Stadt Étterem & Kávézó Budakeszi - Vendégvélemények összefoglalója
A Stadt Étterem & Kávézó Budakeszi a külső megjelenés és a belső vendégfogadás révén elegáns, mégis barátságos hangulatot teremt. Az étterem széles étlapot kínál, amely a hagyományos sváb és magyar ételeket modern szemlélettel ötvözi. Az ételek minősége állandóan magas, a marhahúsleves, a hagymás rostélyos és a többi fogás kiemelkedő ízélményt nyújt. A kiadós adagok és a változatos ízvilág mellett a desszertválaszték is gazdag, köztük Gundel-palacsinta és madártej kerül terítékre.
A kiszolgálás udvarias és figyelmes, a személyzet mindig készségesen segít a választásokban és a kérések teljesítésében. A belső tér felújítása modern, letisztult stílusú, a terek jól tagoltak, a hangulat pedig barátságos. A vendégforgalom sokszínű, családok és baráti társaságok egyaránt megtalálják a számukra ideális helyet. Az ár-érték arány a kiemelkedő ételek és a magas színvonalú kiszolgálás tükrében általában kedvező. A Stadt Étterem & Kávézó Budakeszi gyakran fogad hétvégi ebédre érkező vendégeket, a hely pedig barátságos és élénk. Az asztalfoglalás javasolt, mert a hely gyakran teltház van, különösen vasárnap és hétvégén. Összességében a Stadt Étterem & Kávézó Budakeszi stabilan magas színvonalat képvisel, ahol a hagyomány és a modern gasztronómia találkozik, és a látogatók általában elégedetten távoznak.
Kellemes környezet ,nagyon finom ételek,bőséges választék,udvarias kiszolgálás. Több ember ajánlotta a Stadt éttermet,ezért kerestük fel ,és nem csalódtunk, mindenkinek ajánlom. Az étel kissé lassan készül ,de megéri várni rá, mert biztosan nem fogunk csalódni. Az étterem nem túl nagy ,ezért érdemes asztalt foglalni mert gyakran van telt ház. Aki Budakeszin jár mindenképpen keresse fel.
jó volt az étterem csak ajánlani tudom ! AZ étel finom volt . nem volt kosz tiszta volt és higénikus , a kiszolgálás jó, a hangulat jó, picit lassan hozták ki az ételt de megérte mert finom volt ,csak ajánlani tudom, a pincérek vidámak és kedvesek , az étel többnyire helyben készült és nem mirelit ha meg igen jól álcázzák :) aaz étterem kicsit kicsi de nem szükös és gyakran van teltház.