Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csalódást keltő ramen

Tai He Lou - Ramen BudapestTai He Lou - Ramen Budapest a térképen

Gyenge 2024. márciusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2024. március 31.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Keleti Pályaudvarnál lévő Asian Street Food gasztro-szigeten többször ettem már, eddig nem okozott csalódást, pedig szinte az összes helyet kipróbáltuk, van, amelyiket már több alkalommal is. De sajnos most ez nem jött be. A bejárattól egyből balra lévő 1. sz. üzlet specialitása a ramen, kézzel nyújtott tészták leves és főétel formában, valamint töltött batyuk, táskák szerepelnek az étlapjukon. A személyzet kínai csapat. Marhahúsos rament választottam (2400 Ft), biztosra próbáltam menni. Hát, nem sikerült. Az ételt a pultnál kell rendelni, fizetni - kizárólag bankkártyával lehetséges - majd a csipogó jelzi az étel elkészültét. Bár 3 percet ígértek, hiszen a ramen levesek már alapból készen vannak, ehhez képest amikor 10-12 perc múlva visszatértem, még nyoma sem volt a levesnek, ugyanis a szakács közben elment valahová. Olyan negyed óra múlva visszatért a szakács, innen felgyorsultak az események, és nagy nehezen elkészült a leves. A tészta nyújtása izgalmas látnivaló, de egyéb műveletekbe is beleláthatunk, hiszen a nyitott pult mögött már a konyha-műhely kap helyet. Eléggé káoszos benyomást tett és nem is volt makulátlanul tiszta, de nekem még ez belefért.
Sajnos a leves egyáltalán nem volt ízletes, az alaplé jellegtelen, unalmas. Egyedül a frissen készült tészta volt élvezhető, de az ennyi pénzt és ennyi várakozást biztosan nem ért meg. A marhahús zsíros, rágós, gyenge minőségű volt, durva darabolású.
Maga a hely nagyon hangulatos, részletesen írtunk már itt is róla, közös étkezőhelyek középen, nagyon autentikus, kínai, koreai, vietnámi, thai, japán ételekkel, hangulatos berendezéssel, amelyben a színes rizspapír napernyőktől a sárkányszobrokon és a fali csobogón át mindent egybesűrítettek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (10)
Tai He Lou - Ramen Budapest - Külső képTai He Lou - Ramen Budapest - Étlap/itallapTai He Lou - Ramen Budapest - EgyébTai He Lou - Ramen Budapest - EgyébTai He Lou - Ramen Budapest - BelsőTai He Lou - Ramen Budapest - BelsőTai He Lou - Ramen Budapest - BelsőTai He Lou - Ramen Budapest - Étel/italTai He Lou - Ramen Budapest - EgyébTai He Lou - Ramen Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.08.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
132.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Tavaszi áreső
Tavaszi áreső
2024.05.31-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
70.720 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!