Addicted 2 Caffeine Budapest

4,7Kiszolgálás
4,3Hangulat
4,3Ár / érték
4,7Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - All inclusive
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Kastélyélmények 2 éjszakától kedvezménnyel
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár

Addicted 2 Caffeine Budapest vélemények

2003
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1047 városban járt márFelfedező - 3279 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67051 feltöltött kép
Kiváló 2026. február 17.egyedül járt itt
Álltam a Bartók mozi előtt, ami már nagyon régen nem Bartók mozi és azon gondolkodtam, hogy hogyan kerültem én ide akkor, amikor a Beethoven című kutyás filmet adták, miért jöttem el én ide Budára, messze, és mit akartam egy ilyen kutyás gyerekfilmmel, ami egyáltalán nem volt rám jellemző. De, hogy itt láttam azt utoljára, az biztos.
Addicted 2 Caffeine Budapest - Étel/italAddicted 2 Caffeine Budapest - Étel/italAddicted 2 Caffeine Budapest - Étlap/itallapAddicted 2 Caffeine Budapest - Étel/italAddicted 2 Caffeine Budapest - BelsőAddicted 2 Caffeine Budapest - Étel/italAddicted 2 Caffeine Budapest - EgyébAddicted 2 Caffeine Budapest - Étel/ital
Még több kép (5 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 404 városban járt márFelfedező - 2929 helyen első értékelőNépszerű író - 1396 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 35297 feltöltött kép
Kiváló 2025. március 17.egyedül járt itt
Az Addicted 2 Coffeine nevű remek kis helyet sok évvel ezelőtt látogattam meg első ízben, nem sokkal nyitás után. Tegnap ismét betértem. Megelégedéssel nyugtáztam a borválasztékot, kimérve is egész jó dolgokat adnak, a sörök a Fehér Nyúltól szintén a felső szegmensbe tartoznak.
Addicted 2 Caffeine Budapest - EgyébAddicted 2 Caffeine Budapest - EgyébAddicted 2 Caffeine Budapest - EgyébAddicted 2 Caffeine Budapest - EgyébAddicted 2 Caffeine Budapest - EgyébAddicted 2 Caffeine Budapest - EgyébAddicted 2 Caffeine Budapest - EgyébAddicted 2 Caffeine Budapest - EgyébAddicted 2 Caffeine Budapest - EgyébAddicted 2 Caffeine Budapest - EgyébAddicted 2 Caffeine Budapest - EgyébAddicted 2 Caffeine Budapest - EgyébAddicted 2 Caffeine Budapest - EgyébAddicted 2 Caffeine Budapest - EgyébAddicted 2 Caffeine Budapest - EgyébAddicted 2 Caffeine Budapest - Egyéb
Még több kép (13 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 275 városban járt márFelfedező - 4152 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 116090 feltöltött kép
Kiváló 2017. február 11.egyedül járt itt
A Móricz Zsigmond körtér közelében működő fiatalos, modern hangulatú és berendezésű specialty kávézó. A belső dizájn uralkodó színe a fehér. Zseniális kávé Etiópiából (eszpresszó tejjel vagy anélkül 450 Ft), kézműves szendvicsek (590/790 Ft), turmixok, croissant vagy akár komplett francia reggeli (990 Ft) is szerepel a kínálatban.