Kőkorszaki Pocak-tömő Étterem & Pizzéria Bogács

$$$$
Hely jellege
étterem, pizzéria
Kőkorszaki Pocak-tömő Étterem & Pizzéria Bogács
Kőkorszaki Pocak-tömő Étterem & Pizzéria BogácsKőkorszaki Pocak-tömő Étterem & Pizzéria Bogács
13 fotó

Kőkorszaki Pocak-tömő Étterem & Pizzéria Bogács - Vendégvélemények összefoglalója

A Kőkorszaki Pocak-tömő Étterem & Pizzéria Bogács a Bogács községében található, egyedi kőkorszaki témájú étterem. A belső tér kifejezetten látványos, a berendezés a történelmi hangulatot erősíti, miközben a környezet barátságos és családbarát. A kínálat gazdag, magyaros és mediterrán ízvilágú fogások mellett pizzák is szerepelnek a repertoárban. Az adagok mérete jellemzően bőséges, ami jóllakottságot biztosít a különféle ízléseknek.

32 vendég értékelése alapján

3,2Kiszolgálás
3,6Hangulat
3,5Ár / érték
3,6Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Margaréta Apartmanház Bogács - Augusztus 20.
Margaréta Apartmanház Bogács
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár

Kőkorszaki Pocak-tömő Étterem & Pizzéria Bogács vélemények

Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2015. augusztus 24.családjával járt itt
Régebben jártunk már ebben az étteremben,akkor nagyon tetszett, aztán kevésbé jókat halottunk róla. Most visszamentünk, és nem bántuk meg! A kiszolgálás jó volt (mondjuk nem volt nagy feladat, mert rajtunk kívül egy pár volt csak ott). Az ételek finomak voltak, jókora adagokat kaptunk, csakúgy, mint előzőleg. Kár, hogy desszertből nincs választék (csak palacsinta van).
Kiváló 2013. szeptember 8.gyerekekkel járt itt
Először nyaraltunk a családdal Bogácson ahol a Pocaktömőbe jártunk étkezni. Minden nap alig vártuk azt az időt amikor mehettünk az étterembe reggelizni és ebédelni. Nagyon finom változatos bőséges ételeket tálaltak nekünk. Tökéletesen meg vagyunk elégedve ezzel a hellyel. Remélem máskor is eljutunk és újra végigkóstolhatjuk a finomabbnál finomabb ételeket. Mindenkinek ajánljuk.