Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Bébifánkok, sorakozó!

Donuterie BudapestDonuterie Budapest a térképen

Kiváló 2023. januárban járt ittÉrtékelt: 2023. április 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Fiatalos, vidám hangulatú, modern fánkozó a Nyugati tér közelében. A Munch ételmentő programon keresztül találkoztam velük, egyre több vendáglátó helyhez hasonlóan ők is részt vesznek a megmaradt ételek megmentésében. Jelen esetben délután, a zárás előtt a megmaradt fánkokat akciós áron lehet megvásárolni.
A kávéhoz és a limonádéhoz kapcsolódóan is van akciós ajánlatuk, de szerintem az inkább marketingfogás, mint ételmentés. Egy nagyon kedves, mosolygós, szolgálatkész fiatal lány fogadott és szolgált ki. Részletesen bemutatta a fánkokat, amelyekből igazán sokféle található, pl. meggyes, málnás, Bueno, Kinder Country, Boston krémes, áfonyakrémes, Raffaello, csokis-banános, mogyorós, karamellás és ezek kombinációi is.
Costa Coffee kávét főznek a hagyományos olasz stílus jegyében, árban korrekt, az eszpresszó 490 Ft, a cappuccino 790 Ft, ez a normál ár, de én kedvezményesen vásároltam. A kerek, nagy méretű, töltött és díszített fánkok ára 790 - 1090 Ft között alakul, amivel ebben a műfajban az olcsóbban közé tartoznak Budapesten. Megdöbbentően hangzik, de igaz.
A választásom - javaslat alapján - az áfonyás sajttortás volt (890 Ft), ami számomra egy kicsit édes és tömény volt, de nem is vagyok egy igazi fánkrajongó. Hogy kalóriában mennyit toltam be az arcomba kb. 3 perc alatt, abba pedig inkább bele sem gondolok. Jópofa és szintén értékmentőnek nevezhető kezdeményezés, hogy a kerek fánkok közepéről a "lyukat", azaz az onnan kiemelt kis tésztadarabokat is megmentik, és 12/40/70 db-os boxokban ezeket is meg lehet vásárolni amolyan mini-fánkokként, hiszen a tészta ugyanaz kelt fánktészta (1190 Ft-tól). Ezek is fel vannak díszítve mindenfélével, mint a nagy fánkok.
Vannak még egyéb, árukapcsolásos akciók is. A fánkok mellé a kávén és a limonádén kívül smoothie-t és turmixot is ihatunk, többféle gyümölccsel (1290-1390 Ft).
Az elmúlt hónapokban felkeresett fánkozók közül hangulat és vevőkhöz való hozzáállás szempontjából ez tetszett a legjobban. Kevésbé szerencsés, hogy bárszékes asztalok vannak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (15)
Donuterie Budapest - BelsőDonuterie Budapest - Étel/italDonuterie Budapest - Étel/italDonuterie Budapest - Étel/italDonuterie Budapest - Étel/italDonuterie Budapest - Étlap/itallapDonuterie Budapest - Külső képDonuterie Budapest - Külső képDonuterie Budapest - Étel/italDonuterie Budapest - Étel/italDonuterie Budapest - Étel/italDonuterie Budapest - BelsőDonuterie Budapest - Étel/italDonuterie Budapest - Étlap/itallapDonuterie Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Hotel Európa Gunaras Dombóvár - Őszi csendes pihenés
Őszi csendes pihenés
2023.12.22-ig
Hotel Európa Gunaras Dombóvár
59.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Panoráma Balatongyörök - Wellness és pihenés
Wellness és pihenés
2023.12.09-ig
Hotel Panoráma Balatongyörök
74.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat
Spa ajánlat
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
102.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval