött szálloda: Hotel Helikon**** sup (Keszthely)

Lazítsatok a Keszthelyi-öböl szívében a kívül-belül teljesen megújuló Hotel Helikonban, mely kulináris kalandokkal, gazdag programválasztékkal, saját stranddal, hatalmas fitnessteremmel és háromszintes wellnessbirodalommal kápráztat el benneteket! Élvezzétek a sodrófolyó áramlását, a jakuzzik buborékainak csiklandozását, valamint a kitűnő medencéket, melyek még a gyermekeknek és a bébiknek is külön lubickolási lehetőségeket biztosítanak! Az új fényben tündöklő szállodában 6 mesés szobában pihenhetitek ki az élménydús napokat, de a nagyszerű étterembe is érdemes betérni, hogy a hazai- és nemzetközi fogásokból is tudjatok mazsolázni. Sőt, ha már itt jártok, akkor a zalai tájegységre jellemző ízeket is feltétlen próbáljátok ki! Tovább a szabadtéri gyerekmedencés hotel ajánlataihoz>>

 Hotel Helikon**** sup (Keszthely)Hotel Helikon**** sup (Keszthely)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
A festői Keszthely és környéke - látnivalók és programlehetőségek
A Balaton nyugati szegletének központjaként Keszthely városa és környéke több kihagyhatatlan látnivalóval és programmal kecsegtet, így bármilyen témához is húzzon a szívünk, szinte biztosan megtalálja mindenki a tökéletes kikapcsolódási lehetőséget. Igyekeztünk egy csokorba szedni több egyedülálló úti célt is.
Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Utazás babával? Nem lehetetlen! Csak böngésszétek át remek szállásajánlónkat, mert az említett szállodákból ki sem kell mozdulnotok ahhoz, hogy szenzációs wellness kalandokkal és csodás ízekkel találkozzatok! Nézzétek meg, mely szabadtéri pancsolóval is rendelkező hotelek kerültek fel a listánkra!
6 év kihagyás után teljesen újjászületve visszatért a FAGUS HOTEL**** Sopron! Az elmúlt 2 évben kívül-belül megújult, és augusztus eleje óta ismét nyitva állnak a kapui.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.