alexanderp10 étterem értékelései

Értékelései
18
17
30
29
2
1
1

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg alexanderp10 értékeléseit!

Olvasd el alexanderp10 étterem értékeléseit!

alexanderp10 értékelései

Koncert előtti gyors vacsora -

Garda Étterem & Pizzéria Debrecen

2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. december 8.
A feleségemmel készültünk egy koncertre a Lovardába, és előtte ugrottunk be egy egyszerűbb vacsorára az étterembe. Először jártunk itt, nem voltak sokan, 2-3 asztalnál ültek, lévén még csak fél 6, csütörtök este. A személyzet nagyon figyelmes volt, jól esett a törődés. A feleségem egy tésztakosaras vega salátát rendelt, iszonyú jól nézett ki, és utóbb kiderült, az íze is remek volt.
Megosztom
Évfordulós indiai vacsora -

Kashmir Indiai Étterem Debrecen

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 8.
A feleségemmel ültünk be vacsorázni a minap, színház után. Elég éhesek voltunk, ez mondjuk hiba volt, mert az ételekre várni kell. Tényleg. Olyan 40 perc volt, mire megkaptuk a főételt, de az kárpótolt. Alapvetően nem nagyon bírom a csípőset, de szeretem. Kértünk epres-banános, joghurtos koktélt és hát igaz, ami igaz, nem hülyék ezek az indiaiak.
Megosztom
Olasz hangulat a Balaton parton -

Trattoria Amici Siófok

2017. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. október 8.
Utólag belegondolva szomorú, hogy a 8 napos siófoki nyaralásunk utolsó előtti napján találtunk rá az étteremre. Nagyon szeretjük a feleségemmel az olasz ízeket, kockásabroszos, mediterrán hangulatú helyeket. Itt minden megvolt. A pizza kiváló volt, a minestrone és a gyümölcskrémleves is nagyon ízlett, az italok üdítettek. Mindenképpen visszatérünk!
Megosztom
Igazi balatonparti büféhangulat -

Beló Büfé & Restaurant Siófok

2017. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 8.
7 éjszakát töltöttük Siófokon, minden nap itt ebédeltünk és este ide jöttünk palacsintázni. De kóstoltunk hekket, gyrost, lángost, minden nagyszerű volt. Kiszolgálás gördülékenyen, várakozási idő a tömeg ellenére is vállalható. Van rengeteg asztal, kiülő. Levesek, sültek, remek hekk, minden szükséges megtalálható az étlapon.
Megosztom
Hagyományteremtő születésnapi running sushi -

Wasabi Running Sushi & Wok Restaurant Debrecen

2017. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. március 15.
A feleségemmel 3 éve mindig eljövünk ide a születésnapunkon, mostmár a kisfiúnk is velünk tart. A program természetesen mindig a running sushi. Az első alkalmak után mostmár egyre inkább tudok mértéket tartani és tudatosan a kedvenc falatokra vadászni. A tablet mindenképpen jó ötlet és hasznos kiegészítő.
Megosztom
Időutazás a középkorba - Nyíregyházán -

Anno 1366 Középkori étterem Nyíregyháza

2017. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. február 22.
A húgom születésnapját ünnepeltük meg ebéd formájában. Nekem kimondottan tetszett, hogy a lakótelep közepén bújik meg az étterem és nem például a belvárosban, frekventált helyen. Még inkább kiemeli a kontrasztot így, amikor belépünk. Nagyon jó a design, a díszletek, a kiegészítő elemek. A pincérek rendkívül segítőkészek, proaktívak voltak.
Megosztom
2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. január 2.
Egyhetes nyaralás alatt az étteremmel szemközti apartmanházban szálltunk meg, így az étkezést az étteremben oldottuk meg. Maximálisan elégedettek voltunk, akár étlapról, akár menüt ettünk. Előre tudtunk menüt kérni, amikor nem tudtunk átmenni (elaludt a gyerek), áthozták nekünk. A személyzet, a tulajdonos, mindenki nagyon kedves és segítőkész.
Megosztom
Születésnapi ebéd -

Leveles Csárda Debrecen

2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. július 27.
A családommal ünnepeltük itt a kisfiam születésnapját egy szombat délben. A terasz egészen hangulatos, bár lehetett volna rendezettebb. Az ételek ár/érték arányban rendben voltak, bár a gyümölcsleves egyértelműen mű volt (szerintem júliusban már meg lehetne oldani idénygyümölcsből). A tálalást kiemelném, kimondottan ízléses volt.
Megosztom
Minden este Főnix! -

Főnix Pizzéria Pécs

2016. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. május 31.
A családommal látogattunk Pécsre, az első este programja volt a Főnix, de végül minden este itt lyukadtunk ki. Imádtuk a pizzákat, tésztákat, desszerteket. Másfél éves kisfiúnkat is maximálisan figyelembe vették, kiskanál, etetőszék, figyelmesség. A palacsinták isteniek, külön ajánlom mindenki figyelmébe.
Megosztom
Kiváló étterem Pécs felett -

Tettye Vendéglő Pécs

2016. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. május 11.
A családommal jártam itt, egy hétre jöttünk Pécsre, a záróakkord volt az itteni ebéd. Nem olvastam ajánlásokat a vendéglőről, a játszótér miatt mentünk fel a Tettyére, és itt kötöttünk ki. Kitűnő választás volt. Hatalmas kerthelyiségben ültünk le, ami lévén vasárnap 12 óra környékén jártunk, elég hamar tele lett. Sok pincér van, mind fürgén dolgoznak, a konyha is szaporán dolgozik.
Megosztom
3 oldalon / 30 találat


TérképX