Wikinger Étterem Budapest - Vendégvélemények összefoglalója
A Wikinger Étterem Budapest egy gyorséttermi-bisztró jellegű hely, ahol a hamburger és a kísérő ételek a kínálat középpontjában állnak. Az étlapon többféle menü választható, és elérhetők két- vagy háromfogásos opciók is, így különböző étkezési igényekhez igazodva. A belső tér a felújítás nyomán modernebbé, tágasabbá vált, ami a kényelmes étkezést szolgálja. Széles burgerekínálat mellett a sült krumpli és más klasszikus gyorsételek is megtalálhatók, mindez viszonylag korrekt árkategóriában.
Az italválaszték között újratölthető Pepsi-termékek is rendelkezésre állnak, ami a látogatást kényelmessé teszi. A környéken kedvelik a helyet a kiadós adagokért és a gyors kiszolgálásért, ami különösen alkalmas a hétköznapi étkezésekhez. Több visszajelzés is kiemeli a hamburgerek gazdagon feltételését és a húsokra épülő jellegzetes ízvilágot. A környezet barátságos, a lehetőségek széles skálája a gyors étterem jellegét megőrzi, miközben egyes kommentárok szerint a hely könnyen beilleszthető a sűrű napirendbe. A felújított környezet és a praktikus kiszolgálási rendszer mind hozzájárulnak a kellemes étkezési élményhez, amelyet a Wikinger Étterem Budapest nyújt. Összességében a hamburger-kínálat széles és az árak megfizethetőek, így a hely stabil opció a gyors étkezésre. A Wikinger Étterem Budapest tehát egy jól körülhatárolt gyorsétterem-bisztró, ahol az ételminőség és a szolgáltatás alapvonala pozitív benyomást kelt.
Bár az étellel nagy bajom nem volt, átlagosnak mondanám. A kiszolgáló hölgy nagyképű és bunkó volt. Több mint 5 perce álltunk ott, hogy megkérdezzék, mit szeretnénk, mert a 2 hölgy éppen az előző vásárlót gúnyolta. Miután észbekaptak sem kérdezte meg a hölgy hogy mit szeretnék, csak bambán nézett.
Egészen a fizetésig egy szót sem szólt hozzám, viszont amikor reklamáltam, hogy menüt kértem és mégsem azt kaptam, annyit mondott, hogy nem az ő baja. Délben nincs ülőhely és elférni sem lehetett.