Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Újra esport rendezvény a RepTárban

Hagyományteremtő célzattal, sok év kihagyás után harmadik alkalommal rendezi meg a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum a MiG-29 Szimulátor Bajnokságot június 3-án.

 

II. RepTár MiG-29 Szimulátor Bajnokság

Helyszín: RepTár Szolnoki Repülőmúzeum, 5000 Szolnok, Indóház út 4-6.
Időpont: 2023. június 3. (szombat) 10:00 – 18:00

A III. RepTár MiG-29 Szimulátor Bajnokság a nézők számára is különleges élmény lesz, hiszen profi szakkommentátor közvetíti a versenyeket, valamint a Hangár földszintjén óriás LED falon nyomon lehet követni a légiharcokat.

A bajnokság résztvevői előzetes regisztráció során kerültek a mezőnybe, majd a helyszíni sorsolás után alakulnak ki a párharcok résztvevői. A zsűrizést idén is neves repülős szakemberek vállalták. A rendezvény a RepTárba váltott belépőjegy megváltásával látogatható.

II. RepTár MiG-29 Szimulátor Bajnokság - RepTár Repülőmúzeum, SzolnokII. RepTár MiG-29 Szimulátor Bajnokság - RepTár Repülőmúzeum, Szolnok

 

A szimulátorpark kivételével minden élménypont üzemel a múzeumban

Kipróbálhatjátok a 4D mozit, beülhettek két valódi gépbe és a 3D karikában is próbára tehetitek a bátorságotokat, valamint 11:30-kor és 15:00 órakor díjmentes 30 perces tárlatvezetések indulnak a recepcióról.

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Az internet elterjedése óta bizonyára sokan találkoztunk már számos helyen és formában mémekkel. De tudtátok, hogy Budapesten található Magyarország első és a világ harmadik Meme Múzeuma? Heller Z. Péterrel, a múzeum alapítójával beszélgettünk és most megosztunk veletek mindent, amit tudni érdemes erről az igazán különleges múzeumról.
Május 3-án látta meg a napvilágot a kislány zebracsikó a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Az állatkert oldalán 4 névre szavazhattak a látogatók, melyek közül végül a Zuri lett a befutó. A szuahéli eredetű név jelentése: szépséges, ragyogó, nagyszerű.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!
Balatoni családbarát wellness szállodák, amiket a gyerekek is imádni fognak!
2022.03.11 | 11 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
A Balaton partja telis-tele van családbarát wellness szállodákkal, ahol a gyerekekre is kiemelt figyelmet fordítanak. Akár totyogó apróságokkal, akár kamaszokkal tervezitek a pihenést, garantáltan találtok olyan hotelt, amely minden igényeteket kielégíti. Ebben a cikkben olyan balatoni családbarát wellness szállodákat mutatunk, amiket a gyerekek is imádni fognak!