Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Óriási durranás: testvéreivel emlékezhetsz Michael Jacksonra a Paloznaki Jazzpikniken!

2019.07.16 | 3 perc

Végre! Még ugyan bő két hét, de most már tényleg mindjárt itt van a nyár leghangulatosabb fesztiválja! Idén augusztus 1-jén csapnak bele a Jazzpiknikbe Paloznakon, hogy aztán három napig meg se álljon a buli.

Fűben ülős piknik hangulatban, a festői szépségű Balaton-felvidéken, négy színpadon, harmincnál is több koncerttel várnak. Hú, de még milyen koncertekkel!

A magyar tengertől egy kőhajításnyira, a Balaton északi partjának egyik legkedvesebb falujában, egy 500 lelkes településen mertek nagyot álmodni: a helyi Homola Pincészet nyolc évvel ezelőtti Tájház-udvari dzsemborija mára egy háromnapos, 4 színpados, 33 koncertes rendezvénnyé, sőt, a Nagyon Balaton rendezvénysorozat igen kiemelkedő eseményévé nőtt. A Paloznaki Jazzpiknik nemcsak egy minden ízt, zamatot, finom falatot és fenséges nedűket kínáló fesztivál, hanem egy igazi jazz katlan pléden heveréssel, fűben pihenéssel, csillagos égbolt alatti tánccal, sok-sok zenével és neves fellépőkkel.

A Never Gonna Give You Up című óriássláger előadója, Rick Astley is fellép.A Never Gonna Give You Up című óriássláger előadója, Rick Astley is fellép.

 

Idén szó szerint egy gyerekkori álmod válhat valóra a Jazzpikniken: a paloznaki szőlőhegyen ugyanis a sok-sok hazai és külföldi kedvenc mellett a Never Gonna Give You Up című óriássláger előadója, Rick Astley is fellép. És akkor a legnagyobb durranásról még nem is tudsz: Magyarországon először itt, a Paloznaki Jazzpikniken csillogtatja meg a hangját a Michael Jackson fiútestvéreiből álló The Jacksons. A formáció amelyben Michael Jackson ötéves korától énekelt 2019-ben ünnepli ugyanis az 55. születésnapját. A négy testvér, fivérük tíz évvel ezelőtti halála után is turnézik, ezúttal a Jacksons 50th előadásukkal járják a világot, amely egyik állomása augusztus 1-jén este Paloznak lesz. Egy szó mint száz, itt olyan dolog történhet veled, amire régóta vágysz: a testvéreivel együtt emlékezhetsz meg a pop koronázatlan királyáról, Michael Jackson-ról!

 

Magyarországon először itt, a Paloznaki Jazzpikniken csillogtatja meg a hangját a Michael Jackson fiútestvéreiből álló The Jacksons.Magyarországon először itt, a Paloznaki Jazzpikniken csillogtatja meg a hangját a Michael Jackson fiútestvéreiből álló The Jacksons.

Az elmúlt fél évszázadot alakító funk, soul, pop, R&B és disco irányok alfáját és ómegáját előadó The Jacksons előtti koncert is igen ígéretes: a világhírességek előtt a huszonéves fiatalok alkotta, nemzetközileg is elismert hazai Peet Projekt játszik, amely zenekar már különféle tengerentúli fesztiválokon is visszatérő vendég.

Foglald le időben a szállásodat Paloznak környékén>>

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Mindent mondhatsz, csak azt nem, hogy az idei nyár unalmas! Akármerre is indulsz az országban, ezernyi színes programba csöppenhetsz: eszem-iszom fesztiválok, kulturális ünnepek és megannyi hűsítő szórakozás vár.
Glutén, tojás, laktóz, cukor - sokak életét nehezíti meg valamilyen érzékenység vagy táplálékallergia. Összeállításunkban olyan hazai szállodákat és éttermeket ismerhetsz meg, ahol felkészültek a diétás ételekre.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Hazánk legszebb barlangjai
Nyáron általában több időnk van felfedezőutakra indulni, de a nagy kánikulában sokszor nehéz rávenni magunkat, hogy kimerészkedjünk a hűvös lakásból. Irány a föld alá, lássuk Magyarország legérdekesebb barlangjait!
4 kihagyhatatlan kilátópont, ahonnan álomszép panorámát láthatsz
Mesés panoráma vár rád, ha megfogadod legfrissebb úti tippünket, ugyanis ezúttal a Dunántúl legszebb kilátópontjaihoz kalauzolunk el. Gyönyörködj a környezetben a Balaton-felvidék vagy a Mecsek vadregényes vidékén!
Szuper borbisztrók a láthatáron – páratlan balatoni kilátással fűszerezve
Élvezd hátradőlve a lenyűgöző balatoni látképet, miközben hazánk legfinomabb borait kortyolgatod! Kapaszkodj, most eláruljuk, hol rejtőznek a legklasszabb borászatok és borbisztrók, melyek panorámás terasszal várnak.
Az elátkozott balatonedericsi Fekete-kastély
A balatonedericsi Fekete-kastély homályos és rejtélyes múltja miatt egyike a legkülönösebb helyeknek az országban.
3 vízi sport lehetőség a vízibiciklin túl
Összegyűjtöttünk 3 olyan lehetőséget a Balatonnál, melyet érdemes lehet kipróbálni a vízibicikli mellett.