Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Óriási durranás: testvéreivel emlékezhetsz Michael Jacksonra a Paloznaki Jazzpikniken!

2019.07.16 | 3 perc

Végre! Még ugyan bő két hét, de most már tényleg mindjárt itt van a nyár leghangulatosabb fesztiválja! Idén augusztus 1-jén csapnak bele a Jazzpiknikbe Paloznakon, hogy aztán három napig meg se álljon a buli.

Fűben ülős piknik hangulatban, a festői szépségű Balaton-felvidéken, négy színpadon, harmincnál is több koncerttel várnak. Hú, de még milyen koncertekkel!

A magyar tengertől egy kőhajításnyira, a Balaton északi partjának egyik legkedvesebb falujában, egy 500 lelkes településen mertek nagyot álmodni: a helyi Homola Pincészet nyolc évvel ezelőtti Tájház-udvari dzsemborija mára egy háromnapos, 4 színpados, 33 koncertes rendezvénnyé, sőt, a Nagyon Balaton rendezvénysorozat igen kiemelkedő eseményévé nőtt. A Paloznaki Jazzpiknik nemcsak egy minden ízt, zamatot, finom falatot és fenséges nedűket kínáló fesztivál, hanem egy igazi jazz katlan pléden heveréssel, fűben pihenéssel, csillagos égbolt alatti tánccal, sok-sok zenével és neves fellépőkkel.

A Never Gonna Give You Up című óriássláger előadója, Rick Astley is fellép.A Never Gonna Give You Up című óriássláger előadója, Rick Astley is fellép.

 

Idén szó szerint egy gyerekkori álmod válhat valóra a Jazzpikniken: a paloznaki szőlőhegyen ugyanis a sok-sok hazai és külföldi kedvenc mellett a Never Gonna Give You Up című óriássláger előadója, Rick Astley is fellép. És akkor a legnagyobb durranásról még nem is tudsz: Magyarországon először itt, a Paloznaki Jazzpikniken csillogtatja meg a hangját a Michael Jackson fiútestvéreiből álló The Jacksons. A formáció amelyben Michael Jackson ötéves korától énekelt 2019-ben ünnepli ugyanis az 55. születésnapját. A négy testvér, fivérük tíz évvel ezelőtti halála után is turnézik, ezúttal a Jacksons 50th előadásukkal járják a világot, amely egyik állomása augusztus 1-jén este Paloznak lesz. Egy szó mint száz, itt olyan dolog történhet veled, amire régóta vágysz: a testvéreivel együtt emlékezhetsz meg a pop koronázatlan királyáról, Michael Jackson-ról!

 

Magyarországon először itt, a Paloznaki Jazzpikniken csillogtatja meg a hangját a Michael Jackson fiútestvéreiből álló The Jacksons.Magyarországon először itt, a Paloznaki Jazzpikniken csillogtatja meg a hangját a Michael Jackson fiútestvéreiből álló The Jacksons.

Az elmúlt fél évszázadot alakító funk, soul, pop, R&B és disco irányok alfáját és ómegáját előadó The Jacksons előtti koncert is igen ígéretes: a világhírességek előtt a huszonéves fiatalok alkotta, nemzetközileg is elismert hazai Peet Projekt játszik, amely zenekar már különféle tengerentúli fesztiválokon is visszatérő vendég.

Foglald le időben a szállásodat Paloznak környékén>>

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Mindent mondhatsz, csak azt nem, hogy az idei nyár unalmas! Akármerre is indulsz az országban, ezernyi színes programba csöppenhetsz: eszem-iszom fesztiválok, kulturális ünnepek és megannyi hűsítő szórakozás vár.
Glutén, tojás, laktóz, cukor - sokak életét nehezíti meg valamilyen érzékenység vagy táplálékallergia. Összeállításunkban olyan hazai szállodákat és éttermeket ismerhetsz meg, ahol felkészültek a diétás ételekre.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Ismerd meg a Káli-medence legszebb látnivalóit!
A Zánka és Ábrahámhegy között elterülő csodás panorámás tájat számtalan bűbájos település, rom, kilátó tarkítja, melyeket végig járva nem csak a térség szépségében gyönyörködhetünk, de megtapasztalhatjuk a természet érintetlenségét, felfedezhetjük a történelem nyomait, de mindezek mellett élvezhetjük a Káli-medence marasztaló vendégszeretetét is.
Balatoni családbarát wellness szállodák, amiket a gyerekek is imádni fognak!
2022.03.11 | 11 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
A Balaton partja telis-tele van családbarát wellness szállodákkal, ahol a gyerekekre is kiemelt figyelmet fordítanak. Akár totyogó apróságokkal, akár kamaszokkal tervezitek a pihenést, garantáltan találtok olyan hotelt, amely minden igényeteket kielégíti. Ebben a cikkben olyan balatoni családbarát wellness szállodákat mutatunk, amiket a gyerekek is imádni fognak!
Balatonfüredi bakancslista 8 bámulatos látnivalóval
Az elmúlt hetekben több cikk is született Balatonfüredről a görög falu bontása kapcsán: az egykori bulinegyed teljes felszámolása, és az azt megelőző kudarc és elhagyatottság járta be a sajtót. Ám az, hogy a görög falu végül nem lett hosszú távú sikertörténet, még egyáltalán nem kell, hogy elkedvetlenítsen a következő füredi kiruccanásod megtervezésétől, sőt. Ehhez gyűjtöttünk most egy inspiráló listát. Böngéssz belőle kedvedre!
A 20 legjobb szálláshely a Balaton északi partján
2022.08.15 | 13 perc | Szállások | Utazási tippek
Fantasztikus szálláshelyek várják a Balaton és az északi part szerelmeseit. Míg valaki számára a kilátás vagy a wellness szolgáltatások, addig másnak az aktív kikapcsolódási lehetőségek élveznek prioritást. Összeállításunkban változatos szálláshelyeket hoztunk nektek, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet.
Gyerekekkel a Balatonon? Íme, 12 emlékezetes gyerekprogram
Engedd szabadjára a fantáziádat, és töltsetek egy igazán mókás napot valamelyik Balaton környéki gyerekprogramon! Vadaspark, kalandsziget, bobpálya, múzeum, vidámpark, vízimalom, és még számtalan más helyszín ígér hangos nevetéseket, önfeledt órákat, ha gyerkőcökkel érkeztek a tópartra.