Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nincs Balaton lángos nélkül - íme a legjobb lángosozók

2020.07.08 | 2 perc

A Balatonon nyaralsz, esetleg oda készülsz, vagy épp csak egy napra ugrasz el a magyar tengerhez? Bárhogy is, ha strand, akkor lángos. Íme a legjobb lángosozók a magyar tengernél.

shutterstock_1127514347_1.webpshutterstock_1127514347_1.webp

Rév Büfé, Révfülöp

Az abszolút első a révfülöpi Rév Büfé, ahol a díjnyertes lángos mellett isteni hamburgert, hot dogot, langallót vagy gofrit is ehetsz. Hatalmas italválasztékuknak köszönhetően szomjas sem maradsz, legyen az alkoholmentes vagy erősebb, kedvedre válogathatsz a hűsítő nedűk közül.
Szálláshelyek Révfülöp környékén >> 
Rév Büfé, RévfülöpRév Büfé, Révfülöp


Róza Mama Büféje, Balatonszárszó

Aki járt már ott, azt mondja, lángosban verhetetlen, a hangulat pedig igencsak családias. Ha tehát jót akarsz enni, irány Róza Mama a szárszói strandnál! Este 9-ig várnak minden, fürdésben megfáradt, vagy bulizás előtt álló éhes szájat.
Szálláshelyek Balatonszárszón és környékén >>

Róza Mama Büféje, BalatonszárszóRóza Mama Büféje, Balatonszárszó

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Strandolás kutyával? Nem egy általános kép, pedig igény lenne rá. Ha eddig nem tudtad, hova menj négylábú kedvenceddel csobbanni, most mutatjuk a legjobb helyeket az egész országban.
2019. tavaszától Siófok mellett már Hajdúszoboszlón is látogatható ez az igazi különlegesség, a Fordított ház, ami gyorsan népszerű látványosság lett, és egyesek szerint szédítő élmény.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Ismerd meg a Káli-medence legszebb látnivalóit!
A Zánka és Ábrahámhegy között elterülő csodás panorámás tájat számtalan bűbájos település, rom, kilátó tarkítja, melyeket végig járva nem csak a térség szépségében gyönyörködhetünk, de megtapasztalhatjuk a természet érintetlenségét, felfedezhetjük a történelem nyomait, de mindezek mellett élvezhetjük a Káli-medence marasztaló vendégszeretetét is.
Balatoni családbarát wellness szállodák, amiket a gyerekek is imádni fognak!
2022.03.11 | 11 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
A Balaton partja telis-tele van családbarát wellness szállodákkal, ahol a gyerekekre is kiemelt figyelmet fordítanak. Akár totyogó apróságokkal, akár kamaszokkal tervezitek a pihenést, garantáltan találtok olyan hotelt, amely minden igényeteket kielégíti. Ebben a cikkben olyan balatoni családbarát wellness szállodákat mutatunk, amiket a gyerekek is imádni fognak!
Balatonfüredi bakancslista 8 bámulatos látnivalóval
Az elmúlt hetekben több cikk is született Balatonfüredről a görög falu bontása kapcsán: az egykori bulinegyed teljes felszámolása, és az azt megelőző kudarc és elhagyatottság járta be a sajtót. Ám az, hogy a görög falu végül nem lett hosszú távú sikertörténet, még egyáltalán nem kell, hogy elkedvetlenítsen a következő füredi kiruccanásod megtervezésétől, sőt. Ehhez gyűjtöttünk most egy inspiráló listát. Böngéssz belőle kedvedre!
Utazási tippek és szállásajánlatok húsvétra és a tavaszi szünetre
Az idei húsvét lezárja a márciust és elkezdni az áprilist: a négynapos hosszú hétvége alatt még emlékezetesebbé tehetjük az ünnepet, ha valamelyik hazai wellnesshotelben foglalunk szállást. Olyan vidéki szállodákat gyűjtöttünk össze, ahol a felnőtteknek sem kell lemondaniuk a pihenésről, és a gyerekek számára is változatos programokkal készülnek.
A 20 legjobb szálláshely a Balaton északi partján
2022.08.15 | 13 perc | Szállások | Utazási tippek
Fantasztikus szálláshelyek várják a Balaton és az északi part szerelmeseit. Míg valaki számára a kilátás vagy a wellness szolgáltatások, addig másnak az aktív kikapcsolódási lehetőségek élveznek prioritást. Összeállításunkban változatos szálláshelyeket hoztunk nektek, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet.