Útközben: Túlértékelve - Trattoria Pomo D'Oro Budapest

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Balaton >>  |  Nyugdíjasoknak >>

Trattoria Pomo D'Oro Budapest értékelése
239. helyezett a 3920 budapesti étterem közül

Értékelést írta:
7 szállásértékelés 16 városban járt
151 étteremértékelés 126 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Túlértékelve

2018. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. július 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Felkapott, divatos hely, mióta egy értékelő oldalon kikiáltották a legjobb pesti olasz étteremnek. A külföldi vendég nem is keresgél tovább, rábízza magát a régebbi véleményekre, összehasonlítási alapja nincs.
Ennek megfelelően mindig telt ház van, előzetes foglalás nélkül nem érdemes próbálkozni, főleg nagyobb társaságnak.

Kitűnő előételekkel kezdtük az ebédet, ezek voltak az étkezés fénypontjai. A salátaágyon tálalt Burrata sajtbatyu üde, friss, kellemes. Ennél is finomabb és érdekesebb az első fogás kategóriában ajánlott „Lávagolyó”, ami burgonyás tésztából készült gombócka, finoman fűszerezett halkrémmel töltve és tintahal-tintával bevonva.
Még az előétel előtt kaptunk egy kosárka grissinit és nagyon finom, magos kenyeret. Parmezános olívaolajba tunkoltuk, fejedelmi bevezetés volt. Ezért és az előételekért volt érdemes beülni. Sajnos a folytatás nem ad sok okot a dicséretre.

Társaságunk vegetáriánus tagja mozzarellás pizzát evett, amit vagy a kemencében felejtettek, vagy direkt csinálták ilyen „rusztikusra”. Kormos, égett, száraz volt a széle. Jobb választás volt a sütőtökpürével töltött tortellini, amin megosztoztak az óvodáskorúval. Én húsos lasagnét ettem, ami teljesen korrekt volt, se jobb, se rosszabb, mint bárhol máshol. Ketten rizottót kértek, mindketten csalódtak. Maradt is bőven mindkét ételből a tányéron. A fekete rizottó tetején díszelgett két darabka tintahal, amúgy a nagy tányérnyi rizottó teljesen üres volt, és erősen túltintázott. A kacsaragus rizottóban nem volt egy falat hús sem, de a teteje szépen ki volt rakva füstölt kacsamellsonka szeletkékkel. Kár, hogy maga a rizottó tocsogott a paradicsomban és az olajban.

Az árak egy kicsit húzósak, amit az első osztályú alapanyagok indokolnak. Kár, hogy a remek hozzávalókból nem születnek remek ételek.

Ennyire tetszett: Átlagos
Ételek / Italok: Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány: Átlagos
Tisztaság:

Fényképek:
Túlértékelve - Trattoria Pomo D'Oro Budapest
Túlértékelve - Trattoria Pomo D'Oro Budapest
Túlértékelve - Trattoria Pomo D'Oro Budapest
Túlértékelve - Trattoria Pomo D'Oro Budapest
Túlértékelve - Trattoria Pomo D'Oro Budapest
Túlértékelve - Trattoria Pomo D'Oro Budapest
Túlértékelve - Trattoria Pomo D'Oro Budapest
Túlértékelve - Trattoria Pomo D'Oro Budapest
Túlértékelve - Trattoria Pomo D'Oro Budapest
Túlértékelve - Trattoria Pomo D'Oro Budapest

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Útközben felhasználót?    Igen

Trattoria Pomo D'Oro Budapest
Cím
1051 Budapest
Arany János u. 9.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. január 17.
Már több alkalommal látogattam meg az éttermet. Igazán hangulatos, szívélyes kiszolgálás. Tisztaság és szép terítés. A pincérek segítőkészek és értenek az ételekhez, italokhoz, így segítségük a választásnál autentikus. Az ételek igazán ízletesek és szépen vannak tálalva. Az adagok megfelelőek....

2017. október 22.
Régen tervezzük, hogy meglátogatjuk ezt az éttermet, és eszünk egy igazi olasz menüt a szokott olasz tészták helyett. Sajnos csalódnunk kellett. Maga az étterem Budapest banknegyedében van, mind kívülről mind belülről igényesen kialakított, tágas nagy helyiségek, látványkonyha a nagy...

2017. október 8.
Felul mulja a a hazai etteremek nagy tobbseget! Minden kivalo, a kiszolgalas, rendkivuli figyelem, szakertelem-borhoz es etelhez, fantasztikusan megkrealt , es megis fogyaszthato, izletes etelek, magas es itthon nem megszokott szinvonal! Csodalatosan megtervezett, kialakitott enterior!...