Pizza Paradicsom Budapest - Vendégvélemények összefoglalója
A Pizza Paradicsom Budapest Óbudán éjjel-nappal nyitva tart, így bármikor hozzáférhető friss ételekhez. Az étlap sokszínű: a pizzák vékony tésztája ropogós szélekkel és bőséges feltéttel érkeznek. Levesek közül kiemelkedő a sajtlleves és a tárkonyos raguleves, amelyek jó ízvilággal készülnek. A tésztaételek között lazacos pennét, spenótos variációkat és gnocchit találni, változatos kínálattal. Desszertek közül a somlói galuska és a zserbós palacsinta rendre visszatérő kedvencek.
A kiszolgálás gyors és figyelmes, a személyzet barátságos, ami hozzájárul a kellemes hangulathoz. A Pizza Paradicsom Budapest kiemelkedő vendéglátóként a tervek szerint családbarát környezetet kínál, a játszósarok pedig a gyerekek számára szórakozási lehetőséget biztosít. A beltér és a kerthelyiség egyaránt vonzó, a terasz kellemes időben ideális helyet ad a beszélgetéshez és étkezéshez. Az ételminőség és a mennyiség gyakran optimális arányban van jelen, az ár-érték arány kedvező a környékhez képest. A Pizza Paradicsom Budapest házhozszállítást is vállal, a futárok gyorsak és az ételek gyakran melegen érkeznek. Összességében a színvonalas kiszolgálás és a széles kínálat a megfizethető árakkal együtt teszi a helyet megbízható és szerethető alternatívává a kerületben.
A juhtúrós pizzájuk isteni! Viszont ha nem várt csótányt szed ki a szájából az ember a szelet végén, akkor az már undorító! Telefonon jeleztem, elnézést kértek, de ennyi. Kidobtunk 3500 forintot, egy szelet fogyott el, bár az se fogyott volna! Többet nem rendelünk, az biztos.