Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mutatjuk a legjobb belföldi kutyabarát strandokat

Strandolás kutyával? Nem egy általános kép, pedig igény lenne rá. Ha eddig nem tudtad, hova menj négylábú kedvenceddel csobbanni, most mutatjuk a legjobb helyeket az egész országban.

Ha állatbarát szálláshelyek érdekelnek, szerte az országban, nézd meg listánkat itt.


1. Tisza-tó

Kifejezetten kutyások számára kijelölt, közel fél hektáros hely, és csak 3 percre van a büfésor. A belépés ingyenes.Cím: Tiszafüred, szabadstrand mellettCím: Tiszafüred, szabadstrand mellett


2. Balatonföldvár

Közel a fürdőhelyhez, óriási területen, több mint 2500 négyzetméteren várja a Balaton egyik kutyás strandja a lelkes négylábúakat és gazdijaikat. Még rámpa is segíti a kutyusok vízbe jutását.

Cím: Balatonföldvár, Rákóczi Ferenc utcaCím: Balatonföldvár, Rákóczi Ferenc utca


3. Fonyód

Vízpart, csodálatos kilátással az északi partra, hogy a kutyák mellett a gazdik is élvezhessék a strand nyújtotta örömöket. Cím: Fonyód, a vízi rendőrség melletti szabadstrand.Cím: Fonyód, a vízi rendőrség melletti szabadstrand.

 


4. Bugyi

Az ország első kutyás kempingje vár minden kutyabarátot Bugyin. Miközben kedvencünk a vízben hűsöl, mi elkészíthetjük a kedvenc bográcsos ételünket is. Cím: 2347 Bugyi, Kisfogas tóCím: 2347 Bugyi, Kisfogas tó

 

5. Velence

Szintén tópart, szintén kemping. A Velencei-tó is várja a fürdőzni vágyó ebeket, a strandon belül, saját partszakasszal. Cím: 2481 Velence, Kemping u. 2.Cím: 2481 Velence, Kemping u. 2.


6. Délegyháza

Budapesttől nem messze a Délegyházi tavaknál is kemping várja a kutyabarátokat. Fürdödj együtt házi kedvenceddel a legnagyobb melegben.

Cím: 2337 Délegyháza, Nomád part 4-5.Cím: 2337 Délegyháza, Nomád part 4-5.

teged_is_varunk_a_szallast_vadaszok_csoportjaban_1.webpteged_is_varunk_a_szallast_vadaszok_csoportjaban_1.webp

Balatoni nyaralás >> vízparti szállásoktól a saját strandos szállodákig 

Ajánlatok előrefizetés nélkül >>

Toplistás szállások kültéri medencével >>

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Indulás előtt azonban érdemes alaposan átgondolni, mit vigyünk magunkkal (és mit ne!), illetve az utazás során is érdemes néhány dologra odafigyelni. A teljesség igénye nélkül készítettünk egy listát nektek.
A Balatonon nyaralsz, esetleg oda készülsz, vagy épp csak egy napra ugrasz el a magyar tengerhez? Bárhogy is, ha strand, akkor lángos. Íme a legjobb lángosozók a magyar tengernél.
Előző
Következő
Ajánlott cikkek
Top 12 vidéki szálloda és vendégház, ahol lehet lovagolni
Magyarország lovasnemzet, és ennek megfelelően rengeteg olyan szállás közül választhatunk, ahol a kikapcsolódás részét képzik a jobbnál jobb lovas programok. Ezekből mutatunk most néhányat.
10 állatbarát szálláshely, amit kedvenceitek is imádni fognak
2022.03.22 | 11 perc | Szállások | Hová utazzak? | Utazási tippek
Miért hagynátok otthon kedvenceteket, ha nyaralni indultok, amikor el is vihetnétek magatokkal? A közös vakációhoz összegyűjtöttünk nektek 10 szuper állatbarát apartmant, ahol szívesen fogadják a négylábú családtagokat is!
TOP 10 szálláshely 2022-ben, amik a legtöbb és a legjobb értékeléseket kapták
Kíváncsiak vagytok, hogy melyek voltak 2022-ben a legtöbbet és legjobbra értékelt szálláshelyek? Akkor vegyétek szemügyre frissen összeállított listánkat, amin fantasztikus wellness hotelek szerepelnek!
A balatoni álomnyaralás receptje: Villa Plattensee Vonyarcvashegy
Panorámás reggelik, hűsítő medencék, zamatos koktélok és varázslatos programok csalogatnak benneteket egy igazi álomnyaralásra, amit a Vonyarcvashegyen álló Villa Plattensee-ben élhettek át. Milyen élmények várnak még a Balaton-partján? Most kiderül!
Bükfürdőn a Greenfield Hotelben nyílt meg Nyugat-Magyarország szállodai vízicsúszdája
2023.02.27 | 5 perc | Gyermekekkel | Wellness | Utazási tippek
Egy hosszabb felújítás utána minden csúszdarajongót vár Bükfürdőn a Greenfield Hotel - itt találjátok ugyanis Nyugat-Magyarország legnagyobb, közel 74 méter hosszú vízicsúszdáját. A négycsillagos wellness szállodában azonban nem csak ez az újdonság vár titeket.