Rizmajer Sörház - Móricz Zsigmond körtér Budapest

a 5062 budapesti étterem közül
Hely jellege
nem ismert
Rizmajer Sörház - Móricz Zsigmond körtér Budapest
Rizmajer Sörház - Móricz Zsigmond körtér BudapestRizmajer Sörház - Móricz Zsigmond körtér Budapest
61 fotó

4 vendég értékelése alapján

50%
50%
4,5Ételek / Italok
3,8Hangulat
4,5Ár / érték
3,5Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ensana Thermal Aqua Hévíz - Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
Ensana Thermal Aqua Hévíz
70.032 Ft / 2 fő / éjtől all inclusive ellátással
Hotel Freya Zalakaros - Pünkösdi hétvége Zalakaroson
Hotel Freya Zalakaros
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza

Rizmajer Sörház - Móricz Zsigmond körtér Budapest vélemények

2003
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1047 városban járt márFelfedező - 3279 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67051 feltöltött kép
2026. március 4.egyedül járt itt
Eszembe jutott, hogy a Rizmajerben nem csak inni lehet, hanem enni is, ezért aztán ma ezt céloztam meg ebéd címén. Mindig kint lóg egy tábla, hogy egész hétre szóló ebédmenü kapható. Na, ma pont erre voltam kíváncsi, szegény közember vagyok, nem ehetek mindig a nemesek asztalainál.
Rizmajer Sörház - Móricz Zsigmond körtér Budapest - Étel/italRizmajer Sörház - Móricz Zsigmond körtér Budapest - Étel/italRizmajer Sörház - Móricz Zsigmond körtér Budapest - Étel/italRizmajer Sörház - Móricz Zsigmond körtér Budapest - Étel/italRizmajer Sörház - Móricz Zsigmond körtér Budapest - Étel/ital
Még több kép (2 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 404 városban járt márFelfedező - 2929 helyen első értékelőNépszerű író - 1396 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 35297 feltöltött kép
Kiváló 2024. május 21.egyedül járt itt
A Rízmájer söröző-hálózat első egységében, Csepelen 2015-ban jártam, rögtön nyitás után meglátogattam a többi helyet is. A Móricz Zsigmond körtéren működő, szám szerint harmadik egységben azóta több ízben is megfordultam, legutóbb idén májusban. A dizájn jó, a beltér hangulatos, 4,5 pontra teszem.
Rizmajer Sörház - Móricz Zsigmond körtér Budapest - EgyébRizmajer Sörház - Móricz Zsigmond körtér Budapest - EgyébRizmajer Sörház - Móricz Zsigmond körtér Budapest - EgyébRizmajer Sörház - Móricz Zsigmond körtér Budapest - EgyébRizmajer Sörház - Móricz Zsigmond körtér Budapest - EgyébRizmajer Sörház - Móricz Zsigmond körtér Budapest - EgyébRizmajer Sörház - Móricz Zsigmond körtér Budapest - EgyébRizmajer Sörház - Móricz Zsigmond körtér Budapest - EgyébRizmajer Sörház - Móricz Zsigmond körtér Budapest - EgyébRizmajer Sörház - Móricz Zsigmond körtér Budapest - EgyébRizmajer Sörház - Móricz Zsigmond körtér Budapest - EgyébRizmajer Sörház - Móricz Zsigmond körtér Budapest - EgyébRizmajer Sörház - Móricz Zsigmond körtér Budapest - EgyébRizmajer Sörház - Móricz Zsigmond körtér Budapest - EgyébRizmajer Sörház - Móricz Zsigmond körtér Budapest - EgyébRizmajer Sörház - Móricz Zsigmond körtér Budapest - EgyébRizmajer Sörház - Móricz Zsigmond körtér Budapest - Egyéb
Még több kép (14 db) >>
2003
2023. május 9.egyedül járt itt
Lizánál ettem pho-t meg rákos wokot a Gárdonyi téren, de azt nem lehet beírni ide, mert túl gyakran járok oda. Gondoltam, iszom valamit hazafelé, jobbra-balra érdektelenek, az Édes érzés meg zárva volt, csak 17-kor nyit. Nézzük akkor a Rizmajert, egy sörre jó lehetek oda is.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 275 városban járt márFelfedező - 4152 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 116090 feltöltött kép
Kiváló 2022. augusztus 31.barátokkal járt itt
A Rizmajer kézműves sörfőzde Budapesten 3 egységgel van jelen, ezek közül a pesti (Nagykörút) már értékeltem, most sorra kerül a budai is, ami a Móricz Zsigmond körtérnél található, egy korábbi kifőzde helyén (a színvonala alapján nem volt kár érte, hogy bezárt). Ez a legújabb, 2022 májusban nyitott egységük.