Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mutatjuk a legjobb belföldi kutyabarát strandokat

Strandolás kutyával? Nem egy általános kép, pedig igény lenne rá. Ha eddig nem tudtad, hova menj négylábú kedvenceddel csobbanni, most mutatjuk a legjobb helyeket az egész országban.

Ha állatbarát szálláshelyek érdekelnek, szerte az országban, nézd meg listánkat itt.


1. Tisza-tó

Kifejezetten kutyások számára kijelölt, közel fél hektáros hely, és csak 3 percre van a büfésor. A belépés ingyenes.Cím: Tiszafüred, szabadstrand mellettCím: Tiszafüred, szabadstrand mellett


2. Balatonföldvár

Közel a fürdőhelyhez, óriási területen, több mint 2500 négyzetméteren várja a Balaton egyik kutyás strandja a lelkes négylábúakat és gazdijaikat. Még rámpa is segíti a kutyusok vízbe jutását.

Cím: Balatonföldvár, Rákóczi Ferenc utcaCím: Balatonföldvár, Rákóczi Ferenc utca


3. Fonyód

Vízpart, csodálatos kilátással az északi partra, hogy a kutyák mellett a gazdik is élvezhessék a strand nyújtotta örömöket. Cím: Fonyód, a vízi rendőrség melletti szabadstrand.Cím: Fonyód, a vízi rendőrség melletti szabadstrand.

 


4. Bugyi

Az ország első kutyás kempingje vár minden kutyabarátot Bugyin. Miközben kedvencünk a vízben hűsöl, mi elkészíthetjük a kedvenc bográcsos ételünket is. Cím: 2347 Bugyi, Kisfogas tóCím: 2347 Bugyi, Kisfogas tó

 

5. Velence

Szintén tópart, szintén kemping. A Velencei-tó is várja a fürdőzni vágyó ebeket, a strandon belül, saját partszakasszal. Cím: 2481 Velence, Kemping u. 2.Cím: 2481 Velence, Kemping u. 2.


6. Délegyháza

Budapesttől nem messze a Délegyházi tavaknál is kemping várja a kutyabarátokat. Fürdödj együtt házi kedvenceddel a legnagyobb melegben.

Cím: 2337 Délegyháza, Nomád part 4-5.Cím: 2337 Délegyháza, Nomád part 4-5.

teged_is_varunk_a_szallast_vadaszok_csoportjaban_1.webpteged_is_varunk_a_szallast_vadaszok_csoportjaban_1.webp

Balatoni nyaralás >> vízparti szállásoktól a saját strandos szállodákig 

Ajánlatok előrefizetés nélkül >>

Toplistás szállások kültéri medencével >>

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Indulás előtt azonban érdemes alaposan átgondolni, mit vigyünk magunkkal (és mit ne!), illetve az utazás során is érdemes néhány dologra odafigyelni. A teljesség igénye nélkül készítettünk egy listát nektek.
A Balatonon nyaralsz, esetleg oda készülsz, vagy épp csak egy napra ugrasz el a magyar tengerhez? Bárhogy is, ha strand, akkor lángos. Íme a legjobb lángosozók a magyar tengernél.
Előző
Következő
Ajánlott cikkek
Lovaglással egybekötött pihenés
Magyarország lovasnemzet, és ennek megfelelően rengeteg olyan szállás közül választhatunk, ahol a kikapcsolódás részét képzik a jobbnál jobb lovas programok. Ezekből mutatunk most néhányat.
Szállodák, ahol szeretettel várják a család négylábú tagjait is!
Ti is legszívesebben minden utazásra vinnék magukkal a házi kedvencüket? Szerencsére egyre több szálláshely várja szeretettel a kisebb-nagyobb négylábú barátainkat, ezekből a helyekből hoztunk nektek egy válogatást.