Karmelita kolostor Budapest

Karmelita kolostor BudapestKarmelita kolostor Budapest
Karmelita kolostor BudapestKarmelita kolostor Budapest
109 fotó

Karmelita kolostor Budapest bemutatkozása

A budavári Karmelita kolostor a főváros egyik jelentős, gazdag múltú épületegyüttese. A 18. században épült a karmelita rend számára, de II. József rendelete után a rendet feloszlatták. Az épületet ezután színházzá alakították. Itt működött a legendás Várszínház, ahol 1800-ban maga Beethoven is koncertet adott.

3 vendég értékelése alapján

100%
Érdekes
Kihagyható
Időpazarlás

3 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Park Hotel Ambrózia Hajdúszoboszló - Ambrózia napok
Park Hotel Ambrózia Hajdúszoboszló
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló - Napi árak reggelis ellátással - teljes előrefizetéssel
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló
Kérd ajánlatunkat!
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Senior ajánlat Hévízen
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz

Karmelita kolostor Budapest vélemények

2095
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1075 városban járt márFelfedező - 3397 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 70088 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2026. július 5.egyedül járt itt
Nehéz a két eleven lexikon után megszólalni, de ezek az agyak rendre megelőznek mindenhol, így nekem szinte nem marad mondanivalóm, mert mit epigonkodjak állandóan alantas dolog az. Szóval, hogy a közlekedési miniszter meghirdette a Facebookon, hogy vannak friss hétköznapi lehetőségek, szinte azonnal ráuszultam, mert pl.
Karmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Belső
Még több kép (57 db) >>
119605
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4250 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 119605 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2026. június 30.csoporttal járt itt
Amikor Vitézy Dávid közlekedési és beruházási miniszter hetekkel ezelőtt először közzétette a facebook oldalán, hogy lehetősége lesz bárkinek ingyenesen megnézni a híres-neves Karmelita kolostort, én is sokakhoz hasonlóan próbáltam időpontot foglalni az online oldalon, de több mint egy órás várakozást követően már csak a "minden időpont foglalt" feliratot olvashattam.
Karmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - BelsőKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Belső
Még több kép (34 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 112 városban járt márFelfedező - 210 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 6080 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2026. június 15.csoporttal járt itt
Nemrég még megközelíteni sem lehetett, nem szabadott, az eléje vezető Színház utca is le volt zárva. Aztán jött a 2026. évi országgyűlési képviselői választás, nyomában pedig a kormányváltás. A régi miniszterelnök és csapata elhagyta az egykori Karmelita kolostor épületegyüttesét, köznyelvileg a Karmelitát, amely néhány évnyi ott tartózkodásuk után a politikai rendszer rossz hírű szimbólumává vált.
Karmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső képKarmelita kolostor Budapest - Külső kép
Még több kép (9 db) >>