Danubius Hotel Flamenco Budapest - Vendégvélemények összefoglalója
A Danubius Hotel Flamenco Budapest a Budai oldal frekventált részén, a Feneketlen-tó közelében helyezkedik el, így a környék csendes, ugyanakkor közlekedéssel könnyen megközelíthető. A szálloda hagyományos Danubius jellegét tükrözi: impozáns hall, széleskörű kiszolgálás, professzionális személyzet. A szobák kényelmesek és tiszták, bár a bútorok néha visszatekintenek a korábbi dizájnra, ami retro hangulatot kölcsönöz a környezetnek.
A reggeli svédasztalos kínálata bő és ízletes, melyet sok látogató magas színvonalúnak értékel. A konferencia- és étkezési lehetőségek széles skálája ideálisak üzleti vagy oktatási programok lebonyolításához, a személyzet segítőkész és figyelmes. A szálloda megközelítése kellemes, a tömegközlekedés és a gépkocsi-parkolási lehetőségek is könnyen igénybe vehetők. A wellness részleg igény szerint használható része a beltéri kikapcsolódásnak, bár a szálloda nem kifejezetten wellness-szállodaként pozícionálja magát. A belső terek, ideértve a hallt, lenyűgözőek és tágasak, a hangulat pedig hozzájárul a rendezvények hatékonyságához. A környezeti és ár-érték arány tekintetében sok visszajelzés kedvező, különösen a közeli elhelyezkedés és a szolgáltatások minősége tekintetében. Ugyanakkor a szobák és egyes közösségi terek megőrzik a klasszikus, időtálló stílust, amelyet sok vendég pozitív nosztalgiával értékel. Összességében a Danubius Hotel Flamenco Budapest egy megbízható konferencia- és központi szállás Budán, amely kiválóan alkalmas üzleti és hosszabb tartózkodásokra is, és gyakran kínál jó ár-érték arányt.
Először voltam a szálloda vendége. Abszolút pozitív véleményem van róla. A személyzet roppant udvarias, segítőkész. Nem tolakodó, nem közönséges. Csak jót tudok mondani róluk. Az étteremben kiváló vacsorát szolgáltak fel, bár ezt kicsit drágának találtam. A minőség azonban rendben volt. :) A szoba roppant kényelmes, tiszta volt.
A munkám miatt többször kellett a budai telephelyre jönnöm, legtöbbször egy hétre. Ilyenkor mindig itt szállok meg. Az első alkalmakkor a 6. emeleten volt szobám, abszolút elégedett voltam. A reggelihez sem kellett lemennem, odafenn szervírozták, a választék bőséges volt. Később a 2. emeletre foglaltam szobát, de ott sem tudok negatívumról beszámolni.