Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mit is olvassunk ma?

Spatula Cafe BudapestSpatula Cafe Budapest a térképen

Kiváló 2019. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. május 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kb. fél évvel ezelőtt megnyitott kávézó és reggeliző a Bartók Béla úton a Balkán Grill közelében. Kis galéria, barátságos berendezés némi skandináv-IKEÁ-s beütéssel és érdekes, egyedi belsőépítészeti és dekorációs megoldásokkal. A "spatula" mellett ami igazán szembetűnő, az a számtalan kinyitott könyv, amelyekkel a falakat dekorálták.
Igazán jópofa. Az asztaloknál kis olvasólámpák, elektromos csatlakozás, itt tényleg olyan a környezet, hogy az ember szívesen időzik hosszasabban is. Ingyenes wifi is van, és még működik is.
Ahogy elmondta a tulajdonos és egyben pultos hölgy (aki az akcentusa alapján valamilyen szláv nemzetiségűnek tűnt), ők hosszabb távra terveznek, inkább családokra, utazókra fókuszálnak, akik bejönnek ide reggelizni, és éppen ezért alkoholt nem is tartanak.
Hagyományos olasz pörkölésű Café Vergnano kávét főznek, egy eszpresszó 380 Ft.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (18)
Spatula Cafe Budapest - Külső képSpatula Cafe Budapest - Külső képSpatula Cafe Budapest - Külső képSpatula Cafe Budapest - Külső képSpatula Cafe Budapest - BelsőSpatula Cafe Budapest - BelsőSpatula Cafe Budapest - BelsőSpatula Cafe Budapest - BelsőSpatula Cafe Budapest - BelsőSpatula Cafe Budapest - BelsőSpatula Cafe Budapest - Étel/italSpatula Cafe Budapest - BelsőSpatula Cafe Budapest - Étlap/itallapSpatula Cafe Budapest - Étlap/itallapSpatula Cafe Budapest - Étlap/itallapSpatula Cafe Budapest - BelsőSpatula Cafe Budapest - MosdóSpatula Cafe Budapest - Mosdó

Spatula Cafe további értékelései

2024.02.14barátokkal
Kiváló
Ez egy többkörös odaszokás volt. Először éppen bebotlottam zárás előtt 10 perccel egy kedd délután, aztán mégis kisírtam magamnak egy kávét, amit a drága nő, aki bonyolult, kőkemény, de belül érző lélek, egy csudacuki mackóval díszített fel, így rögtön imádni is kezdtem a helyet. Aztán beszéltünk...
Népszerű szállások a környéken
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Senior pihenés
2025.04.01-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
87.824 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.21-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
35.280 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval