Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Főtt csirke indonéz módra

Asli Indonéz Étterem BudapestAsli Indonéz Étterem Budapest a térképen

Átlagos 2020. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. szeptember 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Hirdetésben olvastam, hogy nyílt egy új autentikus indonéz étterem Budapesten. Helyileg a Kolosy téri üzletház eldugott belső pincehelyiségében, az utcáról sosem találtam volna meg. A belső udvarra betérve már volt egy útbaigazító tábla, amely a lefelé vezető lépcső irányába mutatott. A magam részéről az indonéz konyháról nem sokat tudok, az ázsiai konyhák közül ők kevésbé futottak be hazánkban, mint mások (pl. kínai, japán, vietnami, thai). Ebédidőben kedvezményes ebédmenüt is hirdettek emlékeim szerint, de az étlapon ilyet nem találtam.
A szakács, a tulajdonos és a teljes személyzet indonéz egy pincér hölgy kivételével.
Az étlap alapján nem igazán sikerült elképzelnem a fogásokat, de kértem segítséget, bár ez sem pontosan ért célba nálam.
A pincér ajánlására az Ayam Opor (2100 Ft) névre hallgató, izgalmasnak és különlegesnek tűnő jávai kókuszos csirke curryt választottam kókusztejjel, illatos lime levéllel, citromnáddal és galangallal.
Ami érkezett, egy nagy adag fehér rizs, és külön tálban tűzforró, híg szaftban úszó inkább főtt, mint sült csirkedarabok egy nagyon visszafogott, szerényen ízesített lében.
Az étlap teljes kínálatát nem volt alkalmam végigkóstolni, de ez a fogás, amit a pincér ajánlott, így feltételezem, hogy a legjobb fogások egyike közé tartozik, számomra inkább csalódást okozott, kulináris izgalmat semmiképpen.
A beltér szépen kialakított, indonéz dekorációval, de mégis félhomályos, élettelen volt a hely.
Egy pohár forró mentateával együtt 2500 Ft-ot fizettem.
Bankkártyás fizetés lehetséges, kötelező szervizdíj nincs.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (26)
Asli Indonéz Étterem Budapest - BelsőAsli Indonéz Étterem Budapest - BelsőAsli Indonéz Étterem Budapest - BelsőAsli Indonéz Étterem Budapest - BelsőAsli Indonéz Étterem Budapest - BelsőAsli Indonéz Étterem Budapest - Étlap/itallapAsli Indonéz Étterem Budapest - Étlap/itallapAsli Indonéz Étterem Budapest - Étlap/itallapAsli Indonéz Étterem Budapest - Étlap/itallapAsli Indonéz Étterem Budapest - Étlap/itallapAsli Indonéz Étterem Budapest - BelsőAsli Indonéz Étterem Budapest - BelsőAsli Indonéz Étterem Budapest - BelsőAsli Indonéz Étterem Budapest - BelsőAsli Indonéz Étterem Budapest - BelsőAsli Indonéz Étterem Budapest - Étel/italAsli Indonéz Étterem Budapest - Étlap/itallapAsli Indonéz Étterem Budapest - BelsőAsli Indonéz Étterem Budapest - Étel/italAsli Indonéz Étterem Budapest - Étel/italAsli Indonéz Étterem Budapest - Étel/italAsli Indonéz Étterem Budapest - MosdóAsli Indonéz Étterem Budapest - MosdóAsli Indonéz Étterem Budapest - EgyébAsli Indonéz Étterem Budapest - BelsőAsli Indonéz Étterem Budapest - Étel/ital

Asli Indonéz Étterem további értékelései

2022.10.27egyedül
Átlagos
Az úgy volt, hogy elmentem egy bánatos gyroszos mellett, nem volt hozzá kedvem. A sarkon volt valami ázsiai ígéret, de az bezárt. Hát majd lődörgök valahol itt a Kolosy téren, aztán csak akad valami... Aztán egyszer csak a radar forogni kezdett a fejemen, hogy hopp, hopp, meg sziréna, álljunk...
Népszerű szállások a környéken
Thermal Hotel Balance Lenti - Senior hétköznapok fürdőbelépővel
Senior hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Balance Lenti
107.820 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred - Nyárindító wellness pihenés
Nyárindító wellness pihenés
05.31-06.21.
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Helikon Keszthely - Ikonikus feltöltődés a Helikonban
Ikonikus feltöltődés a Helikonban
2024.07.01-ig
Hotel Helikon Keszthely
89.250 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval