Zsuzsa112

Zsuzsa112 adatlapja

53Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2013.10.16
Utoljára itt2026.04.08

Néhány kiemelt értékelés

2025. október 31.gyerekekkel járt itt
Gárdonyban kerestünk éttermet ez év októberében. Elég nehéz dolog volt. Végül - bár egyáltalán nem optimistán - a strandon kötöttünk ki. Láss csodát a strand bűfé-étterem nyitva volt. A zárás előtt fél órával normális áron, megfelelő mennyiségű és - semmi különös de - jóízű, friss ételeket kaptunk.
Kiváló 2026. április 7.a párjával járt itt
Teljesen rendben volt, mint ahogy az értékelésem mutatja. Egyetlen - számomra legalábbis negatívum - a marhapörköltnél jelentkezett. Túros csuszával ajánlották amit én ehhez az ételhez nem szeretek. Pórias az ízlésem, mert tarhonyával, majd nokedlivel próbálkoztam de ezek nem álltak rendelkezésre.
Szörnyű 2026. április 7.a párjával járt itt
A hely szép, a személyzet kedves, a konyha jó. Azonban azt, hogy a deluxe sarokszobával határos lépcsőházban reggel 7. 30-kor burkolnak, ritmikusan kalapácsolnak gyakorlatilag elviselhetetlen. A fürdőszobában az emelt áron kifizettetett hidromasszázs kád kétszeri feltöltés után is szennydarabokat lövelt ki így az használhatatlan.