Mevlana Kebab - Arena Mall Budapest - Vendégvélemények összefoglalója
A Mevlana Kebab - Aréna Plaza területén található étterem, amely gyorséttermi jelleggel kínál gyros-tálakat és kebabokat. A kínálat változatos, a gyrosos és kebabos ételek mellett desszert is megtalálható, így többféle étkezési igény ki lehet elégíteni. Az ételek fő jellemzője a friss alapanyagokból készült ízletes ízesítés, amelyet a bőséges fűszerezés is tükröz. A desszertek között gyakran kiemelik a baklavát, és a desszertek széles választéka pozitív benyomást kelt.
A kiszolgálás udvarias és segítőkész, a pultosok mosolygós hozzáállása hozzájárul a kellemes atmoszférához. A helyiség barátságos, családbarát hangulatú, amely ideálissá teszi a gyors ebédet vagy vacsorát az Aréna Plaza közelében. Több látogató kiemeli, hogy a személyzet gyors és hatékony a mozgalmas időszakokban is. A pultnál dolgozók figyelme és az ajánlások hozzájárulnak a pozitív élményhez; a személyre szabott tippek gyakoriak. A gyros tálak íze finom, a hús kívánatos, a friss saláták és a köretek harmonikusak a tálakban. Az étterem hangulata és a gyors kiszolgálás miatt kedvelt célpont lehet a látogatók számára az Aréna Plaza környékén. Összegzésként a Mevlana Kebab - Aréna Plaza megbízható választás a gyors, ízletes ételek és a barátságos kiszolgálás kedvelőinek.
Nem rég járttam az aréna plaza mevlana étterembe.Remek hangulat,kedves kiszolgálás,és nagyon finom ételeket fogyasztottunk.Máskoris szívesen jövünk ha Budapestre látogatunk.Ajánlom bátran a helyet másoknakis.