Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hurrá, indul a fesztiválszezon!

Végre itt a tavasz, ami nemcsak azt jelenti, hogy hamarosan szépen nyílnak majd a virágok, hanem azt is, hogy végre elkezdődnek a jobbnál jobb 2018-as fesztiválok. Mutatjuk, a közeljövőben hova érdemes elmenned.

 

Tudd meg, milyen az igazi sódar!

Hol?  Gyula, Várkert

Mikor?  2018. március 16-18.

 A VIII. Gyulai Kolbász- és Sódarmustrán láthatod majd, hogy az igazi sódar formás, vörös színű, zamatos, füstölt ízű és illatú. Tudod, mit? Inkább ízleld is meg! De ne csak a sódart, hanem a kolbászt is, amelyeket a helyi termelők visznek majd a fesztiválra. Egyél-igyál, érezd jól magad, és ünnepeld meg jól az idén 150 éves, hungarikummá nyilvánított gyulai kolbászt!

Szállás ajánlataink Gyulán>>

 

 

Ünnepi sokadalom Siófokon

Hol?  Siófok, Fő tér

Mikor?  2018. március 30.-április 2.

Sok színes családi program, kiváló zenei koncertek és sok-sok meglepetés vár rád idén is a siófoki Húsvéti Nyuladalmon. De akkor nézzük, hogy miért is érdemes a családoddal itt töltened a tavaszi ünnepet! Többek között azért, mert a programok ingyenesek, rengeteg fajátékot és gólyalábat láthatsz, körhintázhatsz, ehetsz-ihatsz, gasztronómiai és kézműves vásárokon nézelődhetsz, és mert remek zenekarok húzzák majd a talpalávalót.

Szállás ajánlataink Siófokon>>

 

 

 

Egyél halat Székesfehérváron!

Hol?  Székesfehérvár, Palotavárosi tavak

Mikor?  2018. április 7.

Nem tudsz ellenállni az ízletes halas finomságoknak? Akkor ott a helyed a Fehérvári Halünnepen, ahol tényleg a legjobb falatokat foghatod ki! Ráadásul nem csak az eszem-iszom miatt érdemes ellátogatnod a fesztiválra: ha akarsz egy jót lazítani, kacagni, mozogni, vásározni, táncolni, játszani, akkor is jól döntesz, ha arrafelé veszed az irányt!

Szállás ajánlataink Székesfehérváron>>

 

Kiállítás a legjobb sajtófotókból

Hol?  Budapest, Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ

Mikor? 2018. március 30.-május 13.

Idén is bemutatkoznak az elmúlt év legjobb magyar sajtófotói! Tudtad-e, hogy a Magyar Újságírók Országos Szövetsége által szervezett Magyar Sajtófotó Kiállítás már több mint három évtizede egészen pontosan 36 éve a magyar fotósok ünnepe? Idén 2017 díjnyertes hírképeivel és fotósorozataival találkozhatsz majd.

Szállás ajánlataink Budapesten>>

 

Magyar eszem-iszom Szegeden

Hol?  Szeged, Széchenyi tér

Mikor2018. március 8-11.

Ha minden vágyad, hogy idén részt vegyél egy hamisítatlan hazai eszem-iszom fesztiválon, akkor feltétlenül tartsd észben a IX. Szegedi Toros és Pálinkafesztivált! Mi vár itt rád? Eláruljuk! Finomabbnál finomabb toros ételek, kitűnő pálinkák, böllér- és káposztafőző verseny, népszerű fellépők, mókás vetélkedők és sok-sok nyeremény.

Szállás ajánlataink Szegeden>>

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Szeretsz enni? És talán akkor esik a legjobban az ebéd, ha nem te készíted? Tudod, mit?! Legyen most csak annyi dolgod, hogy kinyitod az étlapot és ráböksz a kedvencedre! Étteremtippeket meg adunk mi.
Noha kétségtelen, hogy Hévíz a melegvizes gyógytava miatt válhatott Magyarország egyik legnépszerűbb településévé, nem szabad azt hinni, hogy más látnivaló nincs is itt. Mutatjuk, hogy mennyi minden vár még itt rád!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Különleges budapesti tematikus vendéglátóhelyek: Harry Potter varázsvilágától a dzsungel mélyéig
2022.03.17 | 7 perc | Gasztronómia
Legyetek megrögzött Harry Potter-rajongók, utazásra ácsingózó kalandorok vagy vérbeli Amerika-fanok, a következő úti tippjeinknek ti sem tudtok majd ellenállni! Ezúttal ugyanis Budapest legkülönlegesebb tematikus éttermeit és kávézóit gyűjtöttük csokorba.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
10 kiemelkedő étterem Budapest környékén
2022.09.08 | 9 perc | Hétvégi kimozduláshoz | Gasztronómia
Főzés helyett válasszátok Ti is a legjobb éttermeket Budapest környékén. Rengeteg jó hely van a fővároshoz közel, most megmutatjuk a mi válogatásunkat - a teljesség igénye nélkül.
Balatoni családbarát wellness szállodák, amiket a gyerekek is imádni fognak!
2022.03.11 | 11 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
A Balaton partja telis-tele van családbarát wellness szállodákkal, ahol a gyerekekre is kiemelt figyelmet fordítanak. Akár totyogó apróságokkal, akár kamaszokkal tervezitek a pihenést, garantáltan találtok olyan hotelt, amely minden igényeteket kielégíti. Ebben a cikkben olyan balatoni családbarát wellness szállodákat mutatunk, amiket a gyerekek is imádni fognak!
5 ázsiai étterem, melyek Budapesten hozzák el nektek a Távol-Kelet ízeit
2024.02.01 | 6 perc | Gasztronómia
Aki már járt Ázsiában és magával ragadta a kontinens elképesztő szépsége, az emberek kedvessége, és az országok végtelen kulináris lehetőségei, az örökké a visszatérését tervezi. Viszont addig is – amíg nincs kezünkben a repülőjegyünk – mutatunk 5 olyan budapesti éttermet, ahol mindenkit elcsábít a keleti gasztronómia.