Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

5+1 nyári fesztivál, hogy senki se maradjon program nélkül!

Mindent mondhatsz, csak azt nem, hogy az idei nyár unalmas! Akármerre is indulsz az országban, ezernyi színes programba csöppenhetsz: eszem-iszom fesztiválok, kulturális ünnepek és megannyi hűsítő szórakozás vár.

 

Művészetek Völgye Fesztivál, Kapolcs

Már nem kell sokat várni: július 19-én kezdődik a Balaton-felvidék legnagyobb és legrégebbi összművészeti fesztiválja, a 29. Művészetek Völgye Fesztivál Kapolcson, Vigántpetenden és Taliándörögdön. A tíznapos fesztivál közel 1500 különleges programot kínál, köztük könnyűzenei, jazz, világzenei, népzenei és komolyzenei koncerteket, színházi előadásokat és irodalmi esteket. És mi lesz még? Rengeteg gyerek- és zöld program, közösségi programok és játék minden mennyiségben.

Szállás ajánlatok Kapolcs környékén>>Téged is vár a Balaton-felvidék legnagyobb és legrégebbi összművészeti fesztiválja.Téged is vár a Balaton-felvidék legnagyobb és legrégebbi összművészeti fesztiválja.

 

Gyógy-Bor Napok Büki Gasztrofesztivál

Bükfürdő is óriási durranásra készül: július 17. és 21. között találkoznak ugyanis ott a magyar borok, a zenék és a helyi ízek. A 14. Gyógy-Bor Napokon a fenséges falatok és varázslatos kortyok mellett megannyi színes program is vár: fergeteges koncertek, gyerekprogramok, no és mindenféle kézműves kirakodó csillogó-villogó csecsebecsékkel.

Ne felejts el szállást foglalni>>Magyar borok, a zenék és a helyi ízek - mi kellhet még egy jó fesztiválhoz?Magyar borok, a zenék és a helyi ízek - mi kellhet még egy jó fesztiválhoz?

 

Szent István Napi Zenei Fesztivál, Esztergom

Anna and The Barbies, Tankcsapda, Punnany Massif és Király Viktor és még nem is teljes a lista! Ütős ritmusokkal, fergeteges koncerteken csápolhatnak a zenerajongók az augusztus 10-én kezdődő Szent István Napi Zenei Fesztiválon, Esztergomban. A népszerű hazai zenekarok, énekesek és előadók fellépései mellett megannyi kulturális programmal is várják az érdeklődőket.

Esztergomi szállás ajánlatokat itt találsz>>Kulturális programok és népszerű hazai fellépők várnak Esztergomban.Kulturális programok és népszerű hazai fellépők várnak Esztergomban. 

Balatonfüredi Borhetek

Balatonfüredről nemcsak az Anna-bál, a kitűnő strandok és a festői környezet jut eszünkbe, hanem a borhetek is. Kétségtelen, hogy ez a város legnépszerűbb gasztronómiai fesztiválja, amit szerencsére idén is megrendeznek. Ezen a nyáron augusztus 9-től egészen szeptember 1-jéig töltheted meg a poharad a finomabbnál finomabb nedűkkel a Tagore sétányon. Ami biztosan lesz: többek között rozék, gyöngyözők és friss olaszrizlingek, no meg szuper kiállítások, színházi estek, koncertek és jókedv.

Foglalj szállást Balatonfüreden>>A finom borok mellett lesznek színházi estek, koncertek és kiállítások is.A finom borok mellett lesznek színházi estek, koncertek és kiállítások is.

 

Harkányi Fürdőfesztivál

Már csak néhány nap, és kezdődik a Harkányi Fürdőfesztivál! A július 19-én kezdődő háromnapos rendezvényen tényleg csúcsra járatják a bulit, ezúttal az Edda és a Kelemen kabátban lesznek a nagyszínpad sztárjai. Aztán ott lesz a többi szabadtéri helyszín is, ahol többek között népszerű dj-k diktálják az ütemet, de persze lesz sok vidám gyermek- és sportprogram is.

Szállás ajánlataink Harkányban>>A család minden tagját szuper programok várják.A család minden tagját szuper programok várják.

 

Bor- és Fröccsfesztivál, Siófok

Idén is a balatoni borok legjavát sorakoztatják fel a helyi és környékbeli borászatok a siófoki Bor- és Fröccsfesztiválon. A július 26-án kezdődő rendezvényen a különleges nedűk mellett finom falatok is lesznek, hiszen a Hajóállomáson egymás mellett sorakoznak majd a legmenőbb gasztro standok is. Eszem-iszomon kívül természetesen lesz dínom-dánom is remek koncertekkel és ezernyi szuper programmal.

Siófoki szállásokat itt találsz>>Idén is felejthetetlen programnak ígérkezik a siófoki Bor- és fröccsfesztiválIdén is felejthetetlen programnak ígérkezik a siófoki Bor- és fröccsfesztivál

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A Balatoni Szövetség minden évben meghirdeti a Kék Hullám Zászló strandminősítési versenyt. Mutatjuk a tavalyi győzteseket.
Végre! Még ugyan bő két hét, de most már tényleg mindjárt itt van a nyár leghangulatosabb fesztiválja! Idén augusztus 1-jén csapnak bele a Jazzpiknikbe Paloznakon, hogy aztán három napig meg se álljon a buli.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Kicsiben a világ – miniatűr kiállítások
Amilyen kicsik, annyira érdekesek ezek a kiállítások, mert itt a szemünk előtt elevenednek meg gépek, városok, mozdonyok, falvak vagy éppen könyvek. A miniatűr kiállítások különlegessége, hogy méretarányosan, kicsinyített formában gyönyörködhetünk bennük. Mutatunk néhány mini kiállítást, amit érdemes megtekintenetek.
Balatoni családbarát wellness szállodák, amiket a gyerekek is imádni fognak!
2022.03.11 | 11 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
A Balaton partja telis-tele van családbarát wellness szállodákkal, ahol a gyerekekre is kiemelt figyelmet fordítanak. Akár totyogó apróságokkal, akár kamaszokkal tervezitek a pihenést, garantáltan találtok olyan hotelt, amely minden igényeteket kielégíti. Ebben a cikkben olyan balatoni családbarát wellness szállodákat mutatunk, amiket a gyerekek is imádni fognak!
Tavaszi kirándulásra termett városok - szállásajánlóval
A napfényes tavaszi időben nincs is jobb egy szuper kirándulásnál. Ajánló cikkünkben olyan településekről olvashattok, ahol a wellness pihenés mellett számtalan érdekes látnivaló, izgalmas programok és meseszép környezet vár rátok. Így hát elő a bőröndökkel és kezdjetek csomagolni!
„Tüskevári Tündérkert” és Rákóczi pihenőhelye – sziget-túrák tavaszra
Ismered Magyarország legszebb szigeteit? Tudod, hová indulj, ha természetközeli, vízparti sétára vágysz? Kerekedj fel velünk, mert különleges sziget-túránkon a „tüskevári Tündérkertet” és Rákóczi pihenőhelyét is útba ejtjük!
Gluténmentes pihenés - 7 belföldi szálloda gluténmentes étrenddel
2022.04.27 | 14 perc | Szállások | Gasztronómia | Utazási tippek
A különböző ételallergiákkal és intoleranciákkal élők számára hatalmas kihívást jelenhet a szállodai étkezés. Szerencsére azonban ezt egyre több hotel felismeri és mindent megtesz annak érdekében, hogy vendégeik fesztelenül pihenhessenek. Cikkünkben 7 olyan szállást is bemutatunk, ahol bátran fordulhatnak az étkezéssel kapcsolatos kéréseikkel és kérdéseikkel a konyhához.