Útközben: Túlértékelve - Trattoria Pomo D'Oro Budapest

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Wellness >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Trattoria Pomo D'Oro Budapest értékelése
29. helyezett a 4451 budapesti étterem közül

Értékelést írta:
8 szállásértékelés 21 városban járt
194 étteremértékelés 195 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Túlértékelve

2018. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. július 27. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Felkapott, divatos hely, mióta egy értékelő oldalon kikiáltották a legjobb pesti olasz étteremnek. A külföldi vendég nem is keresgél tovább, rábízza magát a régebbi véleményekre, összehasonlítási alapja nincs.
Ennek megfelelően mindig telt ház van, előzetes foglalás nélkül nem érdemes próbálkozni, főleg nagyobb társaságnak.

Kitűnő előételekkel kezdtük az ebédet, ezek voltak az étkezés fénypontjai. A salátaágyon tálalt Burrata sajtbatyu üde, friss, kellemes. Ennél is finomabb és érdekesebb az első fogás kategóriában ajánlott „Lávagolyó”, ami burgonyás tésztából készült gombócka, finoman fűszerezett halkrémmel töltve és tintahal-tintával bevonva.
Még az előétel előtt kaptunk egy kosárka grissinit és nagyon finom, magos kenyeret. Parmezános olívaolajba tunkoltuk, fejedelmi bevezetés volt. Ezért és az előételekért volt érdemes beülni. Sajnos a folytatás nem ad sok okot a dicséretre.

Társaságunk vegetáriánus tagja mozzarellás pizzát evett, amit vagy a kemencében felejtettek, vagy direkt csinálták ilyen „rusztikusra”. Kormos, égett, száraz volt a széle. Jobb választás volt a sütőtökpürével töltött tortellini, amin megosztoztak az óvodáskorúval. Én húsos lasagnét ettem, ami teljesen korrekt volt, se jobb, se rosszabb, mint bárhol máshol. Ketten rizottót kértek, mindketten csalódtak. Maradt is bőven mindkét ételből a tányéron. A fekete rizottó tetején díszelgett két darabka tintahal, amúgy a nagy tányérnyi rizottó teljesen üres volt, és erősen túltintázott. A kacsaragus rizottóban nem volt egy falat hús sem, de a teteje szépen ki volt rakva füstölt kacsamellsonka szeletkékkel. Kár, hogy maga a rizottó tocsogott a paradicsomban és az olajban.

Az árak egy kicsit húzósak, amit az első osztályú alapanyagok indokolnak. Kár, hogy a remek hozzávalókból nem születnek remek ételek.

Ennyire tetszett: Átlagos
Ételek / Italok: Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány: Átlagos
Tisztaság:

Fényképek:
Túlértékelve - Trattoria Pomo D'Oro Budapest
Túlértékelve - Trattoria Pomo D'Oro Budapest
Túlértékelve - Trattoria Pomo D'Oro Budapest
Túlértékelve - Trattoria Pomo D'Oro Budapest
Túlértékelve - Trattoria Pomo D'Oro Budapest
Túlértékelve - Trattoria Pomo D'Oro Budapest
Túlértékelve - Trattoria Pomo D'Oro Budapest
Túlértékelve - Trattoria Pomo D'Oro Budapest
Túlértékelve - Trattoria Pomo D'Oro Budapest
Túlértékelve - Trattoria Pomo D'Oro Budapest

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Útközben felhasználót?    Igen

Trattoria Pomo D'Oro Budapest
Cím
1051 Budapest
Arany János u. 9.

Az étterem legutóbbi értékelései

2020. október 21.
Korábban többször ettünk itt a régi kollégákkal, mivel az akkori munkahelyemhez igen közel esik ez a hely, csupán pár méter. A cégünk tulajdonosai olaszok voltak, így még jobban adta magát ez az étterem, az olasz konyha preferált volt a külföldi vezetők körében, de igazából a magyar dolgozók is...

2019. augusztus 21.
Ünnepi alkalom volt, hogy a férjemmel kettesben tudtunk kimozdulni. :-) Már jártunk itt máskor is. A vendégfogadás még finoman szólva sem volt kedves. Volt asztalfoglalásunk, ennek ellenére, amikor megkérdeztük, hogy a kinti asztaloknál is leülhetnénk-e, arra az volt a válasz, hogy “...

2019. március 25.
Ünnepi alkalom volt,h itt ebédeltünk,mert mind 2 gyereket le tudtuk adni,erre kerestünk egy különleges helyet. Az étterem nagyon hangulatos,a belső tér abszolút autentikus és barátságos. Az ételek nagyon finomak voltak! A kiszolgálásban egy picivel több kedvességet vártam a helytől.Nem voltak...