Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kiváló családi étterem Rákosszentmihályon

Koronakert Étterem BudapestKoronakert Étterem Budapest a térképen

Kiváló 2023. februárban járt ittÉrtékelt: 2023. március 26.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A XVI. kerület egyik lekedveltebb, évek óta töretlen népszerűségnek örvendő családias, magyaros étterme. Az ittjartam.hu-n is a Top100 budapesti étterem között szerepel stabilan, véleményem szerint megérdemelten.
A beltér tágas, több teremből áll, sok asztal van, ennek ellenére hétvégén szinte esélytelen bejutni előzetes foglalás nélkül. Nyári szezonban az udvaron tágas teraszon további asztalok vannak. Nagyon szép, zöld, fás, árnyékos a kert és a belső rész is kellemes a szemnek, egyszerűen jó érzés körbenézni, itt lenni. A kertből a másik oldalról nyíló, külön épületben lévő cukrászdába is át lehet sétálni, amely szintén kiváló.
Főleg hagyományos, magyaros, tradicionális ételeket kínálnak, valamint közkedvelt nemzetközi ételeket, melyeket egy elég hosszú étlapról válogathatunk. További egy oldalon találjuk a Konyhafőnök ajánlatát. Árban középkategóriás, nem olcsó, de ár-értékarányos. A leveseket kis (csésze) és nagy adagban is lehet kérni, hasonlóképpen a főételek többségéből is lehet kis adagot is rendelni.
A pincérek nagyon udvariasak, egy professzionális, felkészült, ugyanakkor figyelmes, vendégorientált csapat benyomását keltették. Csészényi erdei gomba levest (1750 Ft) ettem először, amelyet magyarosan, paprikásan, fűszeresen készítettek el. Főételként fokhagymás kefirben pácolt sertésszűz érméket választottam pankó morzsában, coleslaw salátával. A krumplipürét lecseréltettem steak burgonyával, semmi problémát nem okozott. (4980 Ft). A 3, tenyérnyi szelet hús láttán kisebb sokkot kaptam, de így csomagolásra került 2 szelet a 3-ből és meg is volt másnapra az ebéd.
Kötelező szervizdíj nincs.
Nagyon jó étterem, minden korosztálynak, mindenféle alkalomra, ünneplésre ajánlom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (21)
Koronakert Étterem Budapest - BelsőKoronakert Étterem Budapest - BelsőKoronakert Étterem Budapest - BelsőKoronakert Étterem Budapest - Étel/italKoronakert Étterem Budapest - Étel/italKoronakert Étterem Budapest - MosdóKoronakert Étterem Budapest - MosdóKoronakert Étterem Budapest - BelsőKoronakert Étterem Budapest - BelsőKoronakert Étterem Budapest - BelsőKoronakert Étterem Budapest - Étlap/itallapKoronakert Étterem Budapest - Étlap/itallapKoronakert Étterem Budapest - Étlap/itallapKoronakert Étterem Budapest - Étel/italKoronakert Étterem Budapest - Étel/italKoronakert Étterem Budapest - EgyébKoronakert Étterem Budapest - EgyébKoronakert Étterem Budapest - EgyébKoronakert Étterem Budapest - EgyébKoronakert Étterem Budapest - EgyébKoronakert Étterem Budapest - Egyéb

Koronakert Étterem további értékelései

2022.12.23egyedül
Kiváló
Fantasztikus finom ízletes egyszerűen csodás ízhatású ételek gyarapították a karácsonyi asztalunkat. Hálás köszönet a szakácsnak és a személyzetnek! Boldog karácsonyt!
2022.02.18gyerekekkel
Kiváló
Fiam születésnapját és a párjával való eljegyzést jöttünk megünnepelni vasárnap ebédre. A társaságban egy 8 hónapos baba és egy 3 éves kislány is velünk volt, szóval nehezített terep. Ahogy beléptünk az étterembe, az utolsó percig élveztük a megkülönböztetett figyelmet. A választott ételek...
2021.09.16a párjával
Kiváló
Hirtelen ötlet alapján sétáltunk el ebbe az étterembe közvetlenül a vészhelyzeti korlátozások feloldása után. Azt gondoltuk bőven lesz szabad asztal, és meglepődtünk mikor kiderült hogy tele vannak foglalással. Mivel negyed egykor értünk oda, felajánlottak egy két órára foglalt asztalt,...
Népszerű szállások a környéken
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Barrico Thermal Hotel Demjén - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.30-ig
Barrico Thermal Hotel Demjén
39.950 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Eger Park - Egri kikapcsolódás
Egri kikapcsolódás
2024.06.19-ig
Hotel Eger Park
68.796 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval