Szamos Fagyizó - Sugár Üzletközpont Budapest

a 5194 budapesti étterem közül
Hely jellege
cukrászda, fagyizó
Szamos Fagyizó - Sugár Üzletközpont Budapest
Szamos Fagyizó - Sugár Üzletközpont BudapestSzamos Fagyizó - Sugár Üzletközpont Budapest
8 fotó

3 vendég értékelése alapján

4,5Kiszolgálás
3,5Hangulat
4Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Meghitt karácsonyi ünnepek
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes pihenés
Hotel Kapitány Sümeg

Szamos Fagyizó - Sugár Üzletközpont Budapest vélemények

Szörnyű 2026. július 28.családjával járt itt
Sokat jártam ide családdal, barátokkal, de most voltam ott utoljára. Az asztalokat egy parányi, körbekerített dobogón helyezték el, de olyan szorosan, hogy mozdulni sem lehet közöttük. Mindenki zavar mindenkit, egymás szájában ülnek, szó szerint. Ha az egyik asztalnál ülnek, a másikat nem lehet használni.
119717
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4257 helyen első értékelőNépszerű író - 2498 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 119717 feltöltött kép
Kiváló 2020. október 2.egyedül járt itt
A Szamos Cukrászat süteményeit és fagylaltjait évek óta szívesen választom, bár igaz, hogy a kínálat véleményem szerint nem homogén. Vannak határozottan jól sikerült termékeik, az Eszterházy tallér verhetetlen, ugyanakkor belefutottam már jellegtelen, gyengébben kalibrált sütijeikbe is.
Szamos Fagyizó - Sugár Üzletközpont Budapest - Külső képSzamos Fagyizó - Sugár Üzletközpont Budapest - Étel/italSzamos Fagyizó - Sugár Üzletközpont Budapest - Étel/italSzamos Fagyizó - Sugár Üzletközpont Budapest - Étel/italSzamos Fagyizó - Sugár Üzletközpont Budapest - EgyébSzamos Fagyizó - Sugár Üzletközpont Budapest - Étel/italSzamos Fagyizó - Sugár Üzletközpont Budapest - Étel/italSzamos Fagyizó - Sugár Üzletközpont Budapest - Külső kép
Még több kép (5 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 61 városban járt márFelfedező - 166 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 319 feltöltött kép
2019. szeptember 21.egyedül járt itt
Itt kevesebben vannak, mint a Szamos másik, szintén a Sugárban található egységében. Igaz, a választék is kisebb. Minőség itt is a megszokott Szamos.
Kiszolgálásra sem lehet panasz.