Tehát Casa Christa is itt van a többiek között az éttermek krémjében a Corvin Palace emeletén, ami most Time Out Food Market. Gondoltam, bekóstolok oda is, nem is olyan régen voltunk náluk Balatonszőlősön, egészen kivételes élmény volt, mint gasztronómiailag, mint a hangulat, a hely szépsége, a felszolgálás hibátlansága terén, no, ezt azért ugyanitt nem mondanám el.
Hozzájuk desszertért tértem be, a császármorzsa fogást választottam, 3550 az ára, plusz kötelező szervizdíj, plusz kötelezőnek tűnő borravaló, nem is adtam sokat, sivár közömbösséggel elnézett a fejem mellett a hölgy, és gépiesen közölte, hogy szalvétát meg evőeszközt ott találok. Háát, ugyanaz a cég, más helyszín, más közeg. . . de a császármorzsa különleges volt és finom.