Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nincs Balaton lángos nélkül - íme a legjobb lángosozók

A Balatonon nyaralsz, esetleg oda készülsz, vagy épp csak egy napra ugrasz el a magyar tengerhez? Bárhogy is, ha strand, akkor lángos. Íme a legjobb lángosozók a magyar tengernél.

shutterstock_1127514347_1.webpshutterstock_1127514347_1.webp

Rév Büfé, Révfülöp

Az abszolút első a révfülöpi Rév Büfé, ahol a díjnyertes lángos mellett isteni hamburgert, hot dogot, langallót vagy gofrit is ehetsz. Hatalmas italválasztékuknak köszönhetően szomjas sem maradsz, legyen az alkoholmentes vagy erősebb, kedvedre válogathatsz a hűsítő nedűk közül.
Szálláshelyek Révfülöp környékén >> 
Rév Büfé, RévfülöpRév Büfé, Révfülöp


Róza Mama Büféje, Balatonszárszó

Aki járt már ott, azt mondja, lángosban verhetetlen, a hangulat pedig igencsak családias. Ha tehát jót akarsz enni, irány Róza Mama a szárszói strandnál! Este 9-ig várnak minden, fürdésben megfáradt, vagy bulizás előtt álló éhes szájat.
Szálláshelyek Balatonszárszón és környékén >>

Róza Mama Büféje, BalatonszárszóRóza Mama Büféje, Balatonszárszó

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Strandolás kutyával? Nem egy általános kép, pedig igény lenne rá. Ha eddig nem tudtad, hova menj négylábú kedvenceddel csobbanni, most mutatjuk a legjobb helyeket az egész országban.
2019. tavaszától Siófok mellett már Hajdúszoboszlón is látogatható ez az igazi különlegesség, a Fordított ház, ami gyorsan népszerű látványosság lett, és egyesek szerint szédítő élmény.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Hazánk legszebb barlangjai
Nyáron általában több időnk van felfedezőutakra indulni, de a nagy kánikulában sokszor nehéz rávenni magunkat, hogy kimerészkedjünk a hűvös lakásból. Irány a föld alá, lássuk Magyarország legérdekesebb barlangjait!
Holiday Resorts***Superior: élvezd a Balatont, másképp!
2021.07.29 | 5 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness | Utazási tippek
Elsőre talán túlzónak tűnhet a szálloda “Balaton másképp” szlogene, viszont ha alkalmunk nyílik igénybe venni szolgáltatásaikat és eltölthetünk pár napot, felejthetetlen élményben lehet részünk.
4 kihagyhatatlan kilátópont, ahonnan álomszép panorámát láthatsz
Mesés panoráma vár rád, ha megfogadod legfrissebb úti tippünket, ugyanis ezúttal a Dunántúl legszebb kilátópontjaihoz kalauzolunk el. Gyönyörködj a környezetben a Balaton-felvidék vagy a Mecsek vadregényes vidékén!
Szuper borbisztrók a láthatáron – páratlan balatoni kilátással fűszerezve
Élvezd hátradőlve a lenyűgöző balatoni látképet, miközben hazánk legfinomabb borait kortyolgatod! Kapaszkodj, most eláruljuk, hol rejtőznek a legklasszabb borászatok és borbisztrók, melyek panorámás terasszal várnak.
Az elátkozott balatonedericsi Fekete-kastély
A balatonedericsi Fekete-kastély homályos és rejtélyes múltja miatt egyike a legkülönösebb helyeknek az országban.