Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Fel vagyok villanyozva!

RUTIN Gasztrolubickoló BudaörsRUTIN Gasztrolubickoló Budaörs a térképen

Kiváló 2022. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. május 29.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kitűnő kis étterem Budaörsön a főút mellett.
A legfrissebb 2022. évi Audi Dining Guide étteremkalauz 85 ponttal a 38. helyre sorolta a legjobb hazai éttermek körében, ami figyelemre méltó teljesítmény, míg a vidéki éttermek között a 14. helyet csípték el, valamint bekerültek a TOP progresszív magyar éttermek közé is.
Aztán közben elolvastam az itt fellelhető két korábbi mértékadó pozitív véleményt is, így nem volt kérdés, hogy a Rutinba el kell menni, már csak azt nem tudtam, hogy mikor.
Szépen felújított, takaros sváb ház, a kis teraszon van talán 4 asztal, de a benti rész jobban csábít. Ez sem nagy, egy teremben lazán elhelyezett asztalok, kb. 10 darab. A konyha szerves részét képezi a térnek, belépéskor már egyből köszönthetjük a szakácsokat is, és ők intenek is mosolyogva a vendégeknek.
Nagyon családias, de mégis összeszokott, professzionális csapatot alkot a személyzet. Az ételek gyorsan készülnek. Idény alapanyagokból dolgoznak, válogatott, minőségi összetevőkből. Minden étel irtó jól néz ki, amiket a szomszédos asztalokhoz hoznak ki. Fel vagyok villanyozva!
Az étlap elfér egy A4-es oldalon, amely már magában foglalja a táblán is olvasható 2-3 hetente frissülő Chef ajánlatokat (6 tétel) is. 3 előétel, 1 leves, 6 főétel, 1 desszert a normál étlapon.
Én a séf ajánlatai közül is válogattam. De szerintem látatlanban bármelyik ételüket szívesen megkóstolnám.
Első fogásként gyöngytyúk consommé erőlevest kértem roppanós zöldségekkel és gyöngytyúk hússal töltött raviolival. (2800 Ft). Pazar ízek. Főételként pedig cékla carpaccio érkezett füstölt zellerkrémmel, ropogós echalot hagymával, pirított házi kovászos kenyérrel (3200 Ft). Nagyon izgalmas. Kb. minden összetevője olyan, amit meg sem ennék, "nem szeretem" zöldségek, itt meg olyan izgalmasan finom minden, hogy sajnálom, amikor üres lesz a tányér. Szerettem volna mást is, de egyszerűen jóllaktam ennyivel, nem tudtam többet bevállalni. Mit lehet tenni? Vissza jönni hamarosan.
Nincs kötelező szervizdíj.
Az egyik falat gazdag borválaszték fedi. A mosdókagyló nagyon dizájnos, egyedi. Nemkülönben a tányérok, amelyek a Lizipot kézműves rusztikus kerámiái. Igen, még erről is tudtak adni elvihető szórólapot. Ennyire profik.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (21)
RUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - EgyébRUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - EgyébRUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - EgyébRUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - EgyébRUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - EgyébRUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - EgyébRUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - EgyébRUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - EgyébRUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - EgyébRUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - EgyébRUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - EgyébRUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - EgyébRUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - EgyébRUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - EgyébRUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - EgyébRUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - EgyébRUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - EgyébRUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - EgyébRUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - EgyébRUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - EgyébRUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - Egyéb

RUTIN Gasztrolubickoló további értékelései

2022.06.26egyedül
Kiváló
Kétségtelenül ötös, És még ennél rosszabb helyekre is adtam ötöst, de ötösön belül differenciálni már nem lehet. De ezt a konyhát ki kell külön emelni, meg kell emlékezni róla, mert a gasztronómia jobbjai megérdemlik. Önmagához képest nem drága, ezért a minőségért ez az ár egyáltalán nem sok....
2022.05.22a párjával
Kiváló
Ajánlás után, útban a Balaton felé ugrottunk be egy gyors ebédre egy vasárnap délután. Olvastunk a helyről és tudtuk, hogy jó lesz, de nem gondoltuk, hogy ennyire. Fehér paradicsom levest és rakott kelt ettem, minden íz a helyén volt, friss és roppanós volt minden falat. Az árak barátiak, amiért...
2021.12.30barátokkal
Kiváló
Magyar gyökerű konyhát visznek, amit ügyesen egészítenek ki nemzetközi fogásokkal. Ottjártunk idején, 2021 júliusában az általunk rendelt ételeken kívül kínáltak még hideg sárgadinnyelevest kecskesajtfagyival és ropogós szalonnával, faszénen sült aranydurbincsot édes burgonyával, szarvasgombás...
Népszerű szállások a környéken
The Hotel Unforgettable - Hotel Tiliana by Homoky Hotels Budapest - Karácsony
Karácsony
12.23-27.
The Hotel Unforgettable - Hotel Tiliana by Homoky Hotels Budapest
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
101.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Előfoglalási akció
Előfoglalási akció
2024.05.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
59.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval